De 5 vetste Skyrim mods

Article
zondag, 29 juni 2014 om 10:00
xgn google image
Eerder las je al onze Skyrim special over de raarste mods, en nu we allemaal uitgelachen zijn is het tijd voor een lijst met de 5 vetste mods die Skyrim te bieden heeft.
Skyrim heeft niet alleen maar rare mods, maar ook een heleboel vette mods die je speelervaring werkelijk verrijken. XGN zet de beste mods voor je op een rijtje.

5. Tropical Skyrim

Hou je niet van sneeuw? Droom je weg bij palmbomen? Dan ben je bij deze mod aan het juiste adres. Tropical Skyrim verbouwt het hele poolklimaat van Skyrim naar een tropische, weelderige omgeving. De hele identiteit van Skyrim verandert hierdoor, maar wat is het toch een heerlijke afwisseling van de gebruikelijke vrieskou.
9143

4. Become King of Riverhelm

Skyrim is heel wat kastelen rijk. Toch kan één extra kasteeltje geen kwaad. Vandaar deze mod, die een middeleeuws slot aan Riverhelm toevoegt. En natuurlijk mag jij de koning spelen. Er zijn enorm veel features toegevoegd door de modder, van nieuwe computergestuurde personages tot schouwspelen. Geef jezelf de ultieme powertrip terwijl je belastingen verhoogt, en verdedig je kasteel tegen bandieten.
9148

3. Vendayn

Wacht jij met smart op het volgende deel in de Fallout-serie? Vendayn zal je helpen de wachttijd te verzachten. Deze mod verandert de wereld van Skyrim in een vergane woestenij. Door het donkere kleurenpalet en de veranderingen in de vegetatie wordt de wereld van Skyrim een soort van Fallout, alleen dan met zwaarden. Minpuntje is dat de kleding van alle personages nog steeds hetzelfde is, wat wel iets wegneemt van de setting.
9149

2. Frostfall

Deze mod verandert Skyrim in een keiharde survivalgame waarin je het opneemt tegen onderkoeling. Je speelt als een kampeerder die zich moet verweren tegen de ruwe elementen in de wereld van Skyim. De mod zorgt voor totale immersie en een strakke speelevaring. Nooit zul je meer klagen over de kou in Nederland na het spelen van deze mod.
9150

1. Divine punishments for mention of arrows in the knee

Toegegeven, de "I used to be an adventurer like you, but then I took an arrow in the knee" meme was leuk in het begin. En toen werd het een hype en werden we doodgegooid met die verdomde meme. Kun jij de wachters die de infameuze zin om de haverklap uiten niet meer verdragen?
Deze mod zorgt ervoor dat telkens als iemand de zin uitspreekt, er bliksem uit de hemel neerhaalt op de onfortuinelijke ex-avonturier. "I used to be alive like you, but then I took a lightning bolt in the face."

Populair Nieuws