De 10 beste Call of Duty maps tot nu toe!

  Call of Duty wordt natuurlijk al jaren op grote schaal online gespeeld, daarom kent de game een rijke geschiedenis aan online maps. Maar wat zijn eigenlijk de beste Call of Duty Maps? We hebben hier een top 10 voor je met de beste Call of Duty maps!

  Call of Duty kent een rijke geschiedenis aan multiplayer maps. Sommigen zien we terug, de meesten zien we nooit meer terug. Misschien wel goed, want dit geeft ons bij elke Call of Duty release de mogelijkheid om weer nieuwe vette maps te ontdekken. Het houdt de variatie erin.

  Toch zijn er een hoop Call of Duty maps die op de één of andere manier heel tof, mooi, of goed zijn. We blikten eerder al terug naar de single player van de games, nu is het tijd om de multiplayer eens onder de loep te nemen. In afwachting van Black ops 3 zetten wij de 10 beste Call of Duty maps voor jou onder elkaar!

  10. Firing Range (Call of Duty: Black Ops)

  De Map Firing Range is een map in Call of Duty: Black Ops, maar heeft ook een soort remake in Black Ops 2, genaamd Studio. Zoals de naam van de map al een beetje doet onthullen, is de locatie gebaseerd op een schietbaan. De map zit qua oppervlakte tussen klein en medium in, dus voor de meeste gevallen is een assault rifle of een machinegeweer het meest effectief. Wanneer er verdediging moet plaatsvinden omder er bijvoorbeeld een bom geplaatst moet worden, kunnen shotguns je ook goed van pas komen.

  9. Terrace (Call of Duty: Advanced Warfare)

  Deze map zit in Call of Duty: Advanced Warfare en simuleert een resort ergens in Griekenland. Het lijkt precies op de verblijven die je waarschijnlijk wel kent van vakantie. Deze map maakt goed gebruik van verschillende hoogten, en omdat het level van Noord naar Zuid afloopt is het een populair level voor wapens met een lange reikwijdte zoals een sniperrifle.

  8. Hijacked (Call of Duty: Black Ops 2)

  Hijacked is een Map die in Call of Duty: Black Ops 2 zit. Op deze plek vecht je op een groot jacht. Er zijn twee binnenplaatsen met van twee verdiepingen hoog, die zich aan de uiteinden van de map bevinden. Het dek in het midden heeft grotendeels een open ruimte.

  7. Crossfire (Call of Duty: Modern Warfare)

  De map crossfire is van Modern warfare en bestaat voornamelijk uit een serie uit elkaar geklapte gebouwen. De gebouwen aan de uiteinden van de map zijn geschikt voor de sniperliefhebbers. In de kleinere gebouwen gebruikt men vaak de wapens voor op korte afstand. Een vette open map voor een ouderwets potje knallen in dit virtuele oorlogsgebied.

  6. Drift (Call of Duty: Advanced Warfare)

  Drift is een map afkomstig uit de Havoc DLC van Call of Duty: Advanced Warfare. De map kent een hoop diversiteit, omdat er een hoop huizen en winkels elkaar afwisselen. Binnen is het dus uitermate geschikt voor wapens van kleine afstand, terwijl de plaatsen buiten zich door de open gedeeltes uitstekend lenen voor sniper geweld. Een toffe map en een hoop mogelijkheden zorgen ervoor dat deze een plekje krijgt in de beste Call of Duty maps.

  5. Rust – (Call of Duty: Modern Warfare 2)

  Rust is een map in Call of Duty: Modern Warfare 2 en speelt zich af in een olieveld midden in de woestijn. Voor dekking moet je het vooral hebben van pijpleidingen en bulkcontainers. Bij de locatie is er één toren en twee verborgen tunnels, waar je goed kunt schuilen voor gevaren uit de lucht.
  Ondanks dat dit het kleinste level in Modern Warfare 2 is, is de map geschikt voor het gebruik van de meeste wapens. Een gave setting en een flexibele map zorgt ervoor dat de locatie een plek krijgt bij de beste Call of Duty maps.

  4. Crash (Call of Duty: Modern Warfare)

  De multiplayer map Crash is afkomstig uit Modern Warfare, maar is downloadbaar via de Stimulus Package in Modern Warfare 2. De map valt erg op door de neergestorte, uitgebrande helikopter, wat er natuurlijk wel gaaf uitziet. Het is een relatief kleine map, waardoor het een geschikte plek is voor snelle sensationele vuurgevechten. De plek zit vol met hoekjes en donkere plekjes waar de speler zich kan verschuilen en door de dunne muren kun je makkelijk heenschieten wanneer je de daarvoor bestemde wapens in je uitrusting hebt!

  3. Detroit (Call of Duty: Advanced Warfare)

  Deze locatie zit in Advanced Warfare en is één van de de beste Call of Duty maps. De map is niet zo groot, maar heeft lange straten, die zich prima lenen voor sniper doeleinden. De map heeft een tramrails boven de stad hangen en er staan turrets in het level gepositioneerd om je vijanden neer te maaien.

  2. The Terminal (Call of Duty: Modern Warfare 2)

  Deze map is afkomstig uit Call of Duty Modern Warfare 2, maar een geremasterde versie was ook als DLC verkrijgbaar in Modern Warfare 3. De locatie van de map is Zakhaev International Airport in Moskou.

  De map ligt vol met baggage, Metalen tonnen en andere obstakels. De map heeft een hoop glaswerk, waardoor je op moet passen dat je niet teveel opvalt in bijvoorbeeld het vliegtuig. Een vette medium sized map in een Koude Oorlogsetting, daarom één van de beste Call of Duty map.

  1. Nuketown (Call of Duty Black ops, Call of Duty: Black ops 3)

  De map Nuketown komt uit Call of Duty: Black ops en zal ook in Black Ops 3 weer speelbaar zijn, daar worden we vrolijk van. De map behoort tot één van de kleinsten in de Call of Duty serie, lekkere close combat actie in een typische Amerikaanse jaren '50 buitenwijk, die in dit geval erg symmetrisch is aangelegd. Aan het einde van elk spel zorgt een nucleaire explosie ervoor dat alle gesneuvelden in zombies veranderen. Terecht een absolute klassieker en daarom de nummer 1 in de lijst van beste Call of Duty maps!

  Call of Duty: Black Ops

  Verkijgbaar vanaf 9 november 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.