De 10 Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11

Article
zondag, 10 februari 2019 om 14:21
xgn google image
Er zijn al aardig wat vechters bekend voor Mortal Kombat 11. De meeste van hen zijn oude bekenden zoals Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade. Toch missen er nog een hoop klassieke personages. In de lijst hieronder bespreken we de characters die absoluut niet mogen ontbreken in de nieuwe Mortal Kombat.

10. Kurtis Stryker

We beginnen de lijst met Mortal Kombat characters die we nog graag willen zien met een vechter die een beetje controversieel is onder de fans: Kurtis Stryker. Deze politieagent maakte zijn debuut in Mortal Kombat 3, maar het idee achter het personage gaat terug naar het allereerste deel. NetherRealm wilde Stryker namelijk in de game stoppen, maar heeft hem uiteindelijk vervangen door Sonya Blade.
John Tobias, medebedenker van de gameserie, dacht dat Stryker een van populairste personages zou worden. Fans dachten daar anders over. Zij vinden niet dat een gewone man als hij in de wereld van Mortal Kombat past. In Mortal Kombat X is hij te zien in het verhaal, maar niet bespeelbaar. Bij Mortal Kombat 11 zien we daar graag verandering inkomen.

146410

9. Triborg

Mortal Kombat (2011) bewandelt in het hoofdverhaal verschillende zijpaden die je meer informatie geven over andere gebeurtenissen in de wereld. Een van die zijpaden is die van de Cyber Initiative. Hierin zie je dat de Link Kuei zijn krijgers in cyborgs verandert. Triborg is de belichaming van vier van hen: Cyrax, Sektor, Smoke en (Cyber) Sub-Zero.
Hoewel Smoke in die game niet in een cyborg verandert, is hij dit wel in Mortal Kombat 3. In Mortal Kombat X zitten al deze personages in één lichaam. Triborg is dan ook de enige van de Mortal Kombat characters in deze lijst die vier verschillende variaties heeft. En zeg nou zelf: waarom één nieuwe vechter bedenken als je er ook vier in één kan hebben?
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146413

8. Rain

Nee, we hebben het hier niet over die druppels uit de lucht, maar het Mortal Kombat character. Ed Boon, medebedenker van de serie, geeft in een interview toe dat Rain in het begin een grap was. Hij is vernoemd naar het nummer Purple Rain van Prince. Daarnaast is het personage zelf ook nog eens een prins.
Rain kwam in het begin tot stand als grap, maar komt later wel in verschillende games terug. De laatste keer dat Rain verscheen was als DLC-vechter in Mortal Kombat (2011). Het gerucht gaat dat Rain in Mortal Kombat 11 zit. Op de tekeningen in het menu staat namelijk een ninja die verdacht veel op de paarse demigod lijkt...
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146414

7. Noob Saibot

Noob Saibots echte naam is Bi-Han. Bij fans beter bekend als de originele Sub-Zero. Nadat hij sterft, neemt zijn jongere broer Kuai Liang de mantel van hem over. Wat hij echter niet weet, is dat zijn broer helemaal niet dood is. Hij is tot leven gewekt door Quan Chi om de Netherrealm te dienen.
Noob Saibot gebruikt schaduwen om schade aan te brengen. In Mortal Kombat (2011) krijgt dit een nieuwe dimensie. Zo kan hij een vloeistof-achtige schaduwvorm maken die voor hem kan vechten. Met het nieuwe custom loadout systeem in Mortal Kombat 11 kun je veel kanten op met Noob Saibot. Dit maakt hem een interessante toevoeging aan de lijst met Mortal Kombat characters.
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146415

6. Reptile

Het begin van Reptile is eigenlijk niet zo bijzonder. Ed Boon en John Tobias geven toe dat de geboorte van het personage een fusie tussen Scorpion en Sub-Zero was. Daarna is hij simpelweg groen gemaakt. Die kleur gaf hem dan weer zijn naam: Reptile.
De vechter ziet er in elke Mortal Kombat weer anders uit. De ene keer is hij een mix tussen mens en reptiel en de andere keer is hij volledig dier. Het verhaal in Mortal Kombat 11 doet waarschijnlijk iets met tijdreizen. Dit is dus het perfecte moment om alle vormen van Reptile uit de kast te trekken.
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146416

