Crawl 2019 - De beste momenten uit dit nieuwe rampscenario

  We hebben het allemaal al wel eens gezien. Een tornado vol met haaien, het einde van de wereld en zelfs een plaag van zombie-bevers. In Crawl krijgen Haley en Dave Keller te maken met een vloedgolf, gevuld met bloeddorstige alligators. Lees hier de beste momenten uit Crawl 2019!

  5. See you later, alligator

  Tijdens ongeveer de eerste 20 minuten van Crawl 2019 krijgen we nog niet te maken met dodelijke vleeseters, maar begint de storm net op gang te komen. Eenmaal aangekomen in het ouderlijk huis van Haley begint alleen de pret. Opgesloten in de schuilkelder, die steeds voller loopt met water staan we oog in oog met een gigantische alligator. Al snel komt hier een tweede bij, wat voor meer spanning zorgt.

  Ieder moment kan deze fantastische zwemmer uit het water springen om je op te peuzelen en dat zorgt keer op keer voor een intense schrikreactie die je kan beschrijven als het gevoel dat je ervaart als jij erachter komt dat jouw telefoon niet meer in je zak zit. Angstaanjagend dus! De eerste verschijning van de alligators is dan ook de meest krachtige.

  4. Een mensenbeen voor de dorst

  Tijdens het verstikkende avontuur van Haley en Dave moet er natuurlijk ook plaats worden gemaakt voor een geamputeerd ledemaat hier en daar. Zelfs de botbreuk in het been van Dave gaat letterlijk ‘door merg en been’ als je het bot hoort kraken en ziet uitsteken. De alligators willen maar al te graag iedereen oppeuzelen en dat gebeurt ook ruimschoots.

  Kijk uit voor het water, wat steeds hoger komt te staan. Op het moment wanneer de alligators beginnen te zwemmen, gaat de adrenaline al helemaal door je lichaam heen, aangezien dit extreem snelle waterpeddelaars zijn. De achtervolging van de dieren op Haley en Dave is dan ook één van de beste stukken uit Crawl 2019.

  3. Puppy Love

  Naast Haley en Dave is er ook plaats voor een derde rol, namelijk de trouwe viervoeter van Dave, genaamd Sugar. Ieder moment dat Sugar in beeld is, ga jij je afvragen: ‘Zou dit het moment zijn dat Sugar een tandenstoker wordt?’ Gelukkig hoeven we de tissues er niet bij te pakken, aangezien de hond aan het begin van Crawl 2019 veilig en wel op hoog terrein staat.

  Op het moment dat Haley en Dave ontsnappen uit de kelder en zij een weg moeten banen naar een willekeurig dak, begint pas de uitdaging voor Sugar, aangezien honden nou niet de allersnelste zwemmers op deze aardbol zijn. Tot op het moment van de aftiteling hoop je dat het goedkomt met Sugar, wat zorgt voor enkele bijzondere spannende momenten in de film.

  2. De band tussen vader en dochter

  Haley en haar zus Beth krijgen hun vader tijdens de grote storm steeds maar niet te pakken, wat er uiteindelijk voor zorgt dat Haley naar het ouderlijk huis van de familie gaat om op zoek te gaan naar haar vader.

  Naast een groot bloedbad, wat tijdens de gehele film groter wordt, is er hier en daar ook tijd voor wat vaderlijke liefde. Haley en Dave hebben namelijk niet zo’n goede relatie, waardoor de interactie tussen de twee niet altijd even goed verloopt. Gelukkig groeien de twee naarmate de film vordert naar elkaar toe, wat zorgt voor een fijne ontwikkeling in Crawl 2019.

  1. Stille wateren hebben diepe gronden

  Nu is de duur van Crawl 2019 iets wat de film tegenwerkt. Hoe vertel je zo’n verhaal met bloeddorstige monsters in 85 minuten, zonder er snel doorheen te gaan? Gelukkig zorgt de film voor veel spannende momenten en soms ook een punt waarop je denkt: ‘Oh, nu ontsnappen ze’.

  Jammer genoeg voor de hoofdpersonen is er op elk van deze momenten wel iets wat het plan dwarsboomt. Iets waardoor de film veel langer lijkt dan dat hij daadwerkelijk is. Door Haley en Dave steeds weer in een andere bedreigende situaties te stoppen, is Crawl geen enkel moment een tegenvaller.

  Dit zijn de beste momenten uit Crawl 2019

  Crawl is een nieuwe ramp-horrorfilm die vanaf 11 juli in de bioscoop te bewonderen is. Ga lekker zitten en maak je klaar voor bloed, rondvliegende ledematen en een zeer schattige hond die vanaf het eerste moment je hart steelt. En natuurlijk ook nog een dozijn aan levensgevaarlijke alligators. Mocht je nou zelf ooit in zo'n situatie komen dan hebben we hier wat tips om een alligator-aanval te overleven.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.