De beste aanbiedingen: deals op games en tech (week 36)

  De zomer komt langzaam aan zijn einde. Dat betekent dat de zon langzaam maar zeker minder van zich zal laten zien en het weer wat kouder zal worden. Een ding wat niet voorbij gaat is de constante stroom aan aanbiedingen op games en tech. Het is tijd om de beste deals van week 36 op een rij te zetten!

  Dikke uitverkoop in de PSN Store

  PlayStation houdt regelmatig uitverkoop in haar digitale winkel. Zo konden we tijdens de zomer smullen van verschillende aanbiedingen in de Zomer Sale en was tot voor kort een 12 maanden PlayStation Plus abonnement in de aanbieding voor minder dan 45 euro. De aanbiedingen stoppen niet,want PlayStation heeft de essentiële keuzes aanbiedingen deze week afgetrapt. Wij hebben hieronder een greep uit de deals gemaakt:

  Je kunt hier de Essentiële Keuzes aanbiedingen van PlayStation bekijken en kopen.

  The Division gratis

  Ubisoft heeft The Division deze maand gratis beschikbaar gesteld via de Xbox Live Games with Gold, maar er is nog een andere manier om de game gratis te krijgen. Je kunt deze week namelijk op PC aan de slag met The Division via de Ubi Store. Daar is de game namelijk helemaal gratis te downloaden tot en met 8 september.

  Als je de game voor die tijd downloadt, kun je van het post apocalyptische shooter genieten wanneer je wil. Dit kan in singleplayer, maar ook met maximaal drie vrienden of vriendinnen inde multiplayer modi (PvP en PvE) van de game.

  Download The Division hier in de Ubi Store.

  CTMG Inc.

  5 Blockbusters voor 30 euro bij bol.com

  Naast games kun je deze week ook flink inslaan op het gebied van film. Bij bol.com koop je namelijk nu vijf films voor 30 euro. Tussen de films zitten recente en minder recente films. Hoog tijd dus om eindelijk die ene toffe film in huis te halen die je altijd nog wilde zien, of simpelweg die blockbuster te kopen die je nog niet had. De films zijn te koop op Blu-ray of DVD. Hieronder hebben we een paar toffe titels op een rij gezet (in Blu-ray):

  Voor een volledig overzicht van de aanbieding bij bol.com kun je op de speciale 5 films voor 30 euro pagina terecht.

  Scherp door de bocht met F1 2020 via bol.com

  Bol.com houdt niet op met het strooien van kortingen. Waar de deal op de Switch versie van Spongebob: Battle for Bikini Bottom Rehydrated voor 19,52 euro van vorige week nog steeds geldt, is er ook een deal te vinden op een toffe racegame. Bol.com heeft F1 2020 namelijk lekker scherp geprijsd voor PC bezitters. De game kun je nu in de F1 2020 Seventy Edition kopen voor maar 24,99 euro! Daarnaast zijn er nog een paar toffe deals te vinden die we hieronder op een rij zetten:

  Tot de helft korting bij Media Markt

  Media Markt schiet weer raak deze week met een nieuwe aanbieding. In de webshop kun je namelijk tot 50 procent korting scoren op verschillende dingen. De aanbieding is op erg veel producten van toepassing waaronder telefoonhoesjes, tech, gadgets en randapparatuur. Een greep uit de selectie vind je hieronder:

  Apple

  MacBook Pro 13 inch flink afgeprijsd

  Als je nog op zoek bent naar een MacBook Pro, dan zit je deze week goed bij Coolblue. Daar is namelijk een flinke aanbieding op de 2019 versie van Apples 13 inch laptop op het moment. De laptop met een Intel Core i5 processor en 8Gb RAM-geheugen scoor je nu met 400 euro korting.

  Nintendo Switch met korting

  De Nintendo Switch is nog altijd niet even makkelijk leverbaar dan dat hij ooit was. De console van Nintendo is wel in de aanbieding. Bij Nedgame koop je de Nintendo Switch (2019 upgrade) namelijk voor 318 euro. Het is maar 10 euro korting, maar iedere euro is meegenomen toch?

  Als je liever voor de Nintendo Switch Lite gaat, dan kun je deze natuurlijk ook op verschillende plekken kopen. De handheld variant van Nintendo is in verschillende kleuren te koop en loopt uiteen in de webshops van 209 euro tot 229 euro.

  God of War

  Verkijgbaar vanaf 20 april 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.