De 5 Unreal Engine games - Deze moeten naar de Switch komen

Article
vrijdag, 06 januari 2017 om 16:34
xgn google image
De Nintendo Switch komt steeds dichterbij en we krijgen steeds meer informatie over de nieuwe console. Nu hebben we ook meegekregen dat Unreal Engine 4 speelbaar is op de nieuwe console. Maar welke games willen we nou speelbaar hebben op de Nintendo Switch? Wij hebben een rijtje met de 5 Unreal Engine games voor de Switch.
Unreal Engine zelf heeft via Twitter aangegeven om ontwikkelaars te helpen hun Unreal Engine games naar de Nintendo Switch te brengen. Dit geeft de optie voor veel kleine, maar zeker ook grotere studio’s voor hun games om te worden geport naar de Nintendo Switch. Wij hebben een paar games op een rijtje gezet die eigenlijk wel een Nintendo Switch release moeten krijgen.

5. Dead By Daylight

Dead By Daylight is een nieuwere indiegame die erg populair is geworden dankzij YouTube en Twitch. In de game neemt een groepje overlevers het op tegen een moordenaar. Het doel voor de overlevers is ontsnappen uit het gebied, de moordenaar probeert alle overlevers uit te schakelen.
Dead By Daylight is zeker geen standaard Nintendo game, maar kan wel helpen om Nintendo een ander imago te geven. In de Nintendo Switch aankondigings video zagen we dat Nintendo zich meer gaat focussen op de zogenaamde Hardcore gamers. Met Dead By Daylight gaat het ze zeker lukken om hun imago aan te passen.
Daarnaast kan de game ook de netwerkfunctionaliteit van het verbeterde Nintendo Netwerk weergeven. In Dead By Daylight moet je namelijk goede communicatie combineren met de gameplay. Hierdoor word je betrouwbaarheid van het Nintendo Netwerk zeker getest.
103828

4. Tekken 7

Tekken als al jaren een van de populairste fighter die er beschikbaar is. Nu Tekken 7 eindelijk naar consoles komt is een Switch versie eigenlijk niet uit te sluiten. Daarbij heeft Bandai Namco aangekondigd dat ze heel graag games gaat maken voor de Nintendo Switch en Tekken 7 zou een hele goede stap zijn.
Ten eerste omdat Tekken natuurlijk een goed bekende franchise is en het heel wat bekijks zal krijgen op de nieuwe Nintendo console. Daarbij heeft Nintendo zelf geen goede fighters op zijn platform, Tekken zou heel goed deze leegte kunnen vullen. Daarnaast leent het concept van de Switch zich erg voor een goede fighter.
Voor bijvoorbeeld shooters is een splitscreen optie nodig, bij fighter hoeft dit niet. Omdat de Switch een erg klein scherm heeft, in de mobiele stand, is een game met een enkel scherm natuurlijk het beste. Ook wanneer je onderweg multiplayer wilt gaan spelen zal Tekken 7 een hele goede keuze zijn.
103829

3. Kingdom Hearts III

Kingdom Heart III is het volgende deel in de Kingdom Hearts reeks. Nintendo console hebben al eerder kennis gemaakt met Kingdom Hearts, maar nog nooit met een hoofdspel. Een Nintendo Switch versie van de Actie RPG met Disney figuren is een mooie manier om daar verandering in te brengen.
Hoewel er wordt gedacht dat Kingdom Hearts III alleen naar de PlayStation komt, heeft Square Enix laten weten dat er ook een Xbox One versie aankomt. Dit laat de deur open voor een Switch versie van de game. Daarbij zitten er heel wat voordelen aan.
De belangrijkste eigenschap van de Nintendo Switch is uiteraard dat je de console overal mee naartoe kunt nemen. Dit geeft je de optie om een volledige Kingdom Hearts game overal te spelen, zonder enige moeite.
103830

2. ARK Survival Evolved

ARK Survival Evolved is al sinds de game voor het eerst verscheen op Steam enorm populair. De game is nu beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4 en kan met een beetje hulp ook beschikbaar komen op de Nintendo Switch. Daarnaast is het genre uiterst geschikt voor een console als de Switch.
Zoals je vast wel weet is ARK Survival Evolved een survival game, waarin de wereld gevuld is met verschillende dinosauriërs. In de wereld zul je moeten overleven en meer leren over de wezens. Er is constant wat te beleven in de wereld van ARK en dus is de game uiterst geschikt voor de Switch.
Zie je het al voor je, je kunt overal spelen in een wereld vol dino’s. Je hoeft niet meer te stoppen wanneer je bijvoorbeeld naar school of werk moet. Je kunt de hele dag door spelen en jezelf ontwikkelen in de wereld van ARK.
103831

1. Rocket League

Psyonix had een groter succes niet kunnen wensen voor zijn game Rocket League. Dat succes kan nog groter worden door de game ook nog naar de Nintendo Switch. Ook kan Psyonix, wanneer Nintendo dat toe laat, het Nintendo Netwerk koppelen aan andere netwerken zodat er een cross-play functie mogelijk is.
Rocket League is weer een game die perfect past op de Nintendo Switch. Wanneer je thuis bent kunt je online spelen tegen andere Rocket League spelers. Maar wanneer je weg moet kun je in je eentje doorgaan met het seizoen.
Er zijn daarbij ook heel wat mogelijkheden voor lokale multiplayer. Wanneer je namelijk te Pro controllers aansluit is Rocket League even leuk (misschien zelfs meer dan) als FIFA. Rocket LEague is daarom echt de nummer 1 als het gaat om Unreal Engine games die naar de Switch moeten komen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties