Wat worden de Xbox Live Games with Gold van mei 2020?

Article
zaterdag, 18 april 2020 om 17:00
halo wars 2f1615976117
Microsoft verraste ons afgelopen maand met een aantal toffe games, waaronder de klassieker Fable. Aankomende maand krijgen Xbox Live Gold leden ook weer een aantal games om gratis te spelen. Wij voorspellen wat de Xbox Live Games with Gold van mei 2020 worden.

Halo Wars 2

Microsoft komt deze maand met haar nieuwste tactische game Gears Tactics. Deze game pakt de setting van de Xbox exclusieve shooterfranchise Gears of War en tovert deze om in een game die het uiterste van je tactische vermogen eist. Dit geeft de franchise een hele nieuwe dimensie en zorgt weer voor uren plezier! Microsoft heeft eerder een exclusieve franchise gehad die een dergelijke metamorfose onderging en wij verwachten dat een game uit die setting nu naar de Games with Gold komt.
Om precies te zijn verwachten wij Halo Wars 2 in de Games with Gold line-up van mei 2020 terug te zien. Deze game borduurt verder op de gebeurtenissen uit Halo Wars en de Halo franchise en laat je op een tactische manier tegen bijvoorbeeld The Covenant vechten. Dit kan in een singleplayer modus, maar ook in multiplayer in zowel coöp als tegen elkaar. Gaan we deze game terugzien als gratis knaller in mei?
fable ii 2f1587113578

Fable II

Toen Microsoft afgelopen maand Fable in de Xbox Games with Gold line-up zette, kwam een klassiek avontuur weer in de spotlight te staan. Wij verwachten dat Microsoft deze trend doorzet in mei en ons het vervolg op deze game voorschotelt. Fable II vertelt een nieuw verhaal in de Fable franchise van Lionhead Studios. Als jonge protagonist begin je aan een uitgebreid magisch avontuur waarin je zelf de keuze kan maken tussen goed en kwaad.
Onderweg krijg je daarbij de nodige obstakels opgelegd die je moet zien te overwinnen. Let wel op wat je doet, want je keuzes hebben gevolgen die de rest van de game bij je blijven. Kies jij ervoor om in een dorp een slachtpartij te beginnen, dan zullen de mensen in het dorp dit onthouden. Welke kant kies jij als Fable II straks in de Xbox Live Games with Gold line-up van mei 2020 komt?
f1 2019 review045f1587113537

F1 2019

Nu Codemasters aangekondigd heeft dat de nieuwe F1 game eraan zit te komen, is het voor Microsoft de uitgelezen kans om de huidige game in de Xbox Games with Gold line-up te zetten. In F1 2019 is iedere coureur en wagen van het afgelopen seizoen terug te vinden. De game biedt nog niet de nieuwe circuits Zandvoort en Hanoi, maar wel alle andere banen van over de hele wereld.
Je kunt achter het stuur van je eigen wagen kruipen in de carrièremodus en je zo een weg naar de top racen of online het asfalt onveilig maken in races tegen andere spelers. F1 2019 is de ideale voorbereiding op de komende game F1 2020!
9200000088323764 6f1587113181

Scribblenauts Showdown

Terwijl iedereen thuis zit worden er veel spelletjes met het hele gezin gespeeld. Denk aan bordspellen als Monopoly of Risk en leuke korte spellen zoals Mens Erger Je Niet. Wij verwachten dat Microsoft op de huidige situatie in speelt en een leuk spel voor het hele gezin gratis beschikbaar stelt. Dit kan natuurlijk van alles zijn waarin minigames voorbij komen zoals de vele Raving Rabbids games, maar ook een recentere titel zoals Scribblenauts Showdown.
Die laatste game is een van de recentere games voor het hele gezin waarin een heuse multiplayer wedstrijd centraal staat met meer dan 25 minigames. Samen ga je in een soort bordspel aan de slag waarin minigames telkens bepalen wie punten scoort of niet. De mingames zijn werkelijk van alles van volleybal tot koken. Daarnaast kun je in een enorme sandbox modus aan de slag om de gekste dingen te maken.

Wat worden de Xbox Live Games with Gold games van mei 2020?

Dit zijn onze voorspellingen van de Xbox Games with Gold titels van mei 2020. Microsoft moet haar aankondiging nog doen en wij zijn erg benieuwd wat de gratis games voor komende maand worden. Wat wil jij graag in de Games with Gold line-up zien komende maand?