De 5 beste Netflix Originals die eraan komen - Video

  Netflix komt de komende tijd weer met veel eigen series. Dus nu de zomer op zijn einde loopt, en heel Nederland 's avonds vroeg op de bank zit, is het weer tijd om in te loggen op je Netflix account en urenlang series te kijken. Wij hebben de 5 beste Netflix Original series voor je op een rijtje gezet.

  Netflix staat natuurlijk al een tijdje bekend als een enorm streamplatform met een oneindige hoeveelheid aan series en films die je direct kan kijken. Daarnaast heeft Netflix zich inmiddels ook bewezen als ware producent van zijn eigen series, de zogeheten Netflix Original series.

  Binnen korte tijd hebben deze series een groot aantal fans weten te bemachtigen en intussen hebben sommige series al meerdere seizoenen erop zitten. Wij blikken vooruit en laten zien naar welke Netflix Originals je moet uitkijken. Bekijk het in de video hierboven.

  Netflix Originals in diverse genres

  In de lijst hebben we zowel nieuwe series als nieuwe seizoenen opgenomen, zodat de lijst bestaat uit het beste wat Netflix te bieden heeft. Daarin komen diverse genres langs, van series over Marvel superhelden tot een dramaserie over de koningin van Engeland.

  Seizoen twee van de serie Narcos is inmiddels al begonnen en heeft zelfs al twee nieuwe seizoenen aangekondigd gekregen. De eerste aflevering van seizoen drie kunnen we verwachten in 2017, dat kondigde Netflix onlangs aan.

  Voor meer informatie over de genoemde series kun je onze uitgebreide special lezen waarin we de Netflix Original series in detail bespreken en meer achtergrondinformatie geven. Welke Netflix Original series heb jij gekeken of kijk jij op het moment? Laat het ons weten in de reacties.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.