Gaat The Mandalorian spin-off over Boba Fett?

  Lucasfilm en Disney zijn de laatste jaren keihard aan het werk met Star Wars. Niet alleen kwamen er meerdere films uit in de franchise, ook werd The Mandalorian gemaakt en zijn ze aan het werk aan meerdere series in de toekomst. Ook nu lijkt er weer een nieuwe serie aan te komen. Een spin-off van The Mandalorian, waarin we wellicht een bijzonder personage gaan zien als hoofdrol.

  Disney+
  Let op! Dit artikel bevat spoilers!

  Aan het eind van de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian kwam een ontzettend bekend gezicht langs. We zagen Temuera Morrison, wie eerder al Jango Fett speelde en ook het gezicht was van alle clonetroopers. Ook zijn zoontje, Boba Fett, is een kloon van hem en eigenlijk alles wijst erop dat dit dan ook degene was die wij zagen in The Mandalorian. Nu gaan er geruchten dat er een spin-off serie over Boba Fett zal gaan komen, wat ons natuurlijk ongelofelijk vet lijkt!

  Wat een geruchten

  Niet alleen geeft The Illuminerdi aan dat Boba Fett een rol zal gaan spelen in deze eventuele spin-off, ook twee andere personages genaamd Skad en Drash zullen een erg aanwezige rol gaan spelen in deze serie volgens de nieuwssite. Ook The Direct mengt zich in de geruchten en beweert dat de serie zich net voor The Mandalorian af zal gaan spelen. Lucasfilm of Disney zelf heeft nog helemaal niets bekendgemaakt over de serie, dus wij wachten met smart af.

  Ons zou een spin-off van The Mandalorian met Boba Fett erin ontzettend gaaf lijken. Er valt natuurlijk nog een hoop over hem te vertellen. Wat zouden jullie graag zien in deze spin-off? Laat het ons weten!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.