De 5 beste auto series op Netflix - schieten uit de startblokken!

Article
zaterdag, 14 april 2018 om 12:00
de 5 beste auto series op netflix 129328
Autoliefhebbers opgelet, want wij hebben de vijf beste auto series op Netflix voor je op een rijtje gezet! Wil je graag een serie zien waarbij doodgewone auto´s het opnemen tegen superauto's, of wil je liever zien hoe een auto wordt getransformeerd in een heuse bioscoop? Bekijk dan even de series uit deze lijst!

5. Fastest Car

De nieuwste auto serie van Netflix is net uit de startblokken. De Netflix Original serie Fastest Car laat de meest flitsende auto's strijden tegen zogenaamde sleeper cars. Deze auto's zien eruit alsof ze niet vooruit te branden zijn, maar onder de motorkappen van deze auto's zit genoeg kwaliteit om zich te meten met de beste!
Elke aflevering van Fastest Car duurt een uur en bevat drie sleeper cars die het op moeten nemen tegen één van 's werelds meest gewilde superauto's in een race. Op het eerste gezicht geef je de sleeper cars geen cent, maar ze zullen je verbazen over hoe goed ze zijn in de juiste handen!
129330 1

4. Deals, Wheels and Steals

In het Britse Deals, Wheels and Steals is te zien hoe zes Britse autohandelaren van hun passie hun werk hebben gemaakt. In de realityserie boksen de autohandelaren tegen elkaar op tijdens verschillende veilingen voor auto's. Wie haalt een ruwe diamant binnen voor weinig geld en wie gaat de fout in door duizenden ponden te bieden op een stuk schroot?
Er is één seizoen van Deals, Wheels and Steals te zien op Netflix. Het seizoen bevat zes afleveringen die per stuk 22 minuten lang zijn. Het doel van de zes autohandelaren is om auto's zo goedkoop mogelijk in te slaan om ze daarna met zoveel winst als mogelijk weer van de hand te doen. Dit blijft natuurlijk een strijd wanneer je het moet opnemen tegen zes mensen met hetzelfde idee!
129332

3. Paul Hollywood's Big Continental Road Trip

De beroemde chef-kok Paul Hollywood heeft niet alleen een passie voor koken, maar ook voor auto's. In Paul Hollywood's Big Continental Trip verkent hij met een gast de auto's en de culturen van verschillende landen. De serie telt momenteel maar drie afleveringen, maar door Hollywoods passie voor auto's en de verschillende locaties is het wel drie uur genieten voor de autoliefhebber!
We zien Hollywood rijden door de straten van respectievelijk Italië, Duitsland en Frankrijk. Tijdens zijn reis leert hij verschillende culturen en auto's kennen. Hij heeft vaak een gast naast hem zitten die hem meer vertelt over de auto en de rijstijl in het land van herkomst.
129333

2. West Coast Customs

Veertien jaar geleden is het alweer dat rapper Xzibit begon met Pimp My Ride op MTV. Voor deze serie ging hij langs bij mensen met een auto die in een hele slechte staat was, maar die zelf geen geld hadden om er iets aan te veranderen. Hij nam dan de auto van desbetreffend persoon mee naar West Coast Customs, waar de auto een onwijze make-over kreeg.
Het stylingbedrijf West Coast Customs is mede vanwege de aandacht die Pimp My Ride kreeg groot geworden, wat het bedrijf nog een serie heeft opgeleverd. Op Netflix zijn er momenteel zes seizoenen te zien van West Coast Customs, waarin we onder andere zien hoe het bedrijf te werk gaat. In die zes seizoenen zijn er heel wat auto's gepimpt!

1. Top Gear

De onbetwiste koning van de autoprogramma's is natuurlijk het Britse Top Gear. De serie won in 2005 zelfs een Emmy! Er zijn momenteel maar liefst 25 seizoenen van de serie uitgebracht. Seizoenen 18 tot en met 22 staan op de Nederlandse versie van Netflix. De serie werd gepresenteerd door het geprezen trio van Richard Hammond, Jeremy Clarkson en James May.
De laatste seizoenen worden echter gepresenteerd door Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid, nadat een incident waarbij Clarkson betrokken was er uiteindelijk voor zorgde dat het bekende trio de serie verliet. Op Netflix staan op dit moment alleen een paar seizoenen met Clarkson, May en Hammond, dus autoliefhebbers kunnen nog genieten van hun presentatiestijl, gecombineerd met talloze interessante en spectaculaire afleveringen over de autowereld.

Dit zijn de beste auto series op Netflix!

Op de Nederlandse versie van Netflix lijken auto series niet heel populair, maar er zijn wel degelijk veel mensen die geïnteresseerd zijn in de wagens! Met deze vijf series kunnen de liefhebbers toch nog even genieten.