De 10 toffe Nintendo Labo creaties op Twitter

Article
woensdag, 25 april 2018 om 17:34
xgn google image
3D, HD, 4K, Virtual Reality, Augmented Reality, wat heb je aan al die verbeteringen als je ook gewoon karton hebt? Terwijl de meeste bedrijven zich op eerder genoemden richten, is Nintendo eigenwijs. Uit deze Nintendo Labo creaties blijkt al wel weer dat Nintendo heel erg goed is met out-of-the-kartonnen-box-denken.
Een hoop creatievelingen gingen aan de slag naar aanleiding van dit gekke nieuwe speeltje. Hieronder zien we ook wat voor maffe dingen je kunt maken met wat Nintendo Labo-software en/of wat kartonnen mallen. Op Twitter deelden gebruikers hun Nintendo Labo creaties.

Toffe Nintendo Labo creaties

Dacht jij dat loot boxes hot waren als discussiemateriaal? Deze kartonnen boxes zijn nog veel interessanter. Op Twitter wordt een heleboel over de Nintendo Labo gesproken.
De eerste Nintendo Labo creatie wordt al op de volgende pagina getoond!

Vragen om gewonden

De volgende creatie kan misschien wel dienen als een nieuwe gadget voor James Bond of Batman. In een arena (oftewel op de keukentafel) wordt een ware death match gehouden tussen twee voertuigen waar keukenmessen aan zijn vastgemaakt. Hopelijk komt dit allemaal goed, want als ze echt op elkaar in beuken blijft er natuurlijk niks meer van die creatie heel.

Tijd voor de kermis!

Nintendo Labo is misschien wel een toekomst voor zelfs nieuwe kermisattracties. Overdrijven is natuurlijk ook een vak, maar als deze maker op deze manier doorgaat kan hij thuis een eigen kermis beginnen. Als eerste begint hij met een een creatie die telt hoeveel voorwerpen je in een hoed weet te gooien. Het doet verrekte veel denken aan die game op de kermis waarbij het de bedoeling is om een basketbal door een hoepel te blijven gooien.

Game & Watch

Je kunt een stuk karton ook in een game console veranderen. Op die manier kun je via de JoyCon-controller plots ouderwetse spellen spelen. Hier doen we wat Nintendo Labo inspiraties op in de vorm van de klassieker Game & Watch. Stiekem nodigt dit natuurlijk uit om die oude games toch weer eens te spelen.

Een bandje oprichten

Een van de standaard bouwplaten van de Nintendo Labo geeft je de mogelijkheid om een piano te maken van 1 octaaf. Het aantal liedjes dat je hierop kunt spelen lijkt erg beperkt. De volgende Nintendo Labo creatie maakt daarentegen dankbaar gebruik van dat éne octaafje. Samen met anderen en een zanger vormen ze een heus Nintendo Labo bandje.

Voice chat

Nintendo is altijd terughoudend geweest in het aanbieden van voice chat. Voor Voice Chat op de Switch, heb je ook een nog een app op je smartphone nodig. Door deze kartonnen oplossing hoeft dit niet meer. Bel met je belvrienden dankzij deze Nintendo Labo creatie!

Katten en hun dozen

Oké, deze staat er meer voor de humor in. Maar geef toe, alhoewel zijn creatie veel weg heeft van een kapotte Nintendo Labo-doos, lijkt het er in ieder geval op dat het beestje voor zichzelf een erg comfortabel slaapplekje heeft geclaimed. En dan is het tijd om hem nu even rustig te laten slapen en dus de volgende creatie te bewonderen.
Twitter staat vol met foto's waarbij katten van dit nieuwe speeltje genieten.

Mother 3 op de Switch

Deze creatieveling zag een mogelijkheid om via de Nintendo Labo eindelijk eens Mother 3 te kunnen spelen. Al snel maakte hij van wat kartoen een Switch case.
Wie gaat hem vertellen dat zijn spel niet zal werken?

Samen op de motor

Voor iedereen die nog wat wil oefenen voor zijn motorrijbewijs, biedt de Nintendo Labo ook een mogelijkheid. Misschien is deze manier van studeren zelfs een stuk veiliger voor sommige wegpiraten. De motor vormt één van de vaste bouwplaten die is meegeleverd bij het Variety-pakket. Jij kunt hem dus ook bouwen!

Sla maar op die bongo's

Eerder zagen we al dat de Nintendo Labo het mogelijk maakt om een piano te maken. Het is daarentegen ook mogelijk om bongo's te maken. Op die manier kan je in een versimpelde variant van Guitar Hero. Meer een Bongo Hero!

Tower Defence Attack

We sluiten deze lijst met Nintendo Labo creaties af met één grote Tower Defence. Of eigenlijk meer, een poging om een toren kapot te maken. Het lijkt een beetje op The Dark Tower.
Tom Nook uit Animal Crossing staat op een eenzame toren van kartonnen bekertjes. Ondertussen wordt de toren belaagd door verschillende kartonnen beesten. De vraag is niet of de toren gaat vallen, maar eerder hoe lang die nog overeind weet te blijven staan.

Populair Nieuws

Laatste Reacties