De 18 tofste Minions facts - Hilarisch!

  De Minions film is nu te zien in de bioscopen en hierin krijg je nog veel meer te zien van deze grappige mannetjes. Maar er zijn nog een heleboel dingen die je nog niet over hen zal weten. Dit zijn 18 tofste Minions facts op een rijtje.

  1. Er zijn vijf verschillende kapsels voor Minions, waarbij kaal is inbegrepen. Elke Minion heeft één van deze vijf kapsels.

  2. Minions hebben slechts drie vingers aan hun handen.

  3. De kwaadaardige Minions uit Despicable Me 2 zijn paars, omdat dit de tegenovergestelde kleur is van geel. Hiermee wordt de tegenstelling van goed en slecht afgebeeld.

  4. Minions kunnen bijna alles overleven, zelfs in de ruimte. Ze kunnen namelijk tegen de vrieskou en zonder zuurstof.

  5. In de eerste film zijn de tanden van de Minions oneffen, maar het lijkt erop dat ze in de tussentijd naar de tandarts zijn geweest. In de tweede film staan ze namelijk wel recht.

  6. Minions zouden eigenlijk een soort grote trol worden, maar tijdens de ontwikkeling werden ze steeds kleiner en kleiner.

  7. Je zou zeggen dat de Minions een soort brabbeltaal ‘Minionese’ hebben, maar het is wel degelijk op onze talen gebaseerd. Ze spreken een mix van Spaans, Engels, Frans en Italiaans met elementen uit het Russisch en Koreaans. Dit komt echt terug tijdens de Minions film.

  8. Niet erg verrassend zijn de Minions facts over hun favoriete fruit. Dat bananen het lievelingsfruit is van de Minions zijn, is geen verrassing. Na de banaan volgen de Apple (Bable in Minionese) en Papaya. Wanneer ze dit fruit in het zicht krijgen, doen ze er alles aan om het te pakken te krijgen.

  9. Volgens Pierre Coffin, de regisseur van Minions en Despicable Me, bestaat de populatie uit 899 minions.

  10. Hoewel Pierre Coffin vertelde dat er 899 Minions zijn, laat een filmposter van Despicable Me 2 wel 10.400 Minions zien.

  11. Een opvallend feitje onder de Minions facts is dat het erop lijkt dat de Minions allemaal mannen zijn. De belangrijkste Minions uit de film hebben namelijk allemaal een mannennaam.

  12. Er zijn slechts enkele namen bekend voor deze Minions: Dave, Stuart, Carl, Norbert, Kevin, Bob, Jerry, Tim, Mark en Phil.

  13. Een ander Minions fact: Minions zijn geïnspireerd op de Jawas van Star Wars en de Oompa Loompas van Willy Wonka and the Chocolate Factory.

  14. Minions zijn de officiële mascotte van Illumination Entertainment. Je zult ze dus nog vaak te zien krijgen.

  15. De Minions zijn in de eerste film ingesproken door de regisseurs Chris Renaud en Pierre Coffin.

  16. De Minions zijn gemaakt om Gru een sympathieker personage te maken, de beste manier om dit te doen leek door hem te omringen met onwetende wezens.

  17. Despicable Me 2 werd gepromoot door een gigantische zeppelin die aangekleed is als Minion. Dit gebeurde in 12 steden over de hele wereld.

  18. Maar het leukste feitje van deze Minions facts is dat de Minions terugkomen! Er is al een derde Despicable Me film aangekondigd, dus we zullen deze gele vrienden nog eens terugzien. De film zal rond juni/juli 2017 uitkomen, aangezien de Amerkaanse première op 30 juni 2017 plaatsvindt.

  Wil je meer weten over de Minions, lees dan eens de Minions review.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.