De 10 populairste films/series op Netflix deze week

Article
dinsdag, 24 november 2020 om 14:00
the crownf1637319882
Er worden natuurlijk ontzettend veel films en series gestreamd op Netflix. Iedere week worden er een aantal nieuwe titels en nieuwe seizoenen toegevoegd aan de streamingdienst. Ook in Nederland wordt er ontzettend veel gekeken op Netflix en iedere week zijn er weer een aantal films en series die heel goed in de smaak vallen. Dit zijn deze week de tien meest gestreamde films en series op Netflix

Kickboxer Vengeance

In Kickboxer Vengeance sterft een vaardige vechter in een gevecht, waarna zijn kleine broertje hem wil wreken. We krijgen een meeslepend verhaal te zien, waarin een jongen getraind wordt tot een man. In de film spelen ook nog eens een aantal hele bekende vechters, zoals George St-Pierre, Cain Velazques en Fabricio Werdum. De hoofdrollen worden ingenomen door Jean-Claude Van Damme, Alain Moussi en Dave Bautista.

Dash & Lily

Met de feestdagen om de hoek proberen veel van ons natuurlijk al een beetje in de sfeer te komen. Hierom is Dash & Lily momenteel ook zo ontzettend populair. Deze serie gaat over twee tegenpolen genaamd Dash en Lily, die elkaar op een hele bijzondere manier leren kennen. Het verhaal is ontzettend romantisch en meeslepen en zodra je eenmaal begint is het erg moeilijk om te stoppen. Een absolute aanrader om in de feestdagen sfeer te komen.

Jingle Jangle: A Christmas Story

Als je een hele serie te lang vindt, is Jingle Jangle: A Christmas Story een kortere manier om volledig in de kerstsfeer te belanden. In deze film krijg je te zien hoe een jong meisje genaamd Journey en haar opa genaamd Jeronicus Jingle een fantastisch kerstavontuur beleven. Met geweldige beelden, een maximale kerstsfeer en een mooi verhaal is deze hele nieuwe kerstfilm ontzettend leuk om met het hele gezin te kijken.

Perdida

Deze serie is een ontzettend spannend verhaal over een man genaamd Antonio Santos. Nadat zijn dochter wordt ontvoerd, besluit Antonio zich expres op te laten pakken om de ontvoerder van zijn dochter te achtervolgen. Tijdens deze serie heb je geen moment de tijd om weg te kijken, maar gelukkig wil je dat ook niet. Je zit van begin tot eind op het puntje van je stoel te kijken naar deze ongelofelijk spannende show.

Deadly Class

Deze serie die zich afspeelt in San Francisco in de jaren ’80 laat het verhaal zien van een dakloze jongen genaamd Marcus Lopez Arguello. De jongen wordt aangeworven tot een privéschool, waar hij samen met een aantal andere kinderen uit misdaadfamilies de manieren van ‘the deadly arts’ leert. Deze serie is erg uniek en sleept je ontzettend mee in het verhaal. Deadly Class is absoluut het kijken waard!

Women of the Night

Women of the Night, in het Nederlands Keizersvrouwen, is een Nederlandse serie, waarin Engels gesproken wordt, over een vrouw genaamd Xandra Keizer, wie gespeeld wordt door Karina Smulders. In deze misdaadserie krijgen we te zien hoe Xandra, die jaren geleden uit de gevaarlijke drugswereld waar haar moeder zich in bevond wist te ontsnappen, langzamerhand teruggetrokken wordt in de wereld van misdaad. Hierdoor zet ze haar relatie met haar man en dochter op het spel. Deze serie is ontzettend spannend en zeker een aanrader als je hiervan houdt.

Verliefd op Cuba

Eens in de zoveel tijd vinden veel Nederlanders het leuk om naar films te kijken waarin het acteerwerk en verhaal toch wat onder gemiddeld is. Verliefd op Cuba is hier een perfect voorbeeld van. Deze film gaat over een vrouw genaamd Loes, die het maar niets vindt dat haar dochter gaat trouwen in Cuba en van plan is daar te blijven. Loes reist gelijk na het horen van dit nieuws die kant op, waar ze erachter komt dat het allemaal wel mee valt. Verliefd op Cuba is geen aanrader als je opzoek bent naar een hele goede film, maar vermakelijk kan deze film zeker zijn.

The Queen’s Gambit

The Queen’s Gambit gaat over een jongedame genaamd Beth Harmon die in een weeshuis woont. De serie speelt zich af in 1950, waar Beth erachter komt dat zij ongelofelijk goed is in schaken. Zij zet het doel om de allerbeste schaakster ter wereld te worden. Wat alleen niet echt helpt is haar verslaving aan alcohol en drugs. The Queen’s Gambit is een ontzettend bijzondere serie, die Walter Tevis’ roman uit 1983 op een perfecte manier in beeld brengt.

Undercover

Nog een Nederlandse serie waarin Engels gesproken wordt is Undercover. In deze ontzettend spannende serie gaan twee agenten undercover om een drugsbaas te pakken te krijgen. Dit doen ze door een koppel te spelen op een camping waar de drugsbaas in de weekenden is. Dit gaat allemaal natuurlijk niet zonder problemen, wat zorgt voor een ongelofelijk vet verhaal zorgt. Undercover is twee seizoenen lang ontzettend spannend en een absolute aanrader, maar let op! Je hebt niet de tijd om te knipperen tijdens deze serie.

The Crown

In The Crown krijgen wij van dichtbij te zien hoe Koningin Elizabeth II haar leven leidde in het koningshuis van Engeland. We krijgen niet alleen de politieke kant van dit verhaal te zien, maar ook de romantische, mooie en zelfs gevaarlijke kanten van dit vak te zien. In de serie komen een aantal bekende namen voor, maar ook minder bekende achtergrondfiguren, van wie wij de rol in het koningshuis nog helemaal niet zo goed kende. The Crown is een heel bijzondere serie, waarvan wij jullie zeker aanraden het een kans te geven.
Welke van deze films of series vonden jullie het leukst? En welke willen jullie wel, of juist absoluut niet kijken? Laat het ons weten?