5. Sindel

Sindel, de koningin van Edenia, is de volgende op onze lijst van Mortal Kombat characters die we graag willen zien. Ed Boon noemt haar een uitdagend personage om te maken. Dit heeft te maken met het feit dat ze geen hoofdpersoon is, maar wel een belangrijk onderdeel van de Mortal Kombat wereld uitmaakt. Ze is namelijk het doelwit van slechteriken als Shao Khan, Shinnok en Onaga.
Sindels meest kenmerkende aanval is absoluut haar schreeuw. Hiermee kan ze met gemak andere vechters omver blazen. Naast schreeuwerig is ze ook de moeder van Kitana en de vrouw van Shao Kahn. Laatstgenoemde is al officieel aangekondigd en het lijkt erop dat ook haar dochter in Mortal Kombat 11 speelbaar is. Een mooi moment voor een familiereünie dus.
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146417

4. Jade

Als je Kitana ziet, is de loyale Jade niet ver weg. Deze in het groen gehulde sluipmoordenaar is al van kinds af aan vrienden met de prinses van Edenia. Ze gedraagt zich sarcastisch, neerbuigend en arrogant tegenover haar tegenstanders. Voor haar persoonlijke vijanden is ze meedogenloos. Deze eigenschappen maken haar een zeer geliefde vechter onder Mortal Kombat fans.
In Mortal Kombat 11 zie je dat de vechters in sommige aanvallen een wapen gebruiken. Aangezien Jade gebruikmaakt van een metalen staf, past ze perfect in het roster. Ook haar hechte relatie met Kitana kan interessant zijn in het verhaal van de game.
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146418

3. Mileena

We blijven nog even bij de Mortal Kombat characters met een Kitana connectie, want ook Mileena mag niet ontbreken in de lijst. Mileena is een kloon van de prinses. Shang Tsung maakt haar in opdracht van Shao Khan, waarbij hij Edenian en Tarkatan (het ras van Baraka) eigenschappen mixt. Het resultaat is een bloeddorstige vrouw die alles doet voor macht.
In Mortal Kombat X speelt ze een grote rol in het verhaal en komt ze aan haar einde door het toedoen van Kotal Kahn. Maar aangezien we waarschijnlijk gaan tijdreizen in Mortal Kombat 11 is er vast wel plek voor Mileena. Ed Boon noemt haar en Kitana niet voor niets de vrouwelijke Scorpion en Sub-Zero.
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146419

2. Shang Tsung

Shang Tsung is een van de originele personages uit de serie. Hij ziet eruit als een oude man met lang grijs haar en een bleke huid, maar dit is slechts bedrog. Shang Tsung gebruikt krachtige magie om zijn tegenstanders een kopje kleiner te maken. Daarnaast is hij een gedaanteverwisselaar die zielen moet stelen om in leven te blijven.
Hij is de final boss in de eerste Mortal Kombat, een van de belangrijkste schurken in de serie en in bijna alle Mortal Kombat delen als vechter aanwezig. De man is de personificatie van het kwaad in de serie. Als er iemand een plek verdient in het roster van Mortal Kombat 11, is het Shang Tsung wel.
10 mortal kombat personages die moeten terugkeren in mortal kombat 11 146420

1. Johnny Cage

¨Here’s Johnny¨, zegt Johnny Cage in Mortal Kombat X als hij een van zijn fatalities doet. Cage is een van de eerste Mortal Kombat characters die NetherRealm voor de serie maakte. Hij is, net als Shang Tsung, in zo goed als alle games van de serie te zien. Johnny is ook een van de belangrijkste hoofdpersonages.
Het moet heel raar lopen, wil Johnny Cage niet in Mortal Kombat 11 verschijnen. Z’n ex-vrouw Sonya Blade en dochter Cassie Cage zijn al van de partij. Vaderlief mag dan natuurlijk niet ontbreken. Oh, en er zijn vast weer wat slechteriken die een klap tussen zijn of haar benen verdienen.

De 10 Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11

Dit waren de top 10 Mortal Kombat characters die volgens ons niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11. Wie wil jij graag terugzien in Mortal Kombat 11? Laat het ons weten in de comments.