De 10 Call of Duty Black Ops 4 specialists toegelicht

  Net zoals in het vorige Call of Duty Black Ops deel kunnen spelers wederom aan de slag met Specialists. Dit zijn personages met rollen waar spelers op een strategische manier gebruik van kunnen maken, of gewoon chaos mee veroorzaken. In de game zijn er 10 Specialists beschikbaar en wij gaan alle Call of Duty Black Ops 4 specialists toelichten.

  Ajax

  Een van de beste personages om mee te beginnen is Ajax. Deze Specialist was niet in het vorige Black Ops deel te vinden, maar ook al ben je er niet bekend mee is het een goed personage om de multiplayer mee te verkennen. De Specialist heeft een 9-Bang granaat om vijanden mee te stunnen en een Ballistic Shield dat lijkt op de Riot Shield die te vinden is in Call of Duty: Modern Warfare 2.

  Battery

  Als je niet van de brave kant bent en er lekker op los wil knallen, dan is de Battery wel wat voor jou. Het doel van het personage is om zoveel mogelijk schade aan te richten. Dit kunnen spelers doen met een speciale Cluster Grenade en de bekende War Machine uit Black Ops 3. Als het personage strategisch wordt gebruikt kan dit tijdens de aanval van bijvoorbeeld een potje Control of Dominition goed uitpakken.

  Crash

  Iedereen die een belangrijke rol wil spelen in zijn of haar team kan dit doen met Crash. Met het personage kunnen spelers extra ammunitie geven aan hun team via een Assault Pack. Naast het geven van ammunitie kan Crash andere spelers helen door de TAK-5 te gebruiken. Dit wapen werkt zelfs door muren heen.

  Firebreak

  Battery is niet het enige personage dat goed te gebruiken is tijdens een potje waarbij gebieden overmeesterd moeten worden. Ook Firebreak belooft een snelle overwinning als deze goed wordt gebruikt. Spelers kunnen gebruik maken van een Reactor Core om spelers te laten ‘smelten’ en gebruik maken van de Purifier om mensen binnen een straal van ongeveer drie meter te verbranden.

  Nomad

  Voor iedereen die een van de grootste rollen tijdens een potje op zich wil nemen is Nomad zeer geschikt. De Nomad maakt gebruik van Mesh Mines om vijanden te vermoorden die bijvoorbeeld een sluiproute willen nemen. Ook heeft de Specialist de trouwe K9-Unit als helper om vijanden uit te schakelen. Vaak kan de hond vijanden met één beet doden.

  Prophet

  Naast Ajax is Prophet ook een goed personage om mee te beginnen. Het personage heeft een neutrale rol, maar kan ook ingeschakeld worden om belangrijke posities te veroveren. Spelers kunnen als Prophet gebruik maken van de Seeker, dit is een automatische robot die vijanden zoekt en deze elektrocuteