De 5 Call of Duty settings die we willen zien - Terug in de toekomst?

Article
zaterdag, 17 februari 2018 om 9:12
xgn google image
Van knisperende laarzen in de Ardennen tijdens de Tweede Wereldoorlog tot zelf besturende robots met raketwerpers. Elk jaar wachten we weer met smacht af op waar de volgende uitgave ons brengt. Nu schotelen wij de ontwikkelaar van het spel alvast wat Call of Duty settings voor, wie weet wat de toekomst brengt!

5. De toekomst

De geruchten gaan dus in de rondte van een Black Ops 4 release, dit zou betekenen dat we weer 'terug' de toekomst in gaan. Ondanks dat de laatst uitgegeven Call of Duty in de toekomst door veel fans niet gepruimd werd, zal een Black Ops 4 voor veel fans geen probleem zijn.
De laatste twee versies van Black Ops speelde zich namelijk ook af in de toekomst en dat waren twee fantastische games. Wij zullen dan ook zeer benieuwd zijn naar wat een Black Ops 4 zou kunnen gaan doen, wij worden er wel warm van!

125969

4. Latijns-Amerika

We kennen Pablo Escobar natuurlijk allemaal van de vertaalde verhalen naar het witte doek, maar is nog geen game die zich weet te manifesteren tussen al dit drugsgeweld. Hoe tof zou het dan ook zijn als we in een Call of Duty game de oorlog tegen drugs aan mogen gaan?
Van het jagen op Pablo Escobar tot het oprollen van zijn hele kartel. Met genoeg poeder in onze geweren in plaats van onze neus kunnen we in een prachtige setting op jacht naar de heren van de drugs. Zowel online als offline biedt dit een heleboel potentie!
125970

3. Tweede Wereldoorlog

Met Call of Duty WW2 hebben de fans eindelijk weer de setting gekregen waar iedereen zo naar uitkeek: de Tweede Wereldoorlog. Veel Call of Duty spelers waren namelijk klaar met al het geschut in de toekomst en wilde weer terug naar de roots.
Toch zou het zomaar kunnen gebeuren dat de aanstaande Call of Duty zich weer in de toekomst af gaat spelen, er gaan namelijk geruchten rond dat Call of Duty Black Ops 4 in de maak zou zijn. Maar, wij zien heel graag nog een nieuwe Call of Duty in de Tweede Wereldoorlog. Wellicht een Call of Duty: World at War 2?
125971

2. Het nu

Op dit vinden er verschillende oorlogen plaats, maar de oorlog waar wij ons in het westen vooral mee bemoeien is de oorlog tegen het terrorisme. Hoe vet zou het zijn als we in een Call of Duty de strijd aan kunnen gaan tegen de hedendaagse terreurbewegingen.
Nu ga je in verschillende Call of Duty's al de strijd aan tegen terrorisme, maar zou het niet gaaf zijn om een campagne en multiplayer te richten op deze tijd? Met de wapens van nu en alle mogelijkheden proberen om aanslagen te voorkomen. Een beetje over de top mag dan ook wel, het lijkt ons in ieder geval vet!
125972

1. Bosnische Burgeroorlog

Dit is één van de interessantste Call of Duty settings die we zouden willen zien. Het splitsen van Joegaslavië ging niet zonder slag of staat waarbij spanningen tussen burgers, politieke spelletjes en zelfs een genocide centraal stond. Een oorlog in de jaren '90 waar een goede campagne omheen te bouwen is.
Ook Nederland had een aandeel in deze oorlog, wat het voor de Nederlandse Call of Duty speler nog een stukje interessanter maakt. Tijdens de val van Srebrenica stonden namelijk meer dan 7000 moslimjongens en -mannen onder bescherming van een VN-bataljon wat bestond uit Nederlandse militairen. Dit mocht alleen niet baten, de moslims werden vermoord en gedeporteerd. Een genocide, waarin de vraag nog steeds luidt in hoeverre de Nederlandse militairen verantwoordelijk waren voor deze daad.

Meer Call of Duty settings?

Er zijn natuurlijk nog wel meer Call of Duty settings die we zomaar ooit zouden kunnen zien. Geef je fantasie de vrije loop en laat aan ons weten welke setting jullie het liefst zouden willen zien!

Populair Nieuws