Top 10 beste Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign missies

Article
woensdag, 05 juli 2017 om 15:19
xgn google image
Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign missies, ze zijn alle twintig eindelijk te spelen zonder dat je Infinite Warfare erbij hoeft te kopen. Welke van deze missies is de beste? Wij hebben een top 10 samengesteld.
Modern Warfare Remastered is 27 juni uitgekomen op de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game kon vanaf 4 november 2016 al gespeeld worden maar dan moest je een bundel kopen waar ook Infinite Warfare bij zat. Daar kwam veel kritiek op want het was volgens veel gamers een lokkertje om Infinite Warfare te verkopen want daartoe werd je gedwongen als je de Remastered van Modern Warfare wilde spelen.
Maar nu de game uitgekomen is zonder Infinite Warfare is er weer kritiek losgebarsten. Ten eerste is het spel volgens velen veel te duur, de game kost 40 euro en dat is te veel geld voor een verbeterde versie van een oude game zonder DLC. Toch is de game wel degelijk goed en daarom hebben wij de 10 beste missies op een rij gezet.

10. Charlie Don't Surf

In deze missie krijgt de gamer voor de eerste keer de controle over de USMC sergeant Paul Jackson. De speler moet met Jackson en andere First Force Recon Marines Khaled Al-Asad ontvoeren. De setting speelt zich af in een Arabisch dorpje aan de kust.
Charlie Don't Surf is de vijfde missie in de Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign.
114592 1

9. Game Over

In Game Over moet Captain Price met zijn team ontsnappen uit een silo om de evacuatieplaats te bereiken. Ze worden achtervolgd door ultranationalisten van Imran Zakhaev. De laatste missie is een typische onrails missie, je kunt nergens heen en het enige wat je kunt doen is schieten.
Game Over is de twintigste en tevens aatste missie van de singeplayer.
114593 1

8. Blackout

Deze missie speelt zich af een dag nadat de coup van Khaled Al-Asad is gepleegd. Dat gebeurde in het Arabische plaatsje Peninsula en in Blackout kruipt de speler in de huid van Captain Price. Samen met Russische soldaten in het berggebied moet de groep een Russische informant bevrijden uit de handen van Al-Asad.
Blackout is de vierde missie van de singleplayer.
114594 1

7. Safehouse

In de eerste missie van Act 2 moet je als Captain Price de beruchte Khaled Al-Asad kipnappen, dat gaat alleen niet zomaar want hij heeft zich teruggetrokken in zijn zwaarbeveiligde safehouse in Azerbaijan. Een beroemde zin uit deze missie is: Why did you do it? Where did you get the bomb? Het uiteindelijke antwoord van Al-Asad op de vraag van Price zou nog zeer belangrijk worden in het verdere verloop van de singleplayer.
Safehouse is de twaalfde missie.
114595 1

6. The Sins of the Father

Je kruipt in de rol van Soap en moet samen met SAS, Russische soldaten en een handjevol Amerikaanse mariniers voorzichtig je weg vinden richting een checkpoint. Op het signaal van Captain Price moet je alle bewakers van het checkpoint uitschakelen en wachten op Viktor Zakhaev. Jullie doel is om hem te kunnen uitleveren maar hij ontsnapt.
The Sins of the Father is de zestiende missie.
114596 1

5. Death from Above

Een van de meest memorabele missies van de Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign is Death from Above. In deze missie stapt de speler in een AC-130 en zijn doel is om het team op de grond, Captain Price en zijn soldaten, vanuit de lucht te beveiligen tegen de vijand. De missie is een heerlijke afwisseling op de andere missies, waar je vaak als soldaat te voet speelt.
Death from Above is de achtste missie in de singleplayer.
114597 1

4. Mile High Club

Mile High Club is een bonusmissie in de Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign en is verschillend ten opzichte van de voorgaande missies. Deze missie moet je namelijk binnen een aantal minuten uit hebben gespeeld, anders is het game over Je moet je een weg vechten van de ene kant van een vliegtuig naar de andere kant. Op het makkelijkste niveau heb je daar drie minuten de tijd voor, op het moeilijkste niveau slechts één minuut.
Mile High Club is de dertiende missie welke je alleen kunt spelen als je Game Over hebt uitgespeeld en de credits hebt afgekeken. Je kunt natuurlijk ook de credits skippen en naar het menu gaan om de missie te selecteren.
114598 1

3. Hunted

Op de derde plaats van de beste Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign missies staat Hunted. De situatie is als volgt: Samen met het team van Captain Price ben je neergeschoten door de vijand en zul je de squad moeten verdedigen totdat er luchtsteun in de vorm van een AC-130 arriveert. De missie staat zo hoog omdat Hunted je echt het gevoel geeft alsof jijzelf achtervolgd wordt en niet je gespeelde personage.
Hunted is de zevende missie in de singleplayer.
114599 1

2. One Shot, One Kill

One Shot One Kill en de nummer één van deze lijst staan ver boven de rest van de missies. One Shot One Kill heeft als voordeel ten opzichte van de hiervoor genoemde missies dat het een flashback is van de trip van Captain Price naar Pripyat. Het doel van de missie is om Imran Zakhaev neer te schieten met een sniper en je daarna uit de voeten te maken.
Bij het spelen van deze missie voel je een bepaalde druk op je schouders omdat het verhaal bijna afgelopen is en het nu moet gebeuren. Je kunt eindelijk de vijand van de singleplayer neerschieten, want dan is het probleem voor een groot deel opgelost, maar lukt het je ook?
One Shot One Kill is de veertiende missie van de Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign.
114600 1

1. All Ghillied Up

Samen met One Shot One Kill is All Ghillied Up één van de flashbacks van Captain Price waarin het spel de gamer meenemt naar Chernobyl. De setting van het verlaten stadje komt zo ontzettend goed over en voelt het alsof jij in het radioactieve gebied daadwerkelijk rondloopt. Dat gevoel wordt nog een keer versterkt wanneer je door het hoge gras kruipt terwijl de vijand op niet eens meter langsloopt.
All Ghillied Up is de dertiende missie van de Call of Duty Modern Warfare Remastered campaign.
Welke missie van Modern Warfare Remasterd vind jij het beste? Laat het weten in de reacties.

Populair Nieuws