De 5 raarste Skyrim mods

Article
zaterdag, 28 juni 2014 om 10:00
xgn google image
Skyrim heeft een gigantische modding community voor de PC-versie; inmiddels zijn er bijna 35 duizend mods te downloaden. Hoog tijd om een lijstje te maken van de raarste mods die op dit moment uit zijn.
Skyrim kent duizenden mods, van functionele aanpassingen die je graphics verbeteren en complexe toevoegingen die je hele speelervaring verrijken, tot de raarste mods waarvan je wenkbrauwen omhoogtrekken. We hebben heel Tamriel doorzocht om de raarste mods voor jullie te vinden.

5. Thomas the tank engine

Ken je Thomas de stoomlocomotief nog? Deze mod zal ervoor zorgen dat je gedag kan zeggen tegen alle fijne jeugdherinneringen van de vriendelijke trein, want alle draken worden vervangen door karakters uit Thomas de stoomlocomotief. Maar dan wel hele creepy versies met gezichten die regelrecht uit je nachtmerries komen.

8708

4. Animated shout farting

Deze mod zorgt ervoor dat je personage een scheetpositie aanneemt, telkens als je een shout uitspreekt. Hierdoor worden zelfs de meest serieuze gevechten hilarisch. Onderbroekenlol ten voeten uit, maar een bleetje flauwe humor heeft nooit iemand kwaad gedaan. Tenzij je een shout-scheet loslaat, natuurlijk.
8709

3. Raar: Squeaky toy weapons

Deze mod voegt een wel heel interessante set wapens toe: piepende, cartooneske speelgoedwapens. Vecht tegen draken met grote roze hamers, verdedig jezelf met een veel te groot cartoonschild en probeer maar niet in lachen uit te barsten. Minpunt is dan wel weer dat ze heel weinig schade doen, maar het blijven dan ook speelgoedwapens.
8710

2. Raar: Phallus arrows

Dildo's zorgden al in Saints Row: The Third voor een gevaarlijk wapen. De Phallus arrows-mod maakt op een hele andere manier wapens van de seksspeeltjes: je kan ze daarmee als pijlen gebruiken. Grote, roze-paarse pijldildo's. Raar, maar wel uitermate hilarisch. Het enige wat nog mist is een bijpassend afschietgeluid, maar gelukkig is daar een andere mod voor.
8711

1. Crimes against nature

Crimes Against Nature doet zijn naam eer aan. De mod voegt vier rassen toe: mensen met een hondenhoofd, een stoelen-hoofd, een piepkleine kitten als hoofd, en een veel te groot My Little Pony-hoofd. Het klinkt al vreemd op papier, maar de executie is afschrikwekkend hilarisch. Oh, en er is ook een paard-mens dat regelrecht uit je nachtmerries lijkt komen. De welverdiende nummer één op onze lijst van raarste mods.