Hiervoor speel je de Crash Bandicoot N Sane Trilogy release nu

  De buidelrat maakt opnieuw zijn entree. Het is tijd voor knotsgekke platformplezier met de Crash Bandicoot N Sane Trilogy release. De game is nu namelijk speelbaar op Xbox One, Switch en PC! Om deze redenen zou je nu aan de slag moeten met deze kleurrijke nieuwe avonturen van deze knotsgekke held.

  Eerder kwamen deze remasters van de klassieke PlayStation 1 games al uit op de PlayStation 4. In de Crash Bandicoot N Sane Trilogy review kan al worden gelezen dat dit een onwijs toffe titel is die voor een glimlach op je gezicht zorgt tijdens het spelen. Maar er zijn nog meer redenen om nu de game erbij te pakken.

  Speelbaar op meer platforms

  Crash Bandicoot is begonnen als een PlayStation exclusieve buidelrat. Lang is hij, samen met het paarse draakje Spyro The Dragon, één van de meest iconische PlayStation 1 helden geweest. Het was voor fans dan ook een geweldige ervaring om na jaren van slechte spinoffs plots de remasters exclusief naar PlayStation 4 te zien komen. Nou ja eigenlijk meer in de vorm van een tijdelijk exclusieve titel.

  Nu is dit bizarre platformavontuur namelijk ook speelbaar op de Xbox One, Nintendo Switch en PC. Hierdoor kun je het spel spelen waar en wanneer je maar wilt. Of je nu liever achter je computer zit of liever in de bus of trein van de doldwaze avonturen van Crash geniet, het kan allemaal. Tijd voor remasters van drie van de beste Crash Bandicoot games.

  Kleurrijke zomerstart

  De release had niet op een beter moment kunnen verschijnen. Terwijl het zonnetje schijnt en de lucht blauw is, kan jij zelfs in het mooie zomerweer buiten op avontuur met Crash. Deze Crash Bandicoot games zijn een perfecte start voor deze zomer. Waar en hoe je het ook speelt, de kleurrijke platformer sluit perfect aan op het kleurrijke weer buiten.

  Terwijl het zonnetje lekker fel schijnt zal Crash Bandicoot je met al haar vrolijke en warme kleuren echt een toffe ervaringen geven. Door de remaster zijn de games nog kleurijker dan ooit tevoren. Als je de games vergelijkt met de originele spellen dan zul je versteld staan waar de technologie ondertussen staat. Of je het spel nu op een killer PC, op je Switch of lekker op 4K speelt, in alle gevallen word je overweldigd door één en al vrolijkheid.

  Leuk om dood te gaan

  Zelfs doodgaan zorgt in dit spel voor een flinke glimlach op je gezicht. Want het is een genot om te zien hoe Crash op de meest fantastische wijze game over gaat. Je zult het volledig begrijpen als je die enorme variatie aan doodanimaties ziet.

  Waar je de ene keer sterft omdat een ridder je benen van je romp scheidt (terwijl je benen gewoon gezellig doorlopen), word je de andere keer gekust door een kikker om in een prins te veranderen. Ook zijn er voldoende momenten dat je in een opstijgende engel verandert of door een lompe reus tegen je televisiescherm wordt geknuppeld. Alle drie de de games in deze verzameling brengen unieke animaties die je weten te vermaken.

  Drie games voor de prijs van één

  Crash Bandicoot N Sane trilogy is ook niet zomaar een verzameling. Het is een verzameling met daarin maar liefst drie games die allemaal voor de prijs van één worden aangeboden. Het gaat ook om drie van de beste Crash Bandicoot games die ooit zijn uitgegeven. Na deze originele titels werden nog toffe titels als Crash Bash, Crash Team Racing en Crash Twinsanity uitgegeven, maar heel veel soeps is er verder niet meer uitgekomen.

  Voor veel games van vandaag de dag waren de slechtste Crash Bandicoot games juist de games die ze als eerste leerden kennen. Terwijl ze een teleurstellende verzameling mutanten bestuurden in de al even teleurstellende Crash Mind Over Mutants, kregen ze niet echt een positief eerste indruk van de buidelrat. Maar nu is een kans om deze nachtmerrie uit hun geheugen te wissen met drie games die juist wel de moeite waard zijn.

  Veel Crash Bandicoot N Sane Trilogy content

  Doordat je drie spellen tegelijk krijgt voorgeschoteld ben je niet snel uitgekeken op de games. Niet alleen duurt het even voor je alle levels van de drie spellen hebt gespeeld, ook is er nog heel veel wat je kunt doen na het uitspelen van al die toffe enorm gevarieerde levels. Keer terug om met Coco op de Chinese muur te rijden of stap meermalen op de racemotor van Crash, want het loont om levels meermalen te spelen.

  Je moet in alle levels alle dozen kapot maken voor een diamant, overal liggen kristallen verstopt en er zijn ook nog eens relekwiën te behalen door de levels binnen zo kort mogelijke tijd uit te spelen. Deze time trials zitten nu in alle drie de games waardoor je veel tijd kwijt bent met knotsgekke sprintjes door de levels. En dan hebben we het nog niet gehad over de bonuslevels die vrij kunnen worden gespeeld en je ook de nodige uitdaging bieden.

  Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

  Verkijgbaar vanaf 30 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.