De 5 beste Fortnite spelers op Twitch - kijk en leer!

  De 5 beste Fortnite spelers op Twitch kunnen je zeker wel het een ander leren! Door alleen maar te kijken naar hoe deze PC spelers hun tegenstanders te kijk zitten, kom jij weer achter nieuwe manieren om dichter bij je eigen nummer 1 plek te komen.

  5. Aphostle

  De 23-jarige Philip, bekend onder zijn gaming naam Aphostle, is een Fortnite streamer die vaak laat zien hoe goed hij wel niet is. Aphostle woont momenteel in Zweden en qua aantal gewonnen wedstrijden in de Solo modus staat hij momenteel op de 20ste plaats op de Fortnite ranglijst.

  Kenmerkend aan Aphostle is dat hij vrijwel altijd een shirt met een vlinderdas erop draagt. Gewoon, omdat hij dat vet vindt. Met zijn staat van dienst in Fortnite laat hij in ieder geval wel zien dat het werkt! Hij heeft meer dan 3000 wedstrijden gespeeld waarvan hij er meer dan 1400 heeft gewonnen. Gemiddeld wint hij dus bijna 50 procent van zijn wedstrijden!

  4. Ninja

  De meest bekende Fortnite speler is niet de beste speler van het spel en ook niet de beste op Twitch, maar hij hoort wel bij de top 100 beste spelers op Fortnite. Op het moment van schrijven bezit hij de 16e plek op de solo leaderboards, maar dit kan binnen een mum van tijd veranderen!

  Ninja zijn Twitch account is bijna 130 miljoen keer bekeken en hij brak onlangs het Twitch record voor de meeste kijkers tegelijkertijd. Hij speelde op dat moment met rapper Drake, die het dansje uit zijn muziekvideo van Hotline Bling graag in Fortnite terug wil zien.

  Ninja heeft een totaal van meer dan 42000 kills in Fortnite op zijn naam staan. Hij is op dit moment maar liefst 5726 de strijd ingedoken en kwam daar meer dan 2000 keer als winnaar uit. Dat zorgt voor een winstpercentage van bijna 36 procent!

  3. Carnifexed

  De 28-jarige Carnifexed, echte naam Daniel, is een Duitse streamer. Als je goed hebt opgelet tijdens de lessen Duits op school dan komt dat nu eindelijk van pas! Fortnite is niet het enige spel wat hij speelt, hij speelt namelijk ook onder andere CS:GO, Overwatch en PUBG.

  In Fortnite is hij in ieder geval ontzettend goed. Hij behoort tot één van de beste Fortnite spelers van dit moment. Hij heeft een totaal aantal kills van 11839 op moment van schrijven. Na het spelen van 1683 wedstrijden is hij 794 keer als winnaar uit de bus gekomen. Bijna de helft van de wedstrijden die hij speelt wint hij!

  2. Ettnix

  De nummer één als het gaat om duo spelers in Fortnite is Ettnix! Als we afgaan op deze clip kunnen we ervan uit gaan dat hij deze plek met veel bloed, zweet en tranen heeft bereikt. Qua gewonnen wedstrijden in de Solo modus staat de Zweed op nummer 26.

  In deze solo modus van Fortnite heeft hij meer dan 4900 wedstrijden gespeeld en hier heeft hij er meer dan 2100 van gewonnen. Geen slechte cijfers, dus via het kijken op zijn scherm kun je het een en ander leren!

  1. Svennoss

  Eén van de beste Fortnite spelers en tevens de beste Fortnite speler op Twitch heeft ook bijna 50 procent van zijn wedstrijden gewonnen. Hij bezit momenteel ook de nummer één positie op de ranglijst als het gaat om gewonnen wedstrijden in de solo modus op PC. Zo'n goede speler kan maar uit één land komen...juist, Nederland!

  De 23-jarige Sven is geboren in ons kikkerlandje, maar spreekt ook erg goed Engels. Naar eigen zeggen neemt hij video games erg serieus en probeert hij altijd om de beste te zijn. In Fortnite gaat hem dat in ieder geval goed af: van de 4850 potjes die hij heeft gespeeld heeft Svennoss er 2277 winnend afgesloten.

  In solo heeft hij zelfs een winstpercentage van meer dan 63 procent! Van de 2815 potjes die hij in die modus heeft gespeeld won hij er 1799. Als je wilt zien hoe de beste Fortnite spelers dus te werk gaan, kun je het best even kijken bij onze landgenoot!

  Dit zijn de beste Fortnite spelers op Twitch

  Momenteel behoren deze vijf genoemde spelers tot de beste Fortnite spelers op Twitch. Door te kijken naar deze spelers en hun werkwijze te bewonderen, kun je ook weer groeien in Fortnite. Kijk en leer!

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.