De beste aanbiedingen - deals op games en tech (week 50)

Article
zaterdag, 12 december 2020 om 10:00
game of thrones danyf1638126606
De Sint is het land weer uit en Kerst staat voor de deur. Tijd om flink cadeaus in te slaan als je dat nog niet gedaan hebt. En laten er nou een paar toffe deals en aanbiedingen zijn deze week. Dit zijn de beste aanbiedingen op games en tech van week 50!

Last Minute aanbiedingen bij Amazon

Deze week trappen we de aanbiedingen af met een aantal leuke deals bij Amazon. De webgigant heeft namelijk momenteel de Last Minute aanbiedingen nog lopen, een uitverkoop die tot 23 december geldt. Hierbij hoort een flink aantal deals zoals films en series met maximaal 30% korting. Denk aan Titans seizoen 2 die nu maar 11,17 euro kost of Game of Thrones seizoen 4 voor maar 14,95 euro. Die laatste kun je mooi aanvullen met onder andere seizoen 5 voor 11,89 euro of een van de andere seizoenen die tussen de 11,17 en 15 euro kosten op blu-ray.
Maar er is meer te vinden dan alleen films en series op Amazon. Ook games scoor je in de Last Minute aanbiedingen voor een scherpe prijs. Er is tot 70% voordeel te halen op een select aantal spellen zoals Borderlands Legendary Collection voor nog geen 18 euro op Switch en Mafia Definitive Edition op Xbox One voor maar 23 euro.
schermafbeelding 2020 07 03 om 001728f1593728321

Cadeaus scoren bij Media Markt

Wat betreft kerstinkopen doet ook Media Markt een duit in het zakje. Op de website is van alles te vinden wat als cadeau onder de boom kan. Voor ieder is er wat wils bij Media Markt én als je snel bestelt heb je alles nog voor de kerst in huis. Wij doen een greep uit de selectie:
dit zijn de beste game kerstaanbiedingen van deze kerst 123321

Holiday Flash Sale bij Game Mania

Als je nog een toffe game zoekt, dan moet je dit weekend bij Game Mania zijn. Op 12 en 13 december is er namelijk een Holiday Flash Sale, waarbij allerlei dikke deals voorbij beloven te komen. Wat de deals precies zijn, is nog onbekend, maar aan de afbeelding te zien zijn alle platformen vertegenwoordigd en kun je zowel games als hardware in de aanbieding verwachten. Bezoek daarom snel de website van Game Mania.
marvels avengersf1636021384

Game Awards deals in de PlayStation Store

Ter ere van alle games die in de prijzen zijn gevallen tijdens de Game Awards, houdt Sony een dikke uitverkoop. De Game Awards deals zijn momenteel live in de PlayStation Store en bevatten de tofste games en content met een lekkere korting. Hieronder een greep uit de selectie:
lfi894 z rp advent calendar amends uk 750x563 030901f1607683802

Elke dag een deal op Zavvi

Zavvi heeft een toffe aanbieding lopen waarbij je elke dag een nieuwe deal voorgeschoteld krijgt. Naast de talloze deals op de website, kon je bijvoorbeeld al goedkoop aan de haal gaan met de Bond boxsets waarin alle films gebundeld zijn, scherp geprijsde kersttruien kopen en Star Wars merchandise goedkoop op de kop tikken. Ook Disney komt voorbij en de deals zijn nog lang niet over. Tot en met Kerst is er elke dag voordeel te halen bij Zavvi. Check daarom elke dag de speciale pagina!

Populair Nieuws