Fallout 4 Automatron DLC - De 10 tofste Automatron screenshots

Article
woensdag, 30 maart 2016 om 11:22
xgn google image
Fallout 4 heeft net een stukje nieuwe content gekregen in de vorm van Automatron. Hierin moet je opboksen tegen een horde losgeslagen robots die voor de nodige paniek zorgen. Maar niet alleen dat, want ze zorgen ook voor een hoop voor toffe kiekjes! Wij brengen je de 10 tofste Automatron screenshots!
In Fallout 4 heb je het allemaal wel al gezien. Synths die je te lijf gaan, supermutanten die gehakt van je willen maken en de meest bijzondere wezens die je rauw lusten. Deze monsters zijn niet de enige gevaren, zo maken de menselijke raiders en andere mensen die in Commonwealth een thuis hebben, je het leven behoorlijk zuur. Maar met de Automatron DLC komt er weer een nieuwe dreiging naar de Commonwealth.
The Mechanist heeft namelijk een horde dolle robots op de mensheid losgelaten. Wij zijn op een heuse robotsafari gegaan om tijdens onze missie, om The Mechanist te stoppen, een hoop interessante kiekjes te maken. En de tien tofste Automatron Screenshots hebben wij natuurlijk voor je op een rijtje gezet!
Let op! Dit artikel bevat spoilers over de Automatron DLC. Wil jij zonder voorkennis op pad in deze content, lees of kijk dan niet verder!
De 10 tofste Automatron screenshots

10. Een dame in nood

In het begin van Automatron krijg je een noodsignaal van een karavaan die door robots aangevallen wordt. Lieve help, en je hebt Commonwealth net veilig gesteld. Jij, als goedzak, gaat maar weer op pad om polshoogte te nemen en al snel tref je een vuurgevecht aan waarbij allerlei robots elkaar te lijf gaan.
De meesten gaan jou ook te lijf, maar als je minigun eenmaal een beetje opgewarmd is, blijft er natuurlijk niet veel meer van deze robots over dan enkel schroot. Op eentje na, namelijk Ada die ongeveer in het midden van deze screenshot aan flarden geschoten wordt. Zij was onderdeel van de karavaan en heeft zojuist iedereen verloren. Als ze je vertelt over The Mechanic kun je op pad met je nieuwe maatje.
Hiermee trappen we de top 10 tofste Automatron screenshots af. Op naar de volgende!
88629

9. Mijn eerste robot

Maar je hoeft niet per se op pad met Ada, want je hebt haar alleen in het begin even nodig. Je kunt daarna al snel een eigen Automatron in elkaar knutselen met wat staal, plakband en gevonden onderdelen. Al behoorlijk snel loopt jouw eigen leger aan mechanische schildwachten in Sanctuary rond. En deze makkers kunnen ook behoorlijk wat rommel meeslepen zeg!
88630

8. De Rust Devils

Tijdens je avonturen in Commonwealth ben je vast al eens bij de gigantische radartorens in het westen geweest. In eerste instantie niks bijzonders, behalve dan dat het in Automatron een basis is geworden van de Rust Devils. Een groepering die niet bepaald goede intenties heeft. Ze lijken op de raiders, maar zijn zelfs nog venijniger.
Zij bouwen van allerlei gevonden materialen nieuwe bepantseringen, wapens, hutten en nieuwe robots. Deze eigen bouwpakketten sturen ze dan weer op strooptocht door Commonwealth. Jij komt bij deze faciliteit aan met Ada om uiteindelijk een Robobrain te vinden. Die heb je namelijk nodig om The Mechanist op te sporen en een eind aan alle ellende te maken, maar dan moet je dus eerst door een leger Rust Devils heen.
Deze maniakken verdienen met hun bouwsels een plaats in de 10 tofste Automatron screenshots.
88631

7. Ahab

Als je in de faciliteit van de Rust Devil ronddwaalt, kom je een aantal van de leden van deze groepering tegen. Natuurlijk maak je korte metten met ze en datzelfde geldt voor de in lekaar geflanste robots van ze. Maar dan kom je ineens in een grote ruimte terecht, waar je meteen het gevoel bekruipt alsof er iets niet pluis is. Maar er gebeurt niets.
Heb je wel eens zo’n situatie gehad waarbij je een dame aanspreekt, waarna zij gelijk haar reus van een vriend op je af stuurt? In Fallout is deze situatie dus ook te vinden en behaalt ook een plaats in de 10 tofste Automatron screenshots.
Als je het gestolen stel hersenen van een Robobrain, Jezebel, aankijkt en aanspreekt, stuurt ze gelijk haar vriendje op je af. De trut! Ahab is een reusachtige robot waar je niet mee moet spotten. Hij spuugt vuur en daarbij raast hij als een malle achter je aan!
88632

