WIN - Chronicle RuneScape Legends Epic Packs prijsvraag

Article
dinsdag, 18 oktober 2016 om 14:57
xgn google image
De Epic Packs voor Chronicle RuneScape Legends bieden een ideale manier om je game naar het volgende niveau te tillen. Bij XGN.nl mogen wij 5 gelukkige winnaars blijmaken met een Epic Pack! Zeker nu de solo campaign uitgekomen is, komen deze Epic Packs goed van pas. Hoe je meedoet aan deze Chronicle RuneScape Legends Epic Packs prijsvraag lees je hieronder.
Chronicle RuneScape Legends verscheen eind mei voor PC. De game speelt zich af binnen een magisch boek, dat zich voor je ogen afspeelt. Chronicle geeft een unieke draai aan collectible card games; gebruik je dek van kaarten om een zoektocht te starten binnen de wereld van RuneScape.
Ben je nog niet zo bekend met de game? Dan hebben wij 5 Chronicle RuneScape Legends tips opgesteld voor de beginner, om je op weg te helpen. Daarnaast is het handig om onze wiki even door te nemen: hier hebben we namelijk tien belangrijke dingen op een rijtje gezet die je sowieso over de game moet weten!
chronicle runescape legends epic packs prijsvraag

Chronicle RuneScape Legends Epic Packs prijsvraag

In samenwerking met Jagex mogen wij 5 gelukkige winnaars blijmaken met een Epic Pack! Zo'n pack bevat:
  • 25 booster packs, die elk 5 kaarten bevatten
  • 1000 platinum ingots
  • 1 exclusieve Epic card back
  • 1000 gem shards
Zie jij het wel zitten om zo'n Epic Pack in ontvangst te nemen? Doe dan mee aan onze Chronicle RuneScape Legends Epic Packs prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat vind jij het tofste aan Chronicle RuneScape Legends en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam en je voor- en achternaam. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

Populair Nieuws