CoD Advanced Warfare release - alles wat je moet weten

Article
maandag, 03 november 2014 om 12:31
xgn google image
Call of Duty: Advanced Warfare is uit en aan deze najaarsklapper hebben wij hier bij XGN al maanden aandacht aan besteed. Veel content dus, die we maar al te graag aan jullie laten zien en lezen. Daarom hier een overzicht van al het Advanced Warfare-materiaal dat de afgelopen tijd op de website geplaatst is.
Call of Duty: Advanced Warfare is officieel morgen pas uit, maar is al beschikbaar voor iedereen die een Day Zero Edition had gereserveerd. De game verschijnt op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC.

De Call of Duty: Advanced Warfare review

Bij zo'n grote titel hoort natuurlijk een uitgebreide review, waar Rox voor heeft gezorgd. Afgelopen week is Rox namelijk non-stop bezig geweest met de game en heeft daarom alle ins en outs voor je kunnen checken. Het resultaat liegt er niet om, want ze beschrijft de game als volgt:

Rox noemt Call of Duty: Advanced Warfare 'de beste Call of Duty in jaren.'

Alle informatie van Call of Duty: Advanced Warfare

Voor iedereen die nog niet zo op de hoogte is van Call of Duty: Advanced Warfare hebben we een special samengesteld met informatie over het verhaal, de vernieuwingen en de multiplayer.
61193 6

Afrojack afterparty met Call of Duty: Advanced Warfare

Om de game alvast goed in te luiden werd er op het afgelopen Amsterdam Dance Event een speciaal Call of Duty-feestje georganiseerd, waar Rox en Hugo natuurlijk bij waren. Hier spraken zij Afrojack en veel mensen die allemaal aan de slag konden met Advanced Warfare. Wat zij van de game vinden, zie je hierboven.
In Call of Duty: Advanced Warfare speelt <a href=Kevin Spacey de rol van Atlas-baas" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201411/t/call-of-duty-advanced-warfare-kevin-spacey.jpg" />

Call of Duty: Advanced Warfare multiplayer - Alle vernieuwingen op een rijtje

De multiplayer van Call of Duty is immens populair en is voor velen dan ook de reden om de game in huis te halen. Of de multiplayer in deze game weer net zo goed wordt, mag je zelf bepalen aan de hand van het overzicht met alle vernieuwingen.
61194 6

Battlefield Hardline VS Call of Duty: Advanced Warfare - De battle

Battlefield en Call of Duty zijn bedie een grootmacht op het gebied van first-person shooters en dus leek het ons een goed idee om deze twee eens tegenover elkaar te zetten. Welke verschillen zijn er en welke overeenkomsten zijn er te zien? Je leest het in deze Battle of the Giants.
Alle content van Call of Duty: Advanced Warfare op een rijtje

Call of Duty: Advanced Warfare nieuws

Uiteraard is er de afgelopen tijd veel, heel veel nieuws over deze nieuwe game verschenen. Van de systeemeisen van de PC-versie tot een mogelijke zombie mode in de game. We sommen de belangrijkste daarom voor je op.
Voor nog meer nieuws kijk je in onze database en houd je de website in de gaten, want er zal nog vast en zeker het een en ander aan nieuwe naar buiten komen de komende dagen. Meer duidelijkheid over de Zombie Mode bijvoorbeeld? In ieder geval veel plezier met de game!

Populair Nieuws