Dit zijn de 5 beste Pokémon in Pokémon GO die je kunt hebben!

  Pokémon GO heeft de wereld in rap tempo overgenomen. Mensen gaan massaal de straat op om de beestjes te vangen. Maar wat zijn nou de beste Pokémon om te hebben in Pokémon GO? Wij zetten de 5 beste Pokémon voor je op een rijtje!

  Als je net begonnen bent met Pokémon GO heb je een Pikachu, Squirtle, Carmander of een Bulbasaur op zak. Het is dan sowieso slim om onze Pokémon GO tips eens te lezen, maar als daarna je op zoek gaat naar de beestjes, lees dan eerst even hier verder.

  We gaan in deze special niet met legendarische Pokémon gooien of Pokémon die nog ontdekt moeten worden. Dat heeft geen enkele zin. Jij wil deze Pokémon nu vangen en dus zetten wij de beste vijf Pokémon op een rijtje die je vandaag nog zou kunnen vangen. Lees snel verder!

  de 5 beste Pokémon

  5. Blastoise

  Een van de Pokémon waarmee je kunt beginnen in de game is Squirtle. En als je een beetje je best doet heb je hiermee na een tijdje een hele sterke Pokémon op zak. Squirtle kan namelijk evolueren in Wartortle, die op zijn beurt weer een Blastoise kan worden. En Blastoise is een Pokémon om rekening mee te houden!

  Hij heeft namelijk een paar sterke aanvallen, een aanvalskracht van 186, letterlijk een schild dat voor een verdediging zorgt van 222 en redelijk wat stamina. Uiteindelijk is Blastoise met een sterke verhouding van deze statistieken en een Combat Power (CP) van ruim 2500 een geduchte tegenstander. Sterk, maar hij wil de rest uit de lijst niet tegenkomen!

  4. Arcanine

  Op de vierde plek in deze lijst van 5 beste Pokémon in Pokémon GO hebben wij Arcanine gezet. Deze vuurspugende hond is één van de sterkste Pokémon met het element vuur. Arcanine is een snelle Pokémon die ook nog eens erg sterk(230) is. Daarbij blijft zijn CP net steken onder de 3000. Je moet hem dan wel maximaal in level laten stijgen.

  De verdediging en de stamina van deze Pokémon zijn wat laag, namelijk 180. En dat zijn de voornaamste zwaktes van het beestje. Arcanine is, zoals de meeste Pokémon in deze lijst, niet makkelijk om te vinden. Maar het is niet onmogelijk. Als je er wat meer werk in wil steken kun je ook aan de slag gaan met Growlithe. Die hebben namelijk Arcanine als mogelijke evolutie.

  3. Lapras

  Een Pokémon die wel te vangen is, maar echt tot één van de moeilijkst vindbare hoort, is Lapras. Maar het is ook één van de sterkste Pokémon. Dit is dus zo’n Pokémon waar hordes mensen op af komen. En dat is best begrijpelijk, want als je er dan eenmaal eentje hebt ben je een geduchte tegenstander.

  Lapras heeft namelijk is van het type water en ijs en heeft een maximale CP van bijna 3000. Hij heeft ook een flink stamina van maar liefst 260, redelijk snelle aanvallen en gemiddelde kracht en verdediging. Een fijne Pokémon om je gym te verdedigen dus!

  2. Snorlax

  Je zou het bijna niet verwachten van een Pokémon die eigenlijk constant ligt te maffen. Je wordt namelijk niet heel sterk als je steeds uiltjes knapt. Daarbij is Snorlax bijzonder langzaam en oogt nou niet als de meest indrukwekkende Pokémon. Je zal dan ook snel uitgelachen worden als je met hem de strijdvelden betrekt.

  Toch is Snorlax één van de sterkste Pokémon in Pokémon GO. Zijn snelheid is een (klein) minpunt, want hij slaat niet zo heel snel. Maar als hij een speciale aanval inzet ziet de tegenstander ook gelijk sterretjes. Snorlax is ook een zware tegenstander met een hoge stamina van 320 en een kracht en verdediging van 180.

  De maximale CP die Snorlax heeft ligt een stuk boven de 3000. Met al deze eigenschappen is het dus niet zo heel erg dat Snorlax af en toe een dutje doet en dat je tegenstander een match lachend begint. Jij lacht als laatst en op dat moment mag je tegenstander huielnd in een hoekje gaan zitten.

  1. Dragonite

  En dan zijn we bij de absolute nummer één terecht gekomen in deze lijst met de beste Pokémon in Pokémon GO. Dragonite is een Pokémon die al even mee gaat. Daarbij is hij bijzonder moeilijk te vinden. Je kunt natuurlijk proberen om Dratini of Dragonair te vangen en die te laten evolueren, maar dan ben je wel even bezig.

  Heb je dusdanig veel geluk dat je een Dragonite tegenkomt, aarzel dan niet om hem te vangen. Dragonite heeft bizar sterke aanvallen zoals Hyper Beam en Draco Meteor. De aanvallen van Dragonite zijn 250 en zijn verdediging is ook. Als je daar de stamina van 182 bij optelt en een maximale CP van ruim 3500, weet je genoeg. Dragonite is voorlopig de eindbaas!

  Deze Pokémon zijn dus bijzonder sterk, maar ook meteen (veelal) lastig te vinden. Tijd om de straat nog maar eens op te gaan dus! Neem onderweg gelijk even onze Pokémon locaties special door. Dan heb je gelijk een idee waar je de Pokémon kunt vinden!

  Pokemon GO

  Verkijgbaar vanaf 15 july 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.