Ga jij Mario Kart Tour spelen? - XGN Doe Mee

Een weekje geleden wilden wij graag weten wat jullie graag zouden willen zien in Red Dead Online. De multiplayermodus van Rockstar’s Red Dead Redemption 2 heeft afgelopen week namelijk een flinke contentimpuls gekregen en bevat weer vele extraatjes, zodat jij je nog niet verveeld in het Wilde Westen. Maar niet alleen zo’n impuls is nodig, er is ook een grote vraag naar meerdere versies van Red Dead Redemption 2, zoals johanneslol al beaamt:

johanneslol – Level 11

Ik wil een pc versie zien!

Net zoals bij Grand Theft Auto V was er veel vraag naar een PC-versie van die game en uiteindelijk verscheen de nieuwste telg uit de GTA-reeks ook op de computer. Maar bij Red Dead Redemption 2 houdt Rockstar de lippen nog steeds stijf op elkaar, al zijn er wel vele geruchten dat de game uiteindelijk ook naar de PC komt. Zo is het laatste gerucht dat de studio zelfs al met de versie bezig is!

Maar genoeg over Rockstar en Red Dead Redemption 2. We kijken vooruit naar de zomer en Nintendo probeert ons nog langer naar ons scherm te laten staren met Mario Kart Tour. De kartreeks rondom diverse personages uit het Mario-universum is een tijdje geleden al aangekondigd, maar sinds afgelopen week is de bèta van het spel gestart in Japan en de Verenigde Staten. Onze vraag is:

Ga jij Mario Kart Tour spelen?

De eerste details druppelen dan ook al binnen rondom de mobiele game en daaruit blijkt dat je voor bepaalde personages, karts en gliders met in-game geld kunt vrijspelen. Deze microtransacties en in-game betalingen kunnen natuurlijk nog worden gewijzigd, omdat het de bèta is. Maar wat vind jij ervan? Ga jij Mario Kart Tour ook spelen als hij uitkomt?

Geef snel jouw mening hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij juist Mario Kart Tour gaat spelen. Zien wij jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!