De 5 Call of Duty remasters die we willen zien!

  Komt er een Call of Duty Modern Warfare 2 remaster? Dat was het meest spraakmakende gerucht van de afgelopen weken, daarom is het voor ons tijd om te kijken welke Call of Duty remasters wij graag zouden willen zien. Want er zijn een heleboel Call of Duty games uitgebracht de afgelopen jaren!

  5. Black Ops 2 (2012)

  Met een Call of Duty Black Ops 4 in aantocht moeten we ook even terug naar de roots: Black Ops 2. Deze Black Ops game was een vervolg op het eerste deel en geldt voor velen als het laatste Call of Duty spel dat menig hart wist te veroveren.

  Dit kwam vooral door de fantastische multiplayer en het feit dat het, sinds de uitgave van Call of Duty WW2, het laatste spel dat zich alleen op de grond afspeelde. Mede hierom is Black Ops 2 een van de Call of Duty remasters die we willen zien in de toekomst.

  4. Call of Duty (2003)

  Over terug naar de roots gesproken: de eerste Call of Duty! Hoe mooi zou het zijn als iedereen weer eens terug kon naar de allereerste Call of Duty? Nu konden we dit al op de Xbox 360, maar het schietspel zou er met de hedendaagse grafische mogelijkheden nog veel mooier uitzien.

  Het zou dan ook een mooie stap terug zijn voor iedereen die te laat is geboren om aan de slag te gaan met de eerste Call of Duty. Een mooie kans voor iedereen om te zien waar de populaire serie is begonnen.

  3. Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009)

  Gezien de geruchten rondom Modern Warfare 2 nog steeds geruchten zijn kunnen we dit schietspel uit de franchise ook meenemen in het lijstje van Call of Duty remasters. Daarnaast zou het ook een vrij logische remaster zijn, gezien dat het eerste deel: Modern Warfare, ook is geremastered.

  Naast dat het dus een vrij logische remaster zou zijn, is Modern Warfare 2 ook gewoon een ongelooflijk tof spel in de Modern Warfare reeks. Hoe vet zou het zijn als we de vette campagne weer opnieuw kunnen proberen? 'No Russian.'

  2. World at War (2008)

  Nog een Call of Duty spel dat door fans op handen wordt gedragen en wij snappen wel waarom. Zo gaven wij de game in onze World at War review een dikke 8,5. Verdiend, want met een geweldige campaign en zeer vermakelijke multiplayer is dit de beste blik op de Tweede Wereldoorlog in een Call of Duty game.

  Daarnaast bracht deze Call of Duty iets nieuws in de serie, namelijk Zombies. Deze modus werd zo populair dat het tegenwoordig uit geen enkel Call of Duty spel meer is weg te denken.

  1. Black Ops (2010)

  Het woord roots is wel vaker voorgekomen in dit lijstje, bijvoorbeeld bij de nummer vijf: Black Ops 2. Maar de game die nog eerder uitkwam dan de nummer vijf in de lijstje was de eerste Black Ops en die staat bij ons op de eerste plek.

  Het was een lastige opgave om World at War te verbeteren, maar het lukte ontwikkelaar Treyarch om met de eerste Black Ops een ware knaller te maken. Zo'n grote knaller zelfs dat Black Ops een vierde deel krijgt, waarmee het de langstlopende Call of Duty serie ooit is.

  Black Ops 1 werd vooral geroemd om de fantastische zombies en heerlijke gameplay. Het zou tof zijn om alles nog een keer te mogen spelen, maar dan als een van de Call of Duty remasters!

  Dit waren de Call of Duty remasters die we willen zien

  Mocht er binnenkort een remaster op de markt komen van een Call of Duty spel, dan hopen wij dat het een van de bovenste vijf is. Heerlijk om weer eens terug de tijd in te gaan!

  Call of Duty: Black Ops

  Verkijgbaar vanaf 9 november 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.