Crash Team Racing Nitro Fueled karakters die wij graag zien op release

  Crash Team Racing Nitro Fueled lijkt flink uit te gaan pakken als het gaat om karakters en banen. Zelfs Nitrus Oxide (de schurk van dit spel) wordt een speelbaar personage! Grappig want dat kon in het origineel alleen door te cheaten! Zijn aanwezigheid wakkert de hoop naar meer karakters aan.

  Crash Bandicoot N Sane Trilogy

  Komodoe Moe

  Toen Crash Bandicoot-spelers voor het eerst kennis met dit personage maakten, was hij onafscheidelijk van zijn broer Joe. Samen vormen zij de gevaarlijke Komodo Brothers. Dit zijn twee Crash Bandicoot eindbazen uit onder andere Crash Bandicoot 2. Joe en Moe kun je ook wel de dikke en de dunne noemen. Joe is smal en erg snel, Moe is dikker en krachtiger. Moe zou een perfecte toevoeging voor de game zijn. Hij kan gemakkelijk een zwaargewicht personage worden dat langzaam is, maar met gemak andere spelers van de baan afbeukt.

  Waarom we Komodoe Moe in het spel moeten hebben? Zijn broer Komodo Joe zat al in het oorspronkelijk Crash Team Racing-spel. Het voelt wat raar dat de broers van elkaar zijn gescheiden. Door ook Moe in een racekarretje te zetten, kunnen de broers weer met elkaar verenigd worden. Desnoods zet je samen in één racewagen. Al wordt dat wel proppen.

  Crash Bash

  Rilla Roo

  Rilla Roo is één van de minder bekende personages binnen de Crash Bandicoot-serie. Een mooie reden om hem terug te laten keren: hij kan als een leuke verrassing uit de hoek komen! Rilla Roo werd voor het eerst getoond in Crash Bash. Dit is een party spel dat een beetje doet denken aan vergelijkbare spellen als Mario Party. Rilla Roo is toentertijd bedacht als tegenpool voor Dingodile. Dingodile wisselde naar de goede zijde en nu kreeg je dus een combinatie tussen een gorilla en een kangaroo als vervangende slechte speler.

  Maar na zijn avontuur in Crash Bash is Rilla Roo nooit meer teruggekeerd. Zonde! Rilla Roo zou oorspronkelijk terugkeren in Crash Nitro Kart, maar werd toen geschrapt net als andere personages zoals N. Brio (een genie die voor Cortex werkt), Nina Cortex (de dochter van Cortex) en de Komodo Brothers. Allemaal toffe karakters die we graag zien trouwens! Maar het zou al helemaal gaaf zijn als Rilla Roo nu wel zijn kwaliteiten zou kunnen tonen.

  Spyro Reignited Trilogy

  Spyro The Dragon

  Alhoewel Spyro the Dragon geen Crash Bandicoot karakter is, zou dit het perfecte moment zijn om de draak in een auto te zetten. Activision is momenteel in het bezit van de rechten van zowel Crash Bandicoot als Spyro The Dragon. Dit resulteerde al in remasters als Crash Bandicoot N. Sane Trilogy en Spyro Reignited Trilogy. Door Spyro The Dragon nu in dit derde remaster-project terug te laten keren, slaat Activion een mooie brug tussen de twee series.

  In de Spyro The Dragon games zien we al hoe Spyro plaatsneemt in een kar. Zo mocht hij eerder al in een mijnkarretje rondrijden. Spyro heeft dus al kunnen tonen dat hij een goede coureur kan zijn. Hoe gaaf zou het wel niet zien als Activision voor deze paarse draak ook een racekarretje zou reserveren? Stiekem zou het al helemaal perfect zijn als Spyro in dit spel met een mijnkarretje over alle banen van Crash Team Racing Nitro Fueled zal racen.

  Spyro was trouwens ook al speelbaar in de Gameboy Advance versie van Nitro Kart. Nu er toch content van de PlayStation 2-editie van die titel wordt geleend, zou het helemaal niet zo gek zijn als de makers ook naar de Gameboy Advance versie zouden kijken.

  Crash Bandicoot N Sane Trilogy

  Baby T

  Op het moment is het al zeker dat we weer met de tijger Pura en de ijsbeer Polar kunnen racen. Dit zijn beide schattige huisdiertjes van Crash Bandicoot en Coco Bandicoot. Onze favoriete buidelrat heeft in Crash Bandicoot 3: Warped daarentegen nog een ander huisdiertje. Dit is dinosaurus met de naam Baby T. Crash rent in enkele levels van het spel op zijn rug rond, nadat hij deze baby uit zijn ei heeft geholpen.

  In dat spel is de dinosaurus ontzettend snel. Dat moet ook wel, omdat je in die levels moet wegrennen van een gigantische dinosaurus. Mogelijk is dit de moeder die gewoon boos is op Crash Bandicoot omdat die er met zijn baby vandoor gaat. In ieder geval zou het niet gek zijn als Baby T weer eens in een game zou terugkeren. Zo wordt aan het einde van Crash Bandicoot 3: Warped de suggestie gewekt dat Baby T ook een huisdiertje van Crash is geworden. Gezien al twee huisdieren meedoen, mag Baby T niet missen.

  Crash Team Racing

  Twana

  We sluiten af met de hoop dat Twana een speelbaar personage wordt. Twana is een vrij onbekend personage dat voornamelijk haar rol speelde in de allereerste Crash Bandicoot game. Zij is de reden dat Crash Bandicoot uiteindelijk op avontuur gaat om Neo Cortex te verslaan. Als je het vergelijkt met een Mario-game, dan is zij de Princess Peach die moet worden gered. In de eerste game kon je verschillende tokens verzamelen zodat je haar tegen kon komen in de bonuslevels. Hier wordt ze als lokaas gebruikt en wanneer Crash te dichtbij kwam teleporteerde Cortex haar weer weg. Aan het einde van de rit redde Crash haar.

  In latere games had ze niet echt noemenswaardige rollen. Ze verscheen nog wel eens als een cameo, maar ze kreeg niet echt veel veel momenten om te stralen. Daar kan verandering in komen. Met Crash Team Racing Nitro Fueled krijgt Activision die kans. Het zou een slimme zet zijn. Er is tot nu toe voornamelijk een flinke dosis aan slechte personages aanwezig. Zij zal het evenwicht tussen het aantal goede en slechte personages kunnen herstellen.

  Veel Crash Team Racing Nitro Fueled karakters

  Er zijn nog veel meer Crash Bandicoot karakters die het waard zijn om een plekje in het rooster te krijgen. Mocht Activison nieuwe personages aan deze remaster toevoegen, welke personages zou jij dan graag zien? Deel jouw suggesties hieronder.

  Crash Team Racing Nitro-Fueled

  Verkijgbaar vanaf 21 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.