Alle nieuwe CES 2018 Sony aankondigingen op een rij

  De CES is inmiddels in volle gang en ook Sony is aanwezig met vele onthullingen. Benieuwd naar alle CES 2018 Sony aankondigingen? Wij zetten ze voor je op een rijtje!

  Sony

  Nieuwe Sony Bravia televisies

  De vorig jaar gelanceerde 4K Bravia A1 OLED televisie werd met succes ontvangen en is erg populair. Om aan de vraag te voldoen start Sony de nieuwe AF8 lijn met de introductie van de AF8 Bravia OLED 4K HDR TV. Net als het eerdere 4K OLED model ondersteunt ook de AF8 Bravia televisie HDR, waardoor er een erg sterk contrast tussen kleuren is.

  De AF8 Bravia OLED 4K HDR TV maakt daarnaast gebruiken van de Accoustic Surface technologie, waardoor het hele scherm mee resoneert op geluidsgolven. Over het scherm gesproken. Dat telt acht miljoen pixels, waardoor je retescherp tv kunt kijken of kan gamen.

  De AF8 Sony televisie draait op Android TV, waardoor je series en films op Netflix kunt kijken, maar ook games kunt kopen en spelen via de Google Play Store. Zodoende is de nieuwste Sony Bravia tv een manusje van alles, al zul je dat ook merken op het prijskaartje. Welk bedrag daar op staat is overigens nog niet bekend, maar ga er vanuit dat je een flink tijdje moet sparen om de tv, die in een 55 inch en 65 inch variant uitkomt, te kunnen betalen.

  Sony komt ook met XF90 serie

  Nu is de AF8 lijn niet de enige nieuwe serie televisies die door Sony is aangekondigd. Het Japanse bedrijf komt namelijk ook met de XF90 televisies. Die beschikken eveneens over een 4K HDR resolutie die 8 miljoen pixels op het scherm toveren. Die pixels kunnen dankzij de X-Motion Clarity techniek in snelle sportwedstrijden en actiefilms nog soepeler weergeven worden, waardoor je helemaal in de wedstrijd of film zit.

  Daarnaast krijgt de XF90 tv ook een eigen soundbar: de HT-XF9000. Deze 2.1-kanaals-soundbar produceert Dolby Atmos dankzij de Vertical Surround Engine. De televisie is in een 49, 55, 65 en 75 inch formaat beschikbaar.

  Naast de XF90 en AF8 televisies heeft Sony ook nog twee nieuwe type LED tv's aangekondigd: de XF80 en XF85, die beide uitgerust zijn met 4K X-Reality PRO.

  Sony

  Sony draadloze oortjes

  Als je sport wil je dat wel graag doen onder het genot van een lekker nummer. Nu kun je je standaard oordoppen of koptelefoon gebruiken, maar dat is niet altijd even comfortabel. Daarom komt Sony met de WF-SP700N, WI-SP600N en WI-SP500, drie oortelefoons waarmee je zo comfartabel mogelijk muziek kunt luisteren.

  De WF-SP700N heeft letterlijk geen bedrading, waardoor die erg lijk op Apples AirPods, en maakt gebruik van digitale Noise Cancelling, waardoor geen enkel geluidje van buitenaf je stoort. Zodoende kun je je helemaal concentreren op waar je mee bezig bent. Ben je een echte fanatiekeling die zelfs als het regent buiten gaat sporten, dan kun je de WF-SP700N gewoon meenemen. Het apparaat is namelijk spatwaterbestendig.

  De WI-SP500 beschikt dan wel weer over draden, al zorgen deze er enkel voor dat de oortjes aan elkaar vast zitten. Het geluid komt namelijk via Bluetooth binnen. Evenals de WF-SP700N is deze oortelefoon spatwaterbestendig en heeft het een licht ontwerp waardoor het stevig in je oor blijft zitten.

  De SP600N lijkt erg op de SP500, maar beschikt wel over Noise Cancelling een een extra bass voor extra stevig geluid. Voor de rest heeft dit toestel ook bedrading, eveneens bedoeld om de oortjes aan elkaar te houden, en is het spatwaterbestendig.

  Alle drie de oordoppen zijn in vier verschillende kleuren (roze, geel, zwart en wit) verkrijgbaar en komen los van elkaar uit. De SP700N is vanaf juni verkrijgbaar voor 200 euro, de SP600N komt ook die maand uit en kost 160 euro en de SP500 is vanaf april te koop voor slechts 80 euro.

  Sony

  Sony EXTRA BASS Speakers

  Ben je een liefhebber van dancemuziek? Dan is de nieuwe serie EXTRA BASS Speakers voor jou weggelegd. Met een lange batterijduur, stevig design, leuke DJ-functies en het krachtige geluid geniet je optimaal van de muziek. Nieuw is de LIVE SOUND techniek, waardoor de muziek zo gebracht wordt alsof het lijkt dat je aanwezig bent bij een liveconcert.

  Zoals hierboven vermeld beschikken de nieuwe serie EXTRA BASS speakers over een lange batterijduur. de XB31 en XB41, twee van de drie nieuwe modellen, gaan 24 uur mee, terwijl de XB21 het moet doen met twaalf uur.

  De speakers zijn aan te sturen met de vernieuwde Sony Music Center app, die je op je mobiel downloadt. Via deze app kun je gebruik maken van onder meer Spotify en Soundcloud, waardoor je muziek via die diensten kunt laten afspelen op je EXTRA Bass speaker. Daarnaast kun je de Fiestable plug-in downloaden voor in je app, waardoor je allerlei DJ functionliteiten krijgt om uit te testen met de speakers.

  De nieuwe serie Sony EXTRA BASS speakers komen in drie varianten: de XB21 (120 euro), XB31 (170 euro) en XB41 (230 euro). Alle drie de toestellen komen in april uit.

  Ga jij één van deze CES 2018 Sony producten kopen?

  Een boel nieuwe aankondingen dus op de CES 2018 Sony persconferentie. Zit er wat tussen wat jouw interesse geniet? Laat het ons weten in de comments!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.