Er waren een hoop Twitchabonnees van Ninja die het duo had opgemerkt en het nieuws werd hierdoor snel verspreid. Toen Drake een tweet uitbracht dat hij aan het spelen was met Ninja stroomden er nog meer kijkers binnen bij de stream. Even later besloten Travis Scott, rapper en JuJu Smith-Schuster, American football speler, ook mee te doen aan de stream.

Twitchrecord verbroken door 630.000 kijkers

Op gegeven moment behaalde de Fortnite stream ongeveer 630,000 kijkers. Twitch besloot ook volop mee te gaan in het hilarische evenement door memes te plaatsen op Twitter. De streamers besloten Discord te gebruiken (na enkele communicatieproblemen) in de plaats van in-game voice chat. Drake speelde op zijn PlayStation 4 speelde en Ninja via zijn computer.

De video is nog steeds terug te kijken op het Twitchkanaal van Ninja. Inmiddels zijn er al meer dan 100,000 mensen die de video hebben bekeken. Het filmpje bevat niet de hele livestream, maar al een glimps van de beelden liet zien hoeveel lol ze hadden tijdens het spelen.

Inmiddels is er een nieuwe update uitgebracht voor Fortnite. Wat de nieuwe update allemaal met zich meebrengt, is in de recent uitgebrachte patch notes te lezen.