Wat verwacht jij van de Call of Duty Modern Warfare reboot? - XGN Doe Mee

  De E3 nadert snel en het is te zien aan de grote hoeveelheid aankondigingen die we deze week kregen. Eerst was er de releasedatum voor Hideo Kojima's Death Stranding en donderdag volgde het nieuws van de laatste telg in de Call of Duty-reeks. Wat verwacht jij van de Call of Duty Modern Warfare reboot? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer waren wij benieuwd of jullie Mario Kart Tour gaan spelen als de mobiele game uitkomt. De race-serie gaat later dit jaar zijn entree maken op de mobiele telefoons en vorige week startte Nintendo met de bèta van de game in Japan en de Verenigde Staten. De meningen zijn verschillend over de game en waar de een wel de charme ziet van het racen op de mobiel, terwijl de ander er niet echt blij van wordt. Zoals jakerockwell:

  jakerockwell – Level 3

  Van wat ik tot nu toe heb gezien werd ik niet echt blij. Racen is blijkbaar alleen de richting aangeven en daarnaast zit heel veel content achter microtransacties vergrendeld. Daarnaast ziet het er grafisch ook redelijk mager uit. Wellicht ben ik niet de doelgroep voor deze versie van Mario Kart, aangezien ik de console/handheld versies ben gewend. Mario Kart Tour is in alle opzichten dan een achteruitgang.

  Het is natuurlijk niks nieuws dat er bepaalde content achter microtransacties verstopt zit, want vele mobiele games maken gebruik van dit principe. Misschien dat de bèta bepaalde aspecten aanwijst die gamers wel of niet in de uiteindelijke versie van de game willen zien, maar of Nintendo natuurlijk iets daarmee gaat doen is de vraag.

  Maar voordat Mario Kart Tour er is, zijn wij al weer wat maandjes verder in het jaar 2019. En dan is de release van de nieuwste Call of Duty waarschijnlijk ook erg dichtbij. Afgelopen week maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend dat zij de nieuwste telg van de shooter-franchise onder handen neemt en dat het om een reboot gaat. Onze vraag is dan ook:

  Wat verwacht jij van de Call of Duty Modern Warfare reboot?

  De game is volgens Infinity Ward de meest “authentieke en realistische game die wij ooit hebben gemaakt” en moet de spelers op bepaalde momenten “ongemakkelijk” laten voelen. Het spel draagt dezelfde naam als Modern Warfare uit 2007 en zal dan ook bepaalde personages uit dat deel bevatten. Maar wat verwacht jij van de Call of Duty Modern Warfare reboot?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat juist verwacht. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn pinksterweekend gewenst!

  Call of Duty: Modern Warfare (2019)

  Verkijgbaar vanaf 25 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.