De 5 beste 33-plussers in FIFA 21!

  FIFA 21 kwam recentelijk en natuurlijk kon iedereen niet wachten om alle speler ratings te zien. Een heleboel waren goed en natuurlijk ook een aantal minder, maar wat ons opviel was dat de oudjes toch echt weer overheersen in deze editie van de populaire voetbal game. Daarom gaan wij vandaag met jullie de 5 beste 33-plussers van de game af. We kunnen jullie alvast zeggen dat het hele grote namen zijn!

  5. Samir Handanovic

  Deze Sloveense doelman is al jaren een vaste waarde onder de lat bij Internazionale. Handanovic is een keeper die vaak niet genoemd wordt bij de grootste namen, maar toch presteert hij heel lang erg goed op het hoogste niveau. Van alle spelers uit deze lijst is Handanovic ook nog eens de oudste. Met zijn 36 jaar is zijn absoluut verdiende 88 rated kaart nog even wat indrukwekkender. Hij is hiermee de nummer 27 op de ranglijst van spelers op Fifa en de oude rot verdiend niets minder.

  4. Manuel Neuer

  Ook Manuel Neuer presteert al jaren op het allerhoogste niveau in de keeperswereld. De 34-jarige staat al sinds 2011 onder contract bij Bayern München en was vrijwel meteen een vaste waarde in de ploeg. Neuer leek een beetje af te bouwen, maar het afgelopen jaar was hij volgens velen opnieuw de allerbeste keeper van de wereld. Daarom zijn veel mensen het ook helemaal niet eens met het feit dat Manuel Neuers kaartje máár 89 heeft gekregen van FIFA. Neuers keeperskunsten redde Bayern München een aantal keer, waaronder in de gewonnen finale van de Champions League. Neuer heeft zijn veertiende plek op de ranglijst absoluut verdiend.

  3. Sergio Ramos

  Deze ijzersterke verdediger en aanvoerder van Real Madrid en Spanje is volgens velen nog steeds de beste verdediger die op de wereld rondloopt. Al jaren is Sergio Ramos een verdediger waar aanvallers bang van worden. Deze absolute klasbak is misschien niet de meest geliefde speler, maar zijn passie en talent valt niet te betwijfelen. Ramos was een heel belangrijk puzzelstuk in het kampioenschap van Real Madrid afgelopen jaar en ook hij verdiende misschien wel meer dan zijn huidige 89 rating. Sergio Ramos belandt met zijn 34 jaar zowel in deze ranglijst als die van FIFA 21 slechts één plekje boven Manuel Neuer.

  2. Cristiano Ronaldo

  Cristiano Ronaldo is met zijn 35 jaar nog steeds één van de allerbeste spelers ter wereld. Net als voor de afgelopen vijftien jaar. Dat deze man net als zijn voorloper in deze lijst al zo lang zo fantastisch presteert is bijna buitenaards. Of je nou een voorkeur hebt voor hem of de nummer één van deze lijst, de twee moeten allebei gewaardeerd worden voor hun ongelofelijke bijdrage en rivaliteit in de voetbalgeschiedenis. Geniet er nog maar even van, want voor je het weet is het helaas voorbij. Cristiano Ronaldo werd recentelijk nog geconstateerd met COVID-19, maar wij twijfelen er geen seconde over dat hij weer net zo ijzersterk terugkomt als altijd. Hierom heeft hij een kaart met een rating van 92 verdiend.

  Fanny Schertzer

  1. Lionel Messi

  Als er al iemand boven Cristiano Ronaldo komt te staan, kan dat natuurlijk maar één iemand zijn. Dat is de 33- jarige Lionel Messi. Dit bizarre talent en recordhouder van de gouden bal door de prijs maar liefst zes keer te winnen kreeg met zijn 93 rated kaart één puntje hoger dan zijn rivaal en of jij nou vindt dat hij dat verdient of niet, Messi was afgelopen jaar zonder twijfel nog altijd één van of niet dé beste voetballer ter wereld. Lionel Messi had afgelopen zomer plannen om te vertrekken bij zijn geliefde club FC Barcelona, vanwege ruzie met het bestuur, maar de club liet de aanvoerder niet gaan. Hierom zullen we nog een jaartje van Messi mogen blijven genieten bij de ploeg die nu onder leiding staat van Ronald Koeman.

  Vinden jullie de ratings van de spelers terecht? Laat ons weten waarom wel of niet!

  FIFA 21

  Verkijgbaar vanaf 9 october 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.