De 5 beste PS5 games om in de pre-order te zetten!

Article
dinsdag, 20 december 2022 om 14:00
final fantasy 16 releasewindowf1654240445
Het duurt niet lang meer of we beginnen aan 2023. Een nieuw jaar betekent ook een hoop nieuwe releases en mooie games. Dit is de top 5 beste PlayStation 5 games om in 2023 in de pre-order te zetten!

Final Fantasy XVI

De eerste game uit deze lijst waar mensen rijkhalzend naar uitkijken is Final Fantasy XVI. Jawel, een gloednieuw deel in de geliefde Final Fantasy reeks. Spelers krijgen een gloednieuw verhaal voorgeschoteld met Clive Rosfield. Hij is een krijger die ook wel bekend staat als ‘First Shield of Rosaria’. Aan jou de taak om je jongere broer Joshua te beschermen in deze role-playing game.
Naast een spannend verhaal kunnen fans smullen om met en tegen Eidolons te vechten en een flinke portie magie te gebruiken. Markeer 22 juni in je agenda, want dan komt deze nieuwe Final Fantasy XVI uit. Als je het spel nu bij Nedgame pre-ordert ontvang je bovendien de steelbook gratis.
like a dragon ishinf1671203734

Like A Dragon: Ishin!

De volgende game op de lijst is Like A Dragon: Ishin!
Yakuza fans kunnen niet wachten op de nieuwe game, Like a Dragon: Ishin!, waarin spelers worden meegenomen naar Kyoto in 1960 en een samoerai-setting centraal staat. Het goede nieuws is bovendien dat fans weer Kuzama Kiryu zullen zien, de hoofdpersoon van de Yakuza games. Dat is zeker goed nieuws na het vorige deel toen een andere hoofdrolspeler werd geïntroduceerd.
De Yakuza games zijn altijd knotsgek met een hoop dikke gevechten en maffia hoofd- en zijmissies. Ook in de vorige game, Yakuza Like a Dragon, viel er geregeld wat te lachen. Verder mogen we verwachten dat Like a Dragon: Ishin een hoop minigames in zich heeft en dat je weer een kijkje kunt nemen in een arcadehall. Ook was er een slotmachine om te spelen. Benieuwd naar een andere populaire slotmachine die je kunt spelen, waar je geen game voor nodig hebt, check dan eens Starburst.
Overigens draagt Like a Dragon: Ishin! nog de schappelijke prijs van 54,99 euro om te pre-orderen!
hogwarts legacy desktopf1609859998

Hogwarts Legacy

Dan gaan we door naar de derde game op deze lijst: Hogwarts Legacy. Dit is natuurlijk dé game voor elke Harry Potter-fan en dat zijn er nogal wat in de wereld. Hogwarts Legacy wordt een role-playing game waarin spelers teruggaan naar het Zweinstein uit 1899.
Zoals je mag verwachten van de films en de boeken zul je op avontuur moeten, spreuken en toverdrankjes leren en belooft het vooral een speelwereld te worden vol met magie. En dat terwijl er natuurlijk ook flink gevochten dient te worden tegen diverse fantasy wezens. Denk aan trollen, tovenaars, kobolden en andere slechteriken. Voor Harry Potter fans zal Hogwarts Legacy ongetwijdeld een feest van herkenning zijn!
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430

Marvel's Spider-Man 2

Nog zo’n ‘magisch’ wezen, maar dan van geheel andere orde: Spider-Man. Hoewel er nog geen officiële releasedatum is, is al wel aangekondigd dat Marvel's Spider-Man 2 volgend jaar in de herfst uitkomt. Spider-Man is een enorme hit op de PlayStation en het vorige deel is ongetwijfeld de beste Spider-Man game die tot dusver is uitgebracht. Het had een goed verhaal, het slingeren werkte soepeler dan ooit en ook zaten er gewoon hele toffe misises met gevechten in. Van het tweede deel is bekend dat Miles Morales en Peter Parker allebei in de game zullen zitten. Ook zal Venom zijn debuut maken. Dat wordt genieten!
forspokenf1657117153

Forspoken

De laatste game op deze lijst die een knaller moet worden in 2023 is Forspoken, een nieuwe IP van Square Enix. Dit is een actie avonturengame met een vrouwelijke hoofdrolspeler, namelijk Frey Holland. Op geheel magische wijze belandt zij in Athia en al op net zo’n magische wijze draagt zij ineens een armband waarmee ze krachtige kan uitspreken. Maar je raadt het al: de open wereld waarin zij zich begeeft is niet zo vredig als ze misschien denkt. Er start dan ook een tof avontuur waarbij flink gevochten mag worden. Als jij houdt van een arsenaal aan spreuken, is dit zeker een game om in de gaten te houden! De steelbook van deze game valt nu te pre-orderen.