Eerder verscheen er al een artikel waarin de beste Crash Bandicoot games werden beschreven. Nu kijken we naar een hoop toffe Crash Bandicoot bazen die je avonturen in Crash Bandicoot N. Sane Trilogy een stuk uitdagender zullen maken. Crash Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt op 30 juni in de winkels.

8. De stomme hond Ripper Roo

Een van de beste Crash Bandicoot eindbazen is wel Ripper Roo. Deze hyperactieve hond is al meermalen in de Crash Bandicoot games verschenen en heeft al voor een hoop actieve baasgevechten gezorgd. Waar hij in het eerste deel nog als een idioot rondspringt tussen verschillende platfoms, maakt hij het in Crash Bandicoot 2 een stuk bonter door zelfs nog hoger te springen door middel van een pogostick.

In beide spellen keert Ripper Roo dus terug en in beide gevallen gevallen gaat hij gevaarlijk aan de slag met TNT. Voornamelijk de boss fight uit het eerste deel is het meest iconisch, aangezien deze hond hier pas echt laat zien hoe stom hij kan wezen. Waar hij als een malle door het level springt en overal TNT op de grond achterlaat, kun jij deze TNT gemakkelijk tegen hem gebruiken door ze recht in zijn eigen gezicht te laten ontploffen.

Een tip voor dit level is om gewoon rond te blijven springen, zolang Ripper Roo nog rondspringt. Je kunt ook wat aan de zijkanten van het level blijven. Op het moment dat hij klaar is met rondspringen, kun je zo snel mogelijk op een bom bij hem in de buurt springen.