Wat vind jij van Call of Duty Infinite Warfare? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 05 november 2016 om 15:00
xgn google image
Shooterparadijs met Battlefield 1 en Call of Duty Infinite Warfare. De XGN Doe Mee wil een schietpartij graag vermijden en richt zich daarom alleen op die laatste. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer vroegen wij wat jullie verwachten van Red Dead Redemption 2. Rockstars nieuwste paradepaardje moet in de herfst van 2017 verschijnen voor de huidige generatie consoles, maar wederom geen PC. De trailer liet ons in ieder geval even watertanden bij wat ons allemaal te wachten staat, zoals malistix85 laat weten:
En daar wordt een goed punt naar voren gehaald door malistix85, want 4K moet ons langzamerhand gaan verleiden om zo’n televisie te halen, die dan weer volop pronkt in onze woon-en slaapkamers. Of Rockstar ook daadwerkelijk daar gebruik van gaat maken is echter nog maar de vraag, iets wat mag worden toegevoegd aan de berg met vragen die wij al hebben over Red Dead Redemption 2.
Die vragen moeten echten nog even wachten, want de XGN Doe Mee is benieuwd naar iets anders. Dat anders is natuurlijk Call of Duty: Infinite Warfare, die sinds gisteren uit is en van ons een mooie 8.0 kreeg. Een cijfer waar je over kunt discussiëren, maar de XGN Doe Mee houdt zich daar van af. Onze vraag gaat alleen over de game zelf:

Wat vind jij van Call of Duty Infinite Warfare?

Er zullen namelijk genoeg XGN’ers zijn die nu al wat uurtjes in de game hebben zitten en de Doe Mee wil gewoon weten hoe hij is. Bevalt hij en voldoet hij aan je verwachtingen of stelt het toch teleur? En ben je direct de Modern Warfare remastered-versie gaan spelen, of toch Infinite Warfare zelf?
Een boel vragen weer, maar daar houdt de XGN Doe Mee nu eenmaal van. Laat ons weten in de reacties hieronder wat jij van Infinite Warfare vindt en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week bij een Elder Scrolls-achtige XGN Doe Mee. Een fijn ‘shooter’-weekend gewenst!