De beste aanbiedingen: Deals op games en tech (week 42)

  Het is weer die tijd van de week. We hebben het internet voor jullie afgestruind om de beste deals op een rijtje te zetten rondom games, film, tech en gadgets. Dit zijn de beste aanbiedingen van week42!

  Star Wars Squadrons en meer met korting scoren

  Bij bol.com kun je regelmatig games met een lekkere korting vinden. Deze week is dat niet anders, want er is weer genoeg voordeel te scoren. Zo haal je deze week Star Wars Squadrons voor PS4 in huis voor maar 35,99 euro. Daarnaast koop je de Mafia Trilogy voor Xbox One deze week voor maar 50,95 euro, wat je bijna tien euro voordeel oplevert.

  Bol.com heeft ook lekkere deals voor de Nintendo Switch op het moment. Denk bijvoorbeeld aan LEGO City Undercover die je nu voor 27,95 euro in huis haalt en Layton’s Mystery Journey: Katrielle en het Miljonairscomplot – Deluxe Edition die momenteel maar 35,99 euro kost. Ook Assassin’s Creed – The Rebel Collection is scherp geprijsd voor maar 29,98 euro.

  Gaming Hardware Weken bij bol.com

  De eerste aanbieding in week 42 komt voorbij op het gebied van gaming. Bij bol.com zijn namelijk de Gaming Hardware Weken afgetrapt, waardoor je nu tijdelijk extra veel voordeel krijgt op alles rondom gaming hardware. Heb je dus nog een nieuwe laptop of monitor nodig, check dan zeker de onderstaande links even. Er is genoeg voordeel te halen!

  Een iPhone 11 met flink wat voordeel

  Apple heeft net haar iPhone 12 serie aangekondigd die de iPhone 11 serie gaat opvolgen. Dat betekent niet alleen dat er een nieuwe serie toestellen komt, maar ook dat de oude modellen met korting over de toonbank gaan. Media Markt heeft bijvoorbeeld een heel aantal aanbiedingen klaar staan, waardoor jij goedkoop een iPhone 11 in huis haalt.

  Naast de iPhones heeft Media Markt ook een leuke aanbieding voor de Apple Airpods. De iPhone 12 heeft geen headset in de doos, dus als je wil overschakelen is een nieuwe headset misschien geen overbodige luxe. De Apple AirPods 2 kosten momenteel bij Media Markt 188 euro.

  Walt Disney Studios Motion Pictures

  Disney films op Blu-ray voor een prikkie

  Als je regelmatig op Zavvi kijkt, weet je dat er een enorme bibliotheek op de website staat van DVD en Blu-ray films. Daarbij hoort een hele serie Disney films die regelmatig met voordeel aangeboden worden. Op dit moment is er weer een leuke actie gaande, waarbij je Blu-ray Disney films per twee voor 20 euro koopt. Los kosten de films tussen de 14 euro en 20 euro, dus er is genoeg voordeel te halen.

  Star Wars Squadrons

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.