Vijf keer comic serie op Netflix - vijf series die we willen zien!

  Er zijn al veel series op Netflix gebaseerd op stripboeken. Denk dan bijvoorbeeld aan Riverdale of Daredevil. Allebei toffe series. Er zijn nog zoveel comics die een serie zouden kunnen worden. Welke stripboeken verdienen een eigen comic serie op Netflix? Wij laten het je weten!

  Twentieth Century Fox

  Deadpool

  We kunnen deze special niet beginnen zonder Deadpool, onze favoriete verpeste avocado (hoe hij ook wel werd genoemd in de film). In 2016 werd de eerste film uitgebracht waarin we onze antiheld konden aanschouwen. In de Deadpool review scoorde de film een 8,5. Hoewel de film Deadpool goed scoorde is het goed om te weten dat het verhaal begon met een comic.

  De eerste solo comic rondom Deadpool is uitgekomen in 1994. Verder maakte Deadpool al zijn eerste verschijning in een ander stripboek genaamd The New Mutants. Deadpool heeft al een hele tijd gekkigheid uitgehaald voordat hij na al die jaren zijn eigen film kreeg. Hij heeft de stripboeken en al twee films, waarom zou dit comic figuur nu ook nog zijn eigen Netflix serie verdienen?

  Wat het is met Deadpool, is dat je wel naar hem zou kunnen blijven kijken. Als Deadpool zijn eigen serie zou krijgen op Netflix, dan is het op voorhand al mogelijk een hit. Stel je voor dat je twee seizoenen (of meer!) zou kunnen kijken, vol met de avonturen van Deadpool?

  In de films is niet veel meer behandeld naast zijn relatie. Een Deadpool serie zou een heleboel andere elementen uit de stripverhalen op kunnen vangen. Denk bijvoorbeeld aan al zijn andere iconische gevechten in de stripboeken.

  Warner Bros. Pictures

  Harley Quinn

  We konden genieten van de prachtige Harley Quinn in Suicide Squad. Verder heeft ze ook in de spotlights van de animatieserie van Batman gestaan. Ze werd hier veranderd de vrouwelijke sidekick van The Joker die we allemaal kennen. In de animatieserie wordt zij geportretteerd als de liefde van The Joker. Dit was niet de laatste keer dat ze in deze animatieserie voorkwam.

  In Suicide Squad kwamen we al wat te weten over deze schurk, maar we zouden wel wat meer achtergrondinformatie willen. Want veel is nog niet bekend over deze geschifte dame, terwijl er nog zoveel meer uitgewerkt zou kunnen worden. Wij zouden er zeker van genieten als dit stripboekpersonage haar eigen serie op Netflix zou krijgen!

  Sony Pictures

  Ghost Rider

  In 2007 kwam de film uit van dit Marvel personage. Wat het belangrijkste is aan Ghost Rider, is dat hij van een mens in een brandende motorrijder met een brandende schedel kan veranderen. Als hij op zijn motor rijdt heeft Ghost Rider zelfs nog meer krachten en dan is het voor hem mogelijk om ook dingen te doen als tegen een muur omhoog rijden. Deze krachten kreeg hij nadat hij zijn ziel aan de demoon Mephisto had verkocht.

  De film van Ghost Rider is weliswaar niet zo goed ontvangen, dat neemt niet weg dat er iets goeds gedaan kan worden met het verhaal. Ghost Rider is al voorbij gekomen in de serie Agents of S.H.I.E.L.D, maar het verhaal verdient meer licht. De stripboeken zijn ontzettend populair. Je hebt bijvoorbeeld een stripboek waarin Ghost Rider een vrouw is, iets dat makkelijk in de serie verwerkt kan worden. Je kunt dan bijvoorbeeld een speciale aflevering maken in een reeks episodes rondom de brandende mottorijder uit de hel, in plaats van dat Ghost Rider elke keer maar kort de schijnwerpers steelt.

  Er zijn dus heel veel mogelijkheden voor een serie als Ghost Rider, ook als we die via de beste VPN provider moeten kijken. Het geheel van de serie zou geweldig zijn.

  Universal Studios

  Hellboy

  Hellboy is een personage gecreëerd door Mike Mignola. Het stripboek is uitgegeven door Dark Horse comics. Hellboy kun je het beste beschrijven als een wezen wat half demon en half mens is. Hij leefde in de stripboeken in de tijd van de Tweede Wereldoorlog, wat een gevaarlijk moment was om in leven te zijn.

  Al helemaal als je een vreemd wezen als Hellboy bent. Hij was gepakt door de Nazi's om gebruikt te worden als wapen, maar werd net op tijd gered door de geallieerden. Hierna werd Hellboy opgevoed door de BPRD (Bureau for Paranormal Research and Defense).

  Hellboy heeft onder andere al twee films gehad en krijgt in 2019 nog een film. Verder wordt dit rode duivelachtige karakter ook gezien als een van de beste (videogame) karakters, hij staat namelijk ook in onze special van beste Injustice karakters. Hellboy verdient zijn eigen serie, omdat hij al bijna alles heeft gehad behalve een serie.

  Al zou Hellboy een Netflix serie krijgen, dan zou er veel meer content uit de stripboeken kunnen verwerken dan dat we nu in de Hellboy films gezien hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan nog meer achtergrond en nog meer verhaal geven aan Hellboy. Dat zou kunnen al zou je een hele serie over de stripboeken van dit karakter maken.

  Dimension Films

  Sin City

  Sin City is een film gebaseerd op de grafische roman The Hard Goodbye. Sin City kwam uit in 2005 en was een gigantisch succes. De film heeft zelfs een prijs gewonnen voor de visuele stijl die zwart-wit met slechts enkele andere kleuren combineert. In de grafische romans wil Marv de moord op de liefde van zijn leven wreken. Hij wordt gezien als de hoofdverdachte van deze moord, maar heeft het niet gedaan. Daarom moet hij nu zelf op zoek naar de dader.

  Frank Miller heeft deze grafische romans bedacht. Waarom deze comic nou zijn eigen serie verdient op Netflix, is omdat niet alleen de comics zo goed waren ontvangen maar ook de film. Het verhaal is ontzettend spannend en leuk om te lezen. Het is allemaal heel vermakelijk. Daarom zou het zo top zijn al zou deze comic zijn eigen serie krijgen. De film was niet genoeg van dit fantastische verhaal.

  Van welke comic wil jij een serie hebben op Netflix?

  Wij hebben een aantal series opgenoemd die wij wel zouden willen zien, maar welke zou jij op Netflix willen zien? Laat het ons in een reactie hieronder weten.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.