De 5 tofste Zelda Tri Force Heroes dungeons

  The Legend of Zelda games staan bekend om hun epische kerkers. Maar wat zijn de tofste Legend of Zelda Tri Force Heroes dungeons? Check deze special!

  In The Legend of Zelda Tri Force Heroes moet je met twee vrienden allerlei gevaarlijke kerkers zien te doorkruisen. Gevaarlijk voor Link tenminste, want jij zit natuurlijk veilig achter je 3DS. In ieder geval draait de game helemaal om het teamwork met z’n drieën, wat ons een aantal van de meest unieke Zelda dungeons ooit geeft.

  Tri Force Heroes heeft 32 verschillende kerkers om te doorlopen, ieder met ook nog eens vier variaties. Dat zijn 128 verschillende uitdagingen voor de groen-, blauw- en roodgeklede helden. Dat is best veel! Daarom kiest XGN de vijf tofste Tri Force Heroes dungeons, te beginnen met…

  5. Frozen Plateau (Ice Cavern 1)

  Het level Frozen Plateau introduceert de fire glove, een handschoen waarmee je (net als Mario!) vuurballen kan schieten. Het bijbehorende geluidseffect zit er zelfs bij! Het nadeel is alleen dat dit level plaatsvindt in een sneeuwwereld vol met ijspilaren en rollende sneeuwballen. Er zijn zelfs ijsspugende standbeelden.

  Wat dit level leuk maakt, is het feit dat je hier echt goed moet samenwerken om het level überhaupt te overleven. Dit moet vooral later in het level wanneer de ondergrond van ijs gemaakt is en je erg moet oppassen met je vuurballen. Als je niet oppast kunnen jij of je twee vrienden ervoor zorgen dat je de afgrond in valt. Zeker één van onze favorieten!

  4. The Lady’s Lair (Fortress 3)

  The Lady’s Lair is het level waar je voor het eerst oog in oog komt te staan met de slechterik van The Legend of Zelda Tri Force Heroes, genaamd The Lady. Ze heeft de prachtige kleding van prinses Styla gestolen, en jij moet het terug krijgen. Dit betekent oorlog!

  Fortress is de vijfde wereld in de game. Wat dit level zo leuk maakt, is dat je het opneemt tegen de eindbazen van de voorgaande wereld. Allemaal op hetzelfde levensbalkje! Wederom is samenwerken ontzettend belangrijk, en dat is precies wat dit level memorabel maakt.

  3. Hinox Mine (Volcano 2)

  The Legend of Zelda Tri Force Heroes zou geen Zelda game zijn als er niet een vulkaanwereld in zat. Uit alle levels uit de Volcano wereld is Hinox Mine onze favoriet geworden. In dit level krijg je de beschikking over de boomerang en de pijl en boog, en rijd je op een mijnkarretje. Ondertussen word je ook nog eens belaagd door vijanden met bommen.

  In andere woorden, het is complete chaos! Coördinatie en communicatie zijn vereist als je niet wilt ontploffen of met je kont een lavabad wilt krijgen. Onmogelijk is het niet, dus ga ervoor!

  2. Palace Noir (The Ruins 2)

  Palace Noir is niet per se een moeilijk level omdat de vijanden sterk zijn, of omdat de grond bedekt is met lava. Nee, dit level is een uitdaging omdat de puzzels de drie wapens die je krijgt tot het uiterste benutten. Je krijgt de vuurhandschoen, de pijl en boog en de gust jar om het level te halen.

  Iedere speler heeft dus zijn eigen rol, en daarom is dit een van onze lievelingslevels uit Tri Force Heroes. Daarnaast kan het ook niet misgaan als je een spookhuislevel speelt. Het is tenslotte oktober!

  1. Sky Realm (Wereld 8)

  Het is misschien raar om een complete wereld als beste dungeon uit de game te noemen, maar we doen het toch. Sky Realm is de wereld waarin al je in de vorige wereld opgedane skills voor eens en voor altijd getest worden. In je eentje is de wereld nog te doen, maar vooral met z'n drieën zijn de dungeons een ware test van jouw zwaardvaardigheden. Het helpt ook niet dat alle levels plaatsvinden bovenin de lucht, waardoor je elk moment naar beneden kan donderen!

  Ons favoriete stukje is de aanloop naar de eindbaas (die we niet voor jullie zullen spoilen!), waarin je het opneemt tegen een aantal van de sterkste reguliere vijanden uit de game. Als je er dan zonder kleerscheuren doorheen komt, is het wel een schouderklopje waard. Durf jij het aan?

  The Legend of Zelda: Tri Force Heroes ligt vanaf 23 oktober bij ons in de winkel. Haal de game hier. Check ook onze specials over tips & tricks, een overzicht van de kostuums en de zes typische Zelda elementen.

  The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

  Verkijgbaar vanaf 23 october 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.