De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 43)

  Het is weer die tijd van de week waarin wij voor jullie het net ophalen van de beste aanbiedingen, scherpe deals en acties waar je niet omheen kunt. Er is van alles in de aanbieding op het gebeid van games, tech, gadgets en films. Dit zijn de beste deals van week 43!

  Tablets met hoge kortingen

  Bol.com heeft deze week de elektronicadeals. Dat betekent dat er van alles afgeprijsd is, waaronder verschillende smartphones en tablets. Dat is natuurlijk goed nieuws als je net op zoek bent naar een tablet, maar daar niet de volle mep voor wilt neerleggen. Er zijn iPads van alle bekende merken in de aanbieding, waaronder Apple, Samsung en Huawei. wij doen een greep uit de selectie:

  Toch een toetsenbord nodig? Naast tablets heeft bol.com ook de nodige Chromebooks in de Elektronicadeals opgenomen. Check het volledige overzicht hier.

  Seagate Gaming Expansion en SSD's afgeprijsd bij Amazon

  Amazon heeft op het moment ook een toffe deal lopen. Terwijl de next-gen consoles voor de deur staan, heeft Amazon de Seagate geheugenuitbreidingen in de sale gegooid. Zo scoor je een SSDD met korting tot bijna 30 procent. Tussen de SSD's zitten externe harde schijven voor de PC en voor de Xbox. Jammer genoeg zit er geen specifiek voor de PS4 bij.

  FIFA 21 met een lekkere korting

  FIFA 21 is net uit of er wordt al (enigszins) in de prijs gesneden. De game kost normaal bij Nedgame 69,99 euro, maar daar is nu een streep doorheen gezet. De game is daarbij nog met de pre-order content te krijgen, dus je hebt gelijk een paar leuke extra's bij de game. De pre-order content bevat namelijk tot 3 zeldzame goudpakketten, een coverster leenitem, speciale tenues en meer.

  Switch games voor een prikkie

  Nedgame kan er ook wat van als je naar de Nintendo Switch afdeling kijkt. Daar vind je nu namelijk een hoop Switch games die je voor een prikkie mee naar huis neemt. Zo koop je Animal Crossing New Horizons (code) nu voor maar 50 euro. Daarnaast kun je aan de slag met het Starlink Starter pakket voor maar 18 euro. Hieronder hebben we nog wat extra scherpe deals op een rij gezet voor je:

  Teufel

  Hoogwaardige audio voor een kleine prijs

  Als je regelmatig een film of serie kijkt wil je daar wel goed geluid bij hebben. Zeker nu Halloween voor de deur staat en er weer uit alle donkere hoekjes horrorfilms en -series opduiken. Teufel helpt je daar graag bij en levert verschillende hoogwaardige audioproducten momenteel tegen een uiterst vriendelijk prijsje.

  Zo kun je losse speakers met voordeel krijgen, en scoor je ook de volledig uitgeruste audiosets tegen een actieprijs.

  Naast deze speakers, heeft Teufel ook een uitgebreid aanbod aan headsets. Daarvan zijn er momenteel enkele in de aanbieding. Wat denk je van de Teufel Real Pure over-ear headset voor 99,99 euro? Of de Move BT draadloze bluetooth headset voor 89,99 euro?

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.