De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 16)

Article
zondag, 19 april 2020 om 9:00
wwe 2k21 lanzamiento canceladof1586873628
Ook deze week zijn er weer toffe deals om naar uit te kijken. XGN.nl publiceert een overzicht zodat je een beetje een idee hebt wat er allemaal verkrijgbaar is. Heb je zelf nog tips? Deel ze dan gerust in de reacties! Zo kan iedereen zo goed mogelijk genieten!

Humble 2K Game Together Bundle

Deze week komt Humble Bundle met een 2K Games bundel. Hiermee kun je voor een euro al een heleboel toffe games binnenhalen, die je vervolgens op steam kunt spelen. Denk bijvoorbeeld aan The Darkness II, Sid Meier's Pirates, Carnival Games VR en Spec Ops: The Line. Al flink wat games dus. Voor een paar euro meer wordt het pakket nog groter!
Wanneer je meer dan het gemiddelde betaalt (iets meer dan €10,00) dan krijg je games als The Golf Club, BioShock: The Collection, Sid Meier's Civilization III: Complete Edition en NBA 2K Playground 2. Voor €`18,50 of meer wordt de gamecollectie uitgebreid met NBA 2K20, WWE 2K20, XCom: Enemy Unknown Complete Edition, Borderlands Game of the Year Enchanched en Borderlands: The Handsome Collection. Veel voor een lage prijs dus!
De Humble Bundel vind je door hier te klikken!
xbox live deals with gold 145153 1f1578991371

Xbox Live Deals

Ook zijn er deze week weer flink wat Xbox Live Deals. Met deze Xbox Live Deals geniet je op de xBox van een flink aantal kortingen. Soms lopen die kortingen op tot 90%! Een compleet overzicht van alle deals is terug te vinden op Xbox.com. Hier vatten wij enkele deals samen.
Zo is het mogelijk interessant om naar de 180 dagen van het Premium Account te kijken. Deze kost op het moment €41,64 en dat is dus met 30% korting. Verder springt Gears 5 eruit die momenteel voor maar €34,99 kan worden aangeschaft. Mega Man fans kunnen ook voor een paar euro Mega Man games op de kop tikken. Daarnaast zijn er flink wat LEGO games in de aanbieding. Denk bijvoorbeeld aan LEGO Jurassic World voor €15,00.
spider manf1570792066

PSN Store Uitverkoop

Ben je eerder iemand die van PlayStation games houd, dan zijn er deze week ook voor jou flink wat aanbiedingen. Waar LEGO al goedkoper was op de XBOX kun je sommige titels nog goedkoper binnenhalen op de PlayStation 4. LEGO Worlds is slechts €12,99. Daarnaast wordt Horizon Zero Dawn ook voor dezelfde lage prijs in de PSN Store aangeboden. Ook wordt Spider-Man voor maar €19,99 (en €15,99 als je PS Plus hebt) aangeboden.
Een compleet overzicht van alle PSN Store aanbiedingen is in de PSN store te vinden.
death stranding 0f1572447617

Death Stranding

Nog op zoek naar Death Stranding? Bij de Media Markt Outlet is die momenteel voor maar €31,99 verkrijgbaar! De aanbieding is te vinden via dit linkje. Je moet de game wel via die link bestellen, want anders is die bij de Media Markt nog steeds €39,99. Dat is natuurlijk wel wat duurder!
Wil jij voor jezelf inschatten of Death Stranding een game voor jou is? Lees dan gerust de Death Stranding review eens aandachtig door. Uit de review wordt al snel duidelijk dat Hideo Kojima's eerste titel na zijn tijd bij Konami echt een schot in de roos is! De game krijgt maar liefst een 8,5. Toch is Death Stranding een game die gericht is op een specifieke doelgroep. Met de game word je in een fantastische verhaal gezogen met ijzersterke acteerwerk en een wonderschone spelwereld.