6. Pong!

Het Fallout team heeft het altijd leuk gevonden om teddyberen in Fallout in de meest bizarre posities neer te zetten. Maar dat kunnen ze dus ook met aapjes. Als je al even op pad bent en in de diepe krochten van een gebouw ronddwaalt, kom je ineens de bekende aapjes tegen die een nog bekendere game spelen: Pong!
Wie zou er winnen? Jangles the Spacemonkey of het horroraapje met de klavecimbels?
88633

5. Een tik van de hamer doet wonderen

De losgeslagen robots van The Mechanist hebben natuurlijk niet echt een eigen wil. Ze hebben orders gekregen van de Robobrains die de orders weer kregen van The Mechanist. En dat heeft ertoe geleid dat de robots in moordzuchtige maniakken veranderd zijn. Maar er is niets dat niet met een tik van de hamer opgelost kan worden, of twee, of drie...
In Automatron zitten natuurlijk ook een aantal nieuwe wapens zoals een Tesla gun. Deze schiet pure electriciteit af. Zo zijn er nog een paar andere toffe wapens om te gebruiken tegen het robotleger van The Mechanist.
88634

4. Robobrain

Aan de leiding van de meeste groep robot in Automatron staat een Robobrain. Dit is een robot op een lopende band á la Wall-E, maar dan minder lief dan Pixars kleine held. Deze robot heeft namelijk een brein als centrale processor en via dat brein krijgt deze robot de orders van The Mechanist.
Wat die orders zijn, mag je zelf gaan ontdekken in Automatron, maar je kunt natuurlijk wel gokken dat er iets niet helemaal zuiver is aan deze destructieve tegenstanders. Bovendien zijn ze behoorlijk taai, maar goed voor een garantie in de 10 tofste Automatron screenshots.
88635

3. Welkom in Skynet

Als je al even op pad bent en eindelijk ontdekt waar The Mechanist zich ophoudt, vind je al snel een lugubere faciliteit. Het lijkt erop dat er allerlei experimenten plaats hebben gevonden en dat mensen, niet geheel vrijwillig, deelgenomen hebben. Wat verderop in de faciliteit kom je een heel bekend ogend tafereel tegen, namelijk een fabriek waar wij een beetje een Terminator gevoel bij kregen. Welkom in Skynet, anyone?
88636

2. Knappe koppen gezocht, brein vereist

The Mechanist maakt een compleet leger aan robots en laat deze in Commonwealth los. Om die robots, en dan vooral de Robobrains te maken, zijn de nodige onderdelen nodig. Dus ook hersenen. En die worden op een wel heel handige manier vervoerd in de faciliteit van The Mechanist.
Het is als het ware lopende band werk om de breinen in de faciliteit op een robot te monteren, en jij krijgt een eersterangs plekje in de tour. Je ziet eerst waar de subjecten vast hebben gezeten en hoe ze vervoerd zijn naar de ondergrondse fabriek. Daar zie je al een aantal van hen op sterk water staan en daarna kom je bij een aantal wanden, karretjes en uiteindelijk bij lopende banden vol hersenen. Ach ja, op zijn minst carpoolen ze.
88637

1. The Mechanist

Wat absoluut niet kan missen in de 10 tofste Automatron screenshots is natuurlijk The Mechanist. Het meesterbrein achter de losgeslagen robots die Commonwealth in de Automatron content teisteren. Voordat je met The Mechanist in gevecht raakt, stuurt de lafaard nog eerst even een complete fabriek aan robots op je af. Eyebots, Swarmbots, Junkbots en noem het maar op want je krijgt het voor je kiezen.
Maar als je dan door de voorraad robots en stroom van The Mechanist heen bent, komt de lafaard zelf maar naar voren, om vervolgens een lastige beslissing te maken.
De Fallout 4 Automatron DLC is nu verkrijgbaar voor 10 euro. Voor degenen die de seizoenspas hebben is de content natuurlijk gratis. Wij beloonden de content met een 7.0 in de review. Fallout 4 kreeg van ons een dikke 9.5 in de review toegewezen!

Populair Nieuws