Carice van Houten te horen in Heavy Rain

  Actrice Carice van Houten is onder andere bekend door verschillende TV-series en films. Wat ze nu echter aan het doen is, is iets anders dan dit.

  Carice van Houten verleent haar stem aan de exclusieve PlayStation 3 game Heavy Rain. Dat vertelde Van Houten gisteravond in een interview met 'RTL Boulevard'. Welk personage de Nederlandse actrice inspreekt is niet bekend, maar het lijkt erop dat ze de stem van een van de vier hoofdpersonen op zich neemt. Het zal hier dan waarschijnlijk gaan om de vrouwelijke detective Madision.

  https://cdn.xgn.nl/upload/20090308105527.jpg

  Carice van Houten werd vooral bij vele bekend door haar rol in de Nederlandse oorlogsfilm 'Zwartboek' en de romantische komedie 'Alles is Liefde'. Maar nu breekt ze langzamerhand ook internationaal door. Zo speelde ze een rol naast Tom Cruise in de film 'Vakyrie'.

  Heavy Rain is een experimenteel project, vertelde de ontwikkelaar ooit. Het spel handelt over normale mensen die in abnormale situaties terecht komen. Morele keuzes zullen een essentieel onderdeel vormen in de game, waarbij je een balans zult moeten vinden tussen goed en kwaad. Alles draait dus om emoties. Het verhaal belooft sterk te worden maar veel meer is er helaas nog niet bekend over de game, behalve dat het ons grafisch zal moeten wegblazen van verbazing.

  Heavy Rain

  Verkijgbaar vanaf 26 february 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.