De beste aanbiedingen: goedkope games, gadgets en andere gear (week 52)

  Het jaar is bijna klaar, maar dat betekent niet dat we stil zitten. Dagelijks gaan wij op zoek om voor jullie de beste deals en aanbiedingen bij elkaar te sprokkelen. Dus bij deze vind je hier de beste aanbiedingen van deze week om de kerstaankopen nog iets meer door te laten gaan.

  Moonlighter - Nintendo Switch

  We beginnen deze lijst met beste aanbiedingen met Moonlighter. Misschien wel één van de beste Indie-games die ondergetekende heeft gespeeld. In Moonlighter speel je als een winkel-eigenaar die zijn koopwaar zelf bij elkaar moet sprokkelen uit gevaarlijke grotten, waar talloze dodelijke monsters op je wachten om je het leven zuur te maken.

  Naast de prachtige omgevingen van Moonlighter is de afwisseling in gameplay ook echt geweldig. De ene keer onderhandel je met jouw klanten over de beste prijs en de andere keer ren, kruip en vecht je je een weg door donkere grotten vol met monsters. Een volwaardige RPG, die je nu voor maar 12,49 euro kunt aanschaffen in de Nintendo E-Shop. Dit geldt tot 2 januari.

  Sony Pictures

  Films op bol.com

  Tot en met 31 december kun je bij bol.com nog gebruikmaken van een goede actie, waar je drie DVD's of Blu-ray's koopt voor maar 20 euro. Je kunt kiezen uit een zeer ruim assortiment, zodat iedereen iets kan vinden wat ze leuk vinden.

  Zo kun je bijvoorbeeld Deadpool, Hellboy en Venom kopen voor maar 20 euro bij elkaar. De meeste mensen gebruiken tegenwoordig natuurlijk Netflix, Videoland of Disney+, maar veel films en series zijn hierop niet beschikbaar. Met deze aanbiedingen kun je jouw bibliotheek dus nog even aanvullen voor een prikkie!

  Marvel's Spider-Man - PS4

  Slinger, vecht en klim je een weg door de wereld van Spider-Man in het nieuwste deel uit de reeks. In de game kun je een grote open wereld, vol met zijmissies ontdekken, waar je oog in oog komt met gevaarlijke criminelen en mutanten.

  Misschien wel het leukste aan de titel is dat je als verschillende Spider-Mans kunt spelen. Je kunt namelijk jouw outfit veranderen, waardoor je ook steeds andere krachten krijgt. Marvel's Spider-Man kun je nu voor maar 19,99 euro kopen in de PSN-Store. Deze aanbieding geldt tot 7 januari.

  The Witcher 3: Wild Hunt - Nintendo Switch

  In de Review van The Witcher 3 voor de Nintendo Switch werd dit al beschreven als één van de beste ports voor de console en dat maakt deze titel ook dubbel en dwars waar. Nu er ook nog een Netflix-serie over gemaakt is kunnen we niet wachten om weer terug in de wereld van The Witcher te kruipen.

  The Witcher 3: Wild Hunt is tot en met 2 januari aan te schaffen voor maar 41,99 euro in plaats van de originele 59,99 euro. Wees er snel bij, want deze titel heb je niet in een paar uurtjes uitgespeeld.

  Assassin's Creed Odyssey Ultimate Edition - PS4

  Misschien wel één van de beste Assassin's Creed titels tot nu toe is flink afgeprijsd in de PSN-Store. We hebben het trouwens niet over de standaard editie van de game, maar over de Ultimate Edition. Bij deze versie krijg je de Season Pass, waardoor je toegang krijgt tot veel meer content, en zelfs twee complete games.

  Dit zijn Assassin's Creed III Remastered en Assassin's Creed Liberation Remastered. Deze fantastische bundel was voorheen 114,99 euro, maar is nu te koop voor maar 44,99 euro, wat een geweldige afprijzing is voor al de content die je ervoor krijgt.

  Moonlighter

  Verkijgbaar vanaf 29 may 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.