De 5 4K televisies voor minder dan 600 euro - Goedkoop kan ook

  Langzamerhand verdwijnen de full hd schermen van de markt en worden 4K televisies de norm. Wij gaan kijken welke schermen je het beste kunt kopen voor een goed prijsje en zetten deze op een lijst van de 5 4K televisies voor minder dan 600 euro.

  Als je op zoek bent naar een nieuwe 4K televisie zul je moeten weten dat er heel veel verschillende varianten zijn. Er is verschil in verlichting, software en daarbij mogelijkheden. Wij gaan kijken naar de beste televisies voor onder de 600 euro die het maximale gaan halen uit jouw multimedia ervaringen.

  Om dit te doen zullen we gaan kijken naar de televisies met de beste refreshrate, de meeste mogelijkheden en uiteraard de beste kwaliteit. Deze komen samen en zo maken wij een lijst met de Top 5 4K televisies voor minder dan 600 euro.

  5. Philips 43PUS6101

  De Philips 43PUS6101 kan worden beschouwd als een instapmodel 4K televisie. De televisie doet veel dingen die de duurdere schermen kunnen doen, alleen voor een lager prijsje. Zo beschikt de televisie over Micro Dimming, dat het scherm in verschillende delen verdeelt zodat het contrast hoger komt te liggen.

  Omdat het een Smart-TV is zul je gemakkelijk naar Netflix of YouTube kunnen kijken. Deze televisie beschikt niet over HDR, dit gemis wordt dan echter wel opgevangen door de MIcro Dimming techniek. Dankzij Pixel Plus Ultra HD zullen alle beelden worden vergroot op de juiste manier. Hierdoor zal 4K nog beter gebruikt worden.

  Omdat dit een instapmodel is zul je dus wel meerdere functies missen voor een optimale game ervaring. Toch helpt de prijs de Philips 43PUS6101 een goede keus te worden. Helemaal wanneer je de verschillende technieken bij de kwaliteit van het scherm voegt.

  Je kunt de Philips 43PUS6101 vinden bij Coolblue voor 419 euro.

  4. LG 43UH603V

  LG staat bekend op het ontwikkelen van hoge kwaliteit panelen voor haar televisies. De LG 43UH603V is hier zeker een van. Deze televisie laat zijn specificaties niet achter lopen om het mooie design van het apparaat.

  De LG 43UH603V maakt namelijk gebruik van een LED verlicht scherm, dat is uitgerust met 3D Color Mapping. Dit zorgt ervoor dat kleuren minder worden vervormd, waardoor ze een stuk realistischer worden. Samen Ultra Surround sound, die ingebouwd is, zal je game-ervaring nog groter worden.

  Ook de LG 43UH603V is uitgerust met HDR Pro zodat je gebruik kunt maken van deze functie tijdens het game. Het nadeel is ook hier dat de televisie een redelijk lage refresh rate heeft, namelijk 50hz. Dit is niet optimaal, maar zeker de moeite waard.

  Daarnaast is de televisie voorzien van WebOS. Hiermee zul je in staat zijn films en series te streamen zonder extra apparatuur. Ook Netflix zal simpel te starten zijn met deze televisie.

  De LG 43UH603V is te koop bij Media Markt voor 549 euro.

  3. Samsung UE43KU6000

  De Samsung UE43KU6000 een perfect instapmodel die doet wat je graag wilt doen. De Smart-TV die draait op Tizen, het besturingssysteem van Samsung, zal je game ervaring verbeteren. De televisie beschikt namelijk over over HDR waardoor de kleuren veel duidelijker worden weergegeven.

  Het scherm is een LED-LCD scherm met de mogelijkheid tot local dimming. Door Local Dimming zal de helderheid van de LED lampen worden verminderd, waardoor zwart echt zwart wordt. Het mindere aan deze televisie is dat de refresh rate maar 50hz is.

  De refresh rate staat voor het aantal keren per seconde dat de televisie al zijn pixels kan verversen. Wanneer je dus een game in 60fps wilt spelen is het fijn om een hogere refresh rate te hebben. 50hz is dus eigenlijk net te weinig wanneer je het maximale wilt halen uit de PS4 Pro en de Xbox One S.

  De Samsung UE43KU6000 is te koop bij bol.com voor 499 euro.

  2. LG 43UH610V

  Als het gaat om prijs-kwaliteit verhouding is de LG 43UH610V echt een hoogstandje. De televisie is namelijk voor minder dan 500 euro te verkrijgen. En voor dat geld ben je helemaal kaal voor een perfecte game avond.

  Deze televisie beschikt net al de vorige LG over zowel 3D Color Mapping als Ultra Surround. Beide zullen meewerken aan het tot leven wekken van de graphics van je favoriete games. Daarbij is ook deze televisie uitgerust met HDR Pro zodat het contrast velen malen hoger ligt.

  Om de kers op de taart te doen heeft de LG 43UH610V een hele hoge refresh rate. Met een refresh rate van 100hz zullen alle beelden super snel op je televisie worden weergegeven. Hierdoor zal je nog beter kunnen reageren in shooters en andere actiegames.

  Je kunt de LG 43UH610V is te koop voor 439 euro bij Coolblue.

  1. Philips 43PUS6501

  De Philips 43PUS6501 is echt een hoogstandje voor zijn prijs. Dit scherm zal je wegblazen met zijn mogelijkheden. Philips heeft er namelijk alles aan gedaan dat dit scherm een van de best in zijn prijsklasse is.

  Philips maakt bij deze televisie namelijk gebruik van de zogenaamde Pixel Precise Ultra HD techniek. Deze zorgt ervoor dat alle beelden die worden ingevoerd op de juiste manier worden vergroot. Daarnaast zorgen Micro Dimming Pro en HDR Plus ervoor dat het contrast nog hoger is dan bij andere schermen.

  Wat de Philips 43PUS6501 uniek maakt van de andere modellen is dat de televisie beschikt over ambilight. Ambilight is zijn lampen achter de televisie, die de kleuren aan de rand van het scherm imiteren. Op deze manier voelt het beeld naadloos over in de muur.

  Je kunt de Philips 43PUS6501 vinden bij Media Markt voor 598 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.