Sony kondigt PS VR Mega Pack aan met vijf games

  Direct na de lancering van de PlayStation 5 komt Sony met een mooie PS VR bundel die uitstekend geschikt is voor de nieuwe console, inclusief vijf games. De bundel is als eerste bij Game Mania en Media Markt te pre-orderen voor een mooie prijs.

  De PS VR werd oorspronkelijk in 2016 gelanceerd en is nog altijd een van de beste, betaalbare en comfortable manieren om de wereld van VR te beleven. Nu de PlayStation 5 beschikbaar is, heeft Sony meteen een nieuwe Mega Pack gelanceerd.

  Wie de overstap naar VR nog niet gemaakt heeft, haalt met deze bundel alles in huis om een vliegende start te maken. De bundel bestaat niet alleen uit de headset en PS camera, maar wordt geleverd met de voor PS5 benodigde adapter en vijf topgames.

  Het PS VR Mega Pack pakket bestaat uit het volgende:

  De PlayStation VR Mega Pack 3 + camera + 5 games pre-order je nu bij Game Mania voor 234 Euro

  De PlayStation VR Mega Pack 3 is ook bij Media Markt te pre-orderen voor 229 Euro.

  Wanneer de VR Mega Pack beschikbaar komt is nog niet officieel bekendgemaakt, maar volgens Game Mania zou de bundel 27 november al beschikbaar zijn.

  PlayStation VR 2.0 onderweg?

  De PlayStation VR bestaat inmiddels zo'n vier jaar. Hoewel het een baanbrekend en mooi apparaat is, zijn er inmiddels wel een aantal verbeterpunten mogelijk. Er wordt dan ook al langer gespeculeerd over een mogelijke opvolger van de PS VR. Deze opvolger zou minimaal een betere resolutie moeten leveren en draadloos zijn. De verwachting is dat een tweede versie van de PS VR niet voor volgend jaar zal verschijnen, maar voorlopig houdt Sony de kaken nog stijf op elkaar. De lancering van deze Mega Pack geeft in ieder geval aan dat we nog niet direct een nieuwe aankondiging hoeven te verwachten.

  Moss

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.