De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 11)

Article
donderdag, 12 maart 2020 om 10:55
amazonf1601030158
Wat betreft games zit deze week de uitverkoop er wel een beetje op. Toch zijn er wel wat toffe deals te vinden om meer waarde voor je kostbare centen te krijgen. Wij speurden het web af voor de beste aanbiedingen van week 11.

Amazon Nederland deals

Deze week kende de Nederlandse versie van webwinkel Amazon.com haar aftrap. Dit wordt feestelijk gedaan met allerlei dag- en weekdeals. In de webwinkel is daardoor iedere dag een toffe deal te vinden. Denk aan een Nintendo Switch met bijna honderd euro korting of een Fitbit fitnesshorloge die voor 30 procent minder je winkelwagentje in verdwijnt. Ook Blu-rays en games komen voorbij tijdens de feestelijke start van de Nederlandse webwinkel. Heb jij je digitale portemonnee goed gevuld en nog wat dingen op je verlanglijstje staan? Dan is het tijd om rond te gaan neuzen!
bee simulator features de bezige bij uithangen gezien tijden e3 2019 152175 1f1575464025

Nintendo eShop deals

Zoals iedere week heeft Nintendo ook deze week lekkere deals in de eShop. Deze week kun je onder andere zombies knallen in de vijfde en zesde Resident Evil game. Genoeg uren vermaak voor de horrorliefhebber dus. Voor anderen is er ook genoeg vertier voor een scherpe prijs te vinden. Heb je bijvoorbeeld altijd eens het leven van een bijtje willen leven? Dan is nu je kans, want Bee Simulator is afgeprijsd naar 23,99 euro.
omnif1583940812

Harman Kardon Omni ADAPT+ amp

Als je thuis een goede set stereo speakers hebt staan, maar op zoek bent naar een upgrade, heeft Wehkamp iets leuks voor je deze week. Met de Harman Kardon Omni ADAPT+ amp kun je je passieve luidsprekers namelijk een boost geven. Deze versterker is uitgerust met twee uitgangen voor je speakerset die elk 60 watt aan kunnen. Door je gedrade speakers hierop aan te sluiten verander je je set in een draadloos muzieksysteem met Bluetooth en Wifi.
Daarbij heeft deze versterker Spotify Connect ingebouwd zodat je je muziek direct vanaf je mobiel de kamer in kunt laten knallen. Met de ingebouwde Chromecast stream je je media daarbij makkelijk naar je set. Normaal kost de speaker 479 euro, maar deze week krijg je daar 100 euro korting op. Als je draadloze Harman Kardon speakers hebt, kun je ze met de Omni ADAPT + amp ook aan elkaar linken waardoor je ineens overal in je huis draadloze muziek hebt!
samsung galaxy budsf1583838902

Mediadeals bij Mediamarkt

Waar Wehkamp met de Harman Kardon versterker stunt, trekt Mediamarkt de registers flink open op het gebied van beeld en geluid. Deze week staat de website bol van de aanbiedingen rondom home entertainment. Dat betekent dat er televisies, surround sets en losse speakers in de aanbieding zijn, maar dat is niet alles.
De beeld en geluid aanbiedingen gelden namelijk ook op headsets, koptelefoons, bluetooth speakers voor onderweg en andere producten. De kortingen variëren flink, maar er zijn genoeg messcherpe prijzen te vinden op de website. Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Buds die momenteel afgeprijsd zijn van 119,99 euro naar 89,99 euro.

Red Dead Redemption 2

Sony pakt na alle dikke aanbiedingen van de afgelopen tijd nog even uit met een knaller. Rockstar's Red Dead Redemption 2 is namelijk 60% goedkoper dan de normale prijs. Dat betekent dat je de game nu kunt downloaden in de PlayStation Store voor 27,99 euro (of 33,99 euro voor de special edition). Dat is een flinke deals voor de game die wij in de Red Dead Redemption 2 review onthaalden met een 9,8. De game wordt door Rockstar nog steeds regelmatig van een update voorzien, die dan extra content naar het online gedeelte brengt. Ben jij nog niet digitaal op een paard geklommen om het wilde Westen te verkennen? Dan is nu je kans!

De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 11)

Hiermee sluiten we de lijst van de beste aanbiedingen voor week 11 weer af. De getoonde deals zijn deze week geldig en slechts een greep uit de selectie. Heb jij een deal gespot die we niet noemen? Deel die dan met ons en je medegamers in de reactie hieronder!