Top 10 Comic Con 2018 trailers die we willen zien

  Het is tijd voor de Comic Con 2018 trailers die we willen zien. E3 2018 zit er op en dat betekent dat San Diego Comic Con 2018 voor de deur staat, want dat begint donderdag al. Deze tien trailers lijken er in ieder geval aan te komen en wij kunnen niet wachten.

  Netflix

  Elk jaar vind San Diego Comic Con in plaats en worden de grootste paradepaardjes van stal gehaald. Dit jaar zal het niet anders zijn, ondanks dat Disney heeft besloten dit jaar uit te zitten. Toch staan er flink wat Comic Con 2018 trailers op de planning en verwachten we flink wat verrassingen. Deze willen we in ieder geval zien.

  10. Marvel series

  Disney mag dit jaar dan wel uitzitten, maar dat betekent niet dat we niets van Marvel gaan zien. De Marvel Netflix series gaan nog gewoon door en dit jaar moet Daredevil seizoen 3 nog uitkomen. Verwacht wordt dat ook dat de eerste trailer van het derde seizoen één van de Comic Con 2018 trailers is die getoond gaat worden. Er is al aangekondigd dat Wilson Fisk terugkeert in het derde seizoen en dat regisseur Toa Fraser aan het nieuwe seizoen werkt.

  Hij werkt overigens niet alleen aan Daredevil seizoen 3, want hij werkt ook aan Iron Fist. Een tweede seizoen van Iron Fist staat namelijk op de planning om dit jaar ook nog eens uit te komen. Het zou daarom ook op zijn plaats zijn om een trailer van het tweede seizoen voorbij te zien komen.

  Legendary Pictures Funding, LLC and Warner Bros. Entertainment Inc.

  9. Godzilla: King of Monsters

  Nu dat we de eerste foto van Godzilla: King of Monsters hebben mogen aanschouwen, is het tijd om de eerste trailer van het vervolg te zien. Het eerste deel kwam inmiddels alweer vier jaar geleden uit en met het vervolg op de planning voor mei 2019 zou het maar zo kunnen dat we een trailer gaan zien. Zelfs als het om een korte trailer gaat die toont hoe Godzilla met een ander gigantisch monster in gevecht is, zou genoeg zijn.

  Er komen namelijk genoeg monsters in King of Monsters, waaronder reusachtig insect Mothra en het gevleugelde gevaarte Ronan. De driekoppige King Ghidorah gaat ook een rol spelen in de film, dus het zou helemaal geweldig zijn om die in actie te zien. Het is zeker één van de Comic Con 2018 trailers waar we met smart op zitten te wachten.

  Nickelodeon/Viacom International

  8. The Dragon Prince

  De meest onverwachte van de Comic Con 2018 trailers die we willen zien is de eerste trailer van The Dragon Prince. De schrijver van Avatar: The Last Airbender en The Legend of Korra maakt samen met Netflix een nieuwe serie die later dit jaar nog uit moet komen. Aangezien het bevestigt is dat de serie aanwezig zal zijn tijdens Comic-Con dit jaar is het niet vreemd om te denken dat de serie flink uit de doeken wordt gedaan.

  Een trailer met releasedatum zou op zijn plaats zijn of misschien wordt zelfs de volledige eerste aflevering wel getoond. Netflix is geen vreemde in het tonen van complete afleveringen voordat een serie uitgekomen is. Hetzelfde werd namelijk ook gedaan voor Marvel’s The Defenders.

  20th Century Fox

  7. The Predator

  Eerder werd al bekendgemaakt dat The Predator flink aanwezig zal zijn tijdens Comic Con 2018. Verwacht daarom in ieder geval een nieuwe trailer van The Predator die later dit jaar uitkomt. Het vervolg op de eerdere delen komt later dit jaar uit en gaat over hoe de Predator door een foutje terug naar aarde wordt geroepen.

  De film wordt geregisseerd door Shane Black (bekend van Iron Man 3 en The Nice Guys) en heeft grote acteurs en actrices die het tegen de alien op moeten nemen. Met Olivia Munn (X-Men: Apocalypse), Sterling K Brown (Black Panther) en Yvonne Strahovski (The Handmaid’s Tale) in de hoofdrollen lijkt het aan sterren niet te ontbreken en is het de Predator zelf die misschien alvast in een hoekje moet gaan schuilen. The Predator komt op 13 september uit in de bioscopen.

  Paramount Pictures

  6. Bumblebee

  De Transformers-films vliegen je links en rechts om de oren en dit jaar komt de eerste Transformers-film die niet door Michael Bay geregisseerd is uit. Daarnaast richt de film zich ook niet op de grote groep Autobots die de wereld moet redden. De film gaat namelijk echt over de stille Bumblebee in zijn jonge jaren.

  De film speelt zich namelijk twintig jaar voor de gebeurtenissen van de eerste Transformers-film plaats. Bumblebee wordt in de film samen met een tiener Charlie Watson geforceerd om op de vlucht te slaan voor de overheid. Dit zorgt er alleen wel voor dat het duo erachter komt dat Bumblebee niet de enige Transformer is die zich op aarde verscholen houdt.

  Sony Pictures Animation

  5. Spider-Man & Venom

  Sony pakt dit jaar flink uit met hun spinachtige superhelden. We hebben het natuurlijk over Spider-Man die later dit jaar te stralen is in de nieuwe Spider-Man: Into the Spider-Verse film. De animatiefilm bracht eerder al een trailer uit waarin gehint werd naar een Comic Con aankondiging. Alle ogen zouden dan ook op Into the Spider-Verse gericht zijn als er niet nog een andere Spider-Man gerelateerde film uit zou komen.

  Voordat Into the Spider-Verse namelijk in december uitkomt is het in oktober aan Venom om een indruk achter te laten. De film gaat volledig over de Spider-Man schurk en wordt gespeeld door Tom Hardy. Venom zou maar zo één van de beste Comic Con 2018 trailers kunnen krijgen dit jaar, nadat de eerdere trailers een duister randje beloofden.

  AMC

  4. The Walking Dead seizoen 9

  The Walking Dead is al jaren niet meer wat het geweest is, maar de populariteit is nog steeds gigantisch. Daar wordt dit jaar opnieuw op ingespeeld, want de eerste beelden van The Walking Dead seizoen 9 worden waarschijnlijk getoond tijdens San Diego Comic Con 2018. Het belooft een ander seizoen te worden dan voorgaande jaren, want het lijkt het laatste seizoen van Rick Grimes te worden.

  Acteur Andrew Lincoln gaat het volgens insiders na dit seizoen voor gezien houden, maar zal voor het zover is nog wel één keer mogen samenwerken met Jon Bernthal. De acteur achter Shane keert namelijk terug in seizoen 9 en dat is bijzonder. Hij werd namelijk in het tweede seizoen doodgestoken door Rick, waarna hij terugkwam als zombie en werd doodgeschoten door zoonlief Carl.

  Lucasfilm Ltd

  3. Star Wars Resistance

  Ook Star Wars ziet dit jaar af van een bezoekje aan San Diego Comic Con en dus hoeven we geen Star Wars Episode IX trailer te verwachten. Wel wordt er een panel georganiseerd om het tienjarig jubileum van de serie Star Wars: The Clone Wars te vieren. Dit is dan ook de perfecte plek voor de eerste trailer van de nieuwe Star Wars serie, Star Wars Resistance uit te brengen.

  Resistance wordt wederom door Dave Filoni gemaakt, de man die eerder Star Wars: The Clone Wars en Star Wars: Rebels maakte. Daarnaast komt de serie dit najaar al op de buis, dus het is wel tijd voor een eerste trailer. Alle ogen zijn dan ook gericht op de viering voor mogelijk één van de beste Comic Con 2018 trailers.

  Warner Bros. Entertainment

  2. Warner Bros komt Harry Potter, It en DC

  Als er één filmstudio is die groot wil uitpakken dit jaar is het wel Warner Bros, want de studio brengt de grote blockbusters met zich mee in de vorm van Harry Potter, It en DC. Zo worden films als Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald, It: Chapter 2 en Aquaman verwacht. Daarvan gaat die laatste in ieder geval een eerste trailer krijgen, maar ook wordt er verwacht dat er nog andere DC films voorbij komen. Er wordt namelijk verwacht dat Wonder Woman 1984 en Shazam ook voorbij gaan komen.

  Verder zou een nieuwe trailer van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald ook op zijn plaats zijn aangezien we die film ook al vrij snel in de bios mogen aanschouwen. De release is namelijk al in november. Het is alleen minder duidelijk of It: Chapter 2 een trailer gaat krijgen, aangezien die film pas in de tweede helft van 2019 uitgaat komen. Toch zou een korte trailer met de oude- en nieuwe cast een leuke toevoeging zijn.

  Marvel Studios

  1. Avengers 4 titel

  Het zou Comic Con dit jaar helemaal compleet maken als Marvel toch besluit om een grote onthulling te doen. Deze kan natuurlijk maar op één manier komen en dat is door een korte teaser van de volgende Avengers film waarbij de titel van Avengers 4 wordt onthuld. Sinds de release van Avengers: Infinity War is er nog niets bekendgemaakt over het volgende deel en die komt er toch al snel aan.

  De kans is klein dat het daadwerkelijk gaat gebeuren, maar vergeet niet dat Avengers 4 al over minder dan een jaar uitkomt. Daarnaast is het beter om de titel zelf te onthullen in plaats van te wachten tot deze misschien gelekt wordt. Zodra de kogel door de kerk is en we de titel weten, kunnen we vervolgens ook rustig uitkijken naar de eerste trailers van Captain Marvel en Avengers 4 die beide in het voorjaar van 2019 uitkomen.

  Dit zijn de Comic Con 2018 trailers die we willen

  Deze Comic Con 2018 trailers verwachten en hopen we zeker te zien dit jaar. Zijn er aankondigingen en trailers waar jij naar uitkijkt tijdens San Diego Comic Con? Laat het ons weten in de reacties, want San Diego Comic Con gaat al snel van start. Het evenement loopt van 19 juli tot en met 23 juli.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.