De best bekeken films op Pathé Thuis in 2022

Article
donderdag, 12 januari 2023 om 15:00
pathe thuisf1621347032
Een aantal films is goed bekeken op de Pathé Thuis steamingdienst. Hieronder hebben we een lijst met de best bekeken titels op de streamingdienst.

1. Avatar

De populaire sciencefictionfilm Avatar uit 2009 is razend populair. De film werd de hoogst verdiende film ooit en was een enorme hit. In de film volgen we de marineer Jake Sully. Hij wordt naar planeer Pandora gestuurd om deel te nemen aan een experiment, waarbij hij een menselijk-Na’vi hybride wordt. Momenteel is het tweede deel Avatar: The Way of Water te zien in alle bioscopen. Dit kan een goede reden zijn waarom de film zo vaak is bekeken op Pathé Thuis.

2. Top Gun: Maverick

In deze langverwachte sequel van de populaire actiefilm uit 1986 volgen we piloten van de United States Navy terwijl ze zich voorbereiden op het Top Gun-trainingsprogramma. In de film zien we Tom Cruise in de rol van Pete “Maverick” Mitchell. De film wordt thuis nog veel bekeken na de enorme hit in de bioscopen.

3. Jurassic World: Dominion

De film is de derde film uit de Jurassic World-reeks en een vervolg op “Jurassic World: Fallen Kingdom”. In de film volgen we weer het verhaal van Owen Grady en Claire Dearing terwijl ze proberen te voorkomen dat de dinosaurussen op het vasteland worden losgelaten. De rollen worden gespeeld door Chris Pratt en Bryce Dallas Howard.

4. No Time to Die

Dit is de vijfde film uit de James Bond-franchise met Daniel Craig inde hoofdrol als agent 007. In de film zien we hem voor het laatst als de geheime agent, hierna namen we afscheid van Craig in zijn rol.

5. Bullet Train

Deze actiefilm heeft Brad Pitt in de hoofdrol, hij speelt een huurmoordenaar die zich op een trein in Japan bevindt met andere huurmoordenaars. De film is gebaseerd op de Japanse roman Maria Beetle van Kotaro Isaka en was een grote hit in 2022.
Met Pathé thuis kun je films huren of aanschaffen. De films zijn nog steeds te bekijken.