Clone Wars season 7 trailer breakdown - Hoe loopt het af?

  Er komt eindelijk een volwaardig einde voor Star Wars: The Clone Wars. Maar hoe zal het aflopen? In deze Clone Wars season 7 trailer breakdown kijken we nog eens goed naar de trailer die werd vertoond tijdens Star Wars Celebration (en op 52:21 in de video begint). Wat vertelt deze ons over het seizoen waar we zo lang op hebben gewacht?

  Lucasfilm

  Voor we met de lijst beginnen een waarschuwing: Hoewel The Clone Wars lang weggeweest is zullen we er in deze The Clone Wars season 7 trailer breakdown vanuit gaan dat je het een en ander hebt gezien. Er zullen spoilers zijn voor seizoen 1 tot en met 6, en mogelijk ook voor Star Wars Rebels.

  5. Ahsoka’s leven buiten de Jedi orde

  We zien in de trailer dat Ahsoka’s leven nadat ze aan het einde van seizoen 5 de Jedi orde heeft verlaten er niet makkelijker op is geworden. Ze leeft nu op de lagere niveaus van Coruscant, berucht om hun criminaliteit.

  Wel lijkt ze er snel vrienden te maken, maar ook vijanden. We zien hoe Ahsoka achterna gezeten wordt door een bende, maar niet alleen is. Welke rol zullen deze nieuwe vrienden van Ahsoka spelen? Verderop in de trailer, wanneer Ahsoka weer volop meevecht in de oorlog zijn ze niet meer te zien. Zou ze iets overkomen zijn?

  Lucasfilm

  4. Een mysterieuze Mandalorian

  Terwijl Ahsoka en haar nieuwe vrienden op de vlucht zijn zien we dat de opgemerkt worden door een mysterieuze figuur met de helm van een Mandalorian. Wie is deze Mandalorian. De helm herkennen wij niet. Wordt Ahsoka in de gaten gehouden of wordt ze bij toeval opgemerkt door deze Mandalorian?

  We weten dat Ahsoka betrokken is bij de zogenaamde Siege of Mandalore. Afhankelijk van hoe ze daarbij betrokken raakt zou het goed kunnen dat deze Mandalorian op Coruscant er wel degelijk op uit was om haar op te sporen. Wel zien we Ahsoka tegen de Mandalorians vechten, dus wat wil dit mysterieuze figuur, en aan wiens kant staat hij of zij?

  Lucasfilm

  3. The Bad Batch

  Formeel gezien heet the Bad Batch “Experimental Unit Clone Force 99”. Deze naam is ontleend aan de kloon 99, een vroege, mislukte kloon van Jango Fett. Hoewel 99 niet geschikt was voor het front gaf hij zijn leven in de slag om Kamino. Daarmee is hij één van de meest heldhaftige clone troopers in de serie.

  The Bad Batch is naar 99 vernoemd omdat zij ook technisch gezien imperfecte klonen zijn. Hoewel ze niet geschikt zijn om in het reguliere klonenleger te dienen, worden ze ingezet voor speciale missies. De republiek lijkt geleerd te hebben van de heldhaftige acties van 99.

  Lucasfilm

  2. Loyaliteit kent geen rang

  Toen Ahsoka nog Jedi Padawan was maakte dat haar Commandant in het leger van de Republiek. Toen ze uit de Jedi orde stapte gaf ze die rang op, maar dat maakt voor de klonen niks uit.

  Wanneer Ahsoka terugkomt om deel te nemen aan de belegering van Mandalore stelt Anakin een deel van het 501ste legioen tot haar beschikking, inclusief Rex. Al deze soldaten hebben hun helm overgeschilderd ter ere van Ahsoka. In de laatste dagen van de oorlog is hun loyaliteit aan de persoon, niet aan de regels van de Republiek.

  Lucasfilm

  1. MAUL

  Darth Maul zagen we, net als Ahsoka, voor het laatst in seizoen 5 van The Clone Wars. Toen werd hij genadeloos verslagen door niemand minder dan Darth Sidious. In dit seizoen is hij terug, en nog altijd wraakzuchtig tegenover Obi-Wan Kenobi.

  Er is in materiaal buiten de serie al het nodige bekend over wat er allemaal met Maul gebeurd is in de tussentijd. Wat zijn positie zal zijn ten opzichte van het crimineel circuit dat hij had opgebouwd moet nog blijken. Wel weten we dat hoewel Ahsoka Obi-Wan niet is, dat niet betekent dat Maul zich minder vijandig tegen haar opstelt. Een flits van hun duel is hierboven te zien.

  Is onze Clone Wars season 7 trailer breakdown onvolledig?

  Deze The Clone Wars season 7 trailer breakdown omvat natuurlijk maar een paar hoogtepunten uit de trailer. Misschien vond jij iets anders veel interessanter, of heb je iets gezien dat ons ontgaan is. Hebben we jouw persoonlijke hoogtepunt uit de trailer niet genoemd, herken je de helm van de mysterieuze Mandalorian, of heb je je eigen The Clone Wars season 7 trailer breakdown? Laat het weten in de reacties!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.