Hitman assassinations - de 5 leukste in Hitman 2016

Article
zondag, 10 april 2016 om 9:30
xgn google image
Hitman 2016 keert terug naar de 'open wereld' van Hitman Blood Money, en dat biedt natuurlijk tal van kansen voor de speler. Want in Hitman 2016 draait het met name, naast het vermoorden van je targets, op de manier waaróp je die targets omlegt. In deze special zetten wij de 5 leukste Hitman assassinations op een rijtje!

5. More Than You Bargained For

In deze assassination, die relatief vrij makkelijk is, vermoord je Dahlia Margolis terwijl je bent vermomd als Helmut Kruger, het Duitse model van de 'Sanguine Fashion Show'. Je gaat de zeer streng bewaakte kamer van Dalia binnen, nadat je Helmut bewusteloos hebt achtergelaten in een kist in de tuin van het gebouw, en nadat je even een gezellig babbeltje met haar hebt gemaakt maak je haar simpelweg van kant door haar te wurgen met je fiber wire.
Het grote voordeel aan de vermomming van Helmut Kruger, is dat je overal naar binnen komt zonder dat de guards je tegenhouden. Dit geeft enorm veel mogelijkheden om Viktor Novikov, je tweede target, om te leggen.
88561

4. The Showstopper

Deze assassination herbergt alles wat tegen Agent 47's principes indruist: rumoer, veel onnodige doden en bepaald geen stille aftocht. Op een gegeven moment zal Viktor Novikov een speech geven op de catwalk van de modeshow. Toevallig hoor jij twee bewakers babbelen over het feit dat de techneuten de lichtinstallatie niet zo goed hebben vastgesjord als zou moeten...
88595

3. In Plain Sight

Voordat je deze challenge kunt spelen, heb je al wel een aantal keer de missie moeten hebben voltooid, want je moet level zes zijn om de sniper vrij te spelen, en die is van essentieel belang voor deze assassination. Om deze assassination tot een goed einde te kunnen brengen, heb je eigenlijk maar twee dingen nodig: een sniper rifle, die je kunt oppikken in de schuur in de tuin, en de trigger van het vuurwerk.
Als je deze objecten geconfisqueerd hebt, loop je naar toren, beklim je die, zet je het vuurwerk aan en geef je zowel Dalia als Viktor een kogel in hun hoofd. Easy does it,
88596

2. Terminal Velocity

Deze assassination is wat Hitman het liefst heeft: twee moorden die lijken op een ongeluk en zeer stilletjes verlopen. Het doel van deze assassination is namelijk om Dalia, die op een balkon staat, op Viktor te gooien. Mits goed uitgevoerd, heeft dit alles weg van een ongeluk en kan Agent 47 rustig neuriënd het pand verlaten, en niemand zal ook maar iets doorhebben over de twee moorden die zojuist gepleegd zijn.
88597

1. Photobomb

Iedereen kent natuurlijk het begrip photobomb. Of dat nou is van Ellen Degeneres' Oscar-selfie of van Chris Bosh die zijn raarste gezicht trekt als LeBron wordt geinterviewd: iedereen weet wat het is. Maar niemand wist, dat je een photobomb ook letterlijk kunt uitvoeren. Nou ja, iedereen behalve Agent 47 dan.
Je loopt een beetje rond op de modeshow, en plots zie je voor je neus een vrouw, totaal in paniek, omdat haar camera stuk is. Jij bent natuurlijk de beroerdste niet en fixt een nieuwe camera voor haar. Met de nuttige toevoeging van een explosief die je op afstand tot ontploffing kunt brengen. Wat volgt is een spectakel voor het oog, en een dode Viktor Novikov. Meisje blij, jij blij Viktor Novikov wat minder blij.

Populair Nieuws