De 10 beste downloadbare Netflix films - Handig voor onderweg

Article
woensdag, 23 januari 2019 om 9:36
de 10 beste netflix films die je kan downloaden handig voor onderweg 128140 1
Een lange reis voor de boeg? Dan komen deze 10 beste downloadbare Netflix films wel van pas! Wanneer je een abonnement hebt kun je deze films downloaden op je telefoon of tablet. Hieronder vind je genoeg kijkplezier voor jezelf en voor anderen!

10. 10 Cloverfield Lane (2016)

Een saaie reis voor de boeg? Dan is deze thriller een van de beste downloadbare Netflix films voor je. De film zal de lange tocht een stuk verdraaglijker en spannender maken. 10 Cloverfield Lane is namelijk een film die je vanaf het eerste moment vastpakt met een mysterieus verhaal.
In 10 Cloverfield Lane zie je namelijk hoe de jonge vrouw Michelle (Mary Elizabeth Winstead) na een auto ongeluk wakker wordt in een kelder. Ze denkt dat ze is ontvoerd, maar degene die haar heeft meegenomen vertelt haar dat de buitenwereld de hel op aarde is.

9. Prisoners (2013)

Nog een film waar de spanning van afdruipt: Prisoners. Ook met een mysterieus verhaal weet Prisoners je aandacht vast te grijpen. Wanneer je bij je bestemming aankomt en de film is nog niet afgelopen, dan hoop je stiekem dat de reis nog iets langer had geduurd!
In Prisoners zie je hoe twee meisjes ontvoerd worden. De zeer emotionele vader van een van de meisjes (Hugh Jackman) gaat zijn eigen weg om zijn dochter te zoeken. Dit gebeurt allemaal in de ooghoeken van detective Loki (Jake Gyllenhaal), die tegelijkertijd de meisjes moet zoeken en de vader in bedwang houden.
128143

8. Gladiator (2000)

Van een mysterieus detective verhaal gaan we jaren terug de tijd in. De tijd van de gladiatoren wel te verstaan. Gladiator is een historische film met een prachtig verhaal en heerlijke actie. Ook zal de film een paar scènes bevatten die je over een aantal jaar nog voor de geest kan halen.
128146 1

7. Inglourious Basterds (2009)

Met een film van Quentin Tarantino zit je altijd goed en als je een liefhebber bent van oorlogsfilms dan is dit een van de beste downloadbare Netflix films voor jou. Inglourious Basterds is namelijk een zeer interessante film over fictieve gebeurtenissen in de Tweede Oorlog.
In de film zien we hoe een Joods-Amerikaanse groep zich een weg baant door Duitsland om het Derde Rijk eens en voor altijd te elimineren. Wanneer andere mensen ook dit plan hebben, wordt het wel heel heet onder de voeten van de Duitsers.
128149

6. Das Leben der Anderen (2006)

Nog een film die zich in Duitsland afspeelt: Das Leben der Anderen. Dit meesterwerk is van Duitse makelij en wist zelfs een Oscar in de wacht te slepen voor beste buitenlandse film. Terecht, want de film is een drama van het hoogste niveau.
Das Leben der Anderen speelt zich af in Oost-Berlijn in het jaar 1984. De Stasi, de geheime politie in Oost-Duitsland, onderdrukt de bevolking. Wanneer een van deze agenten de opdracht krijgt om een bekende schrijver af te luisteren raakt hij gefascineerd door zijn leven. De agent heeft dan ook moeite om zijn loyaliteit naar de staat in stand te houden.
128151

5. Forrest Gump (1994)

Forrest Gump is een prachtige film die voor dertien Oscars is genomineerd. Van deze dertien Oscars wist de film er zes te winnen, waaronder die van beste film, beste acteur (Tom Hanks als Forrest Gump)
De film vertelt het verhaal van Forrest Gump, een man met een IQ van 75 die allerlei grote historische gebeurtenissen van dichtbij heeft meegemaakt. Van de oorlog in Vietnam tot het inspireren van Elvis voor zijn danspasjes. Forrest was erbij.
128155

4. The Wolf of Wall street (2013)

Voor wie onderweg zo'n drie uur naar Leonardo DiCaprio wil kijken, zit met The Wolf of Wall street gebakken. De film heeft samen DiCaprio een caste acteerprestaties van Margot Robbie, Jonah Hill, Matthew McConaughey en Jon Bernthal. Acteerwerk op het hoogste niveau.
In The Wolf of Wallstreet zien we het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio). Een zakenman die zich een weg omhoog vecht in het wereldje vol geweld, corruptie en criminaliteit. Geld is macht.
128157

3. No Country for Old Men (2007)

Dit is een van de beste films op Netflix voor onderweg en dat komt mede door de slechterik in deze film. Javier Bardem speelt hier namelijk de rol van een kille moordenaar, genaamd Chigurh die zijn plezier haalt uit het gokken met levens van mensen. Bardem heeft dan ook een Oscar gewonnen voor deze rol.
In No Country for Old Men zien we hoe jager Llewelyn Moss (Josh Brolin) stuit op een drugs deal die fout is gegaan. Met het geld nog aanwezig op de plaats delict besluit Moss om het geld mee te nemen. Niet zo handig, want Chigurh zal dit geld hoe dan ook in handen krijgen.
128158

2. Pulp Fiction (1994)

Pulp Fiction is om vele redenen geroemd in de filmwereld. De film van Quentin Tarantino viel vooral op door de onchronologische volgorde, maar dat is niet de enige reden. In Pulp Fiction zitten namelijk zeer memorabele scènes en het acteerwerk is van ongelooflijk hoog niveau.
Pulp Fiction volgt verschillende verhalen die compleet van elkaar verschillen, maar allemaal samen komen op een bepaald moment. Zo volgen we een iconisch duo van huurmoordenaars, een afgetakelde bokser en komen we nog veel meer gekke personages tegen.
128160

1. The Godfather (1972)

De beste en ook de oudste film in het lijstje van beste downloadbare Netflix films: The Godfather. Deze misdaadsfilm is een wereldwijd fenomeen dat iedereen wel eens gezien moet hebben. Scherp, vermakelijk en magische scènes. Dat is The Godfather.
Don Vito (Marlon Brando) staat aan het hoofd van de Corleone's, een machtige mafiafamilie die door velen gevreesd wordt. Wanneer hij besluit om zijn macht over te dragen aan iemand anders, barst er een heuse strijd los waarbij genade niet in het woordenboek voorkomt.

De beste downloadbare Netflix films

Dit waren ze dan, de beste downloadbare Netflix films. Heb je geen lange reis voor de boeg, maar zoek je wel naar goeie kijktips? Dan hebben we onder andere de 10 beste thrillers op Netflix of de 10 beste misdaadfilms op Netflix voor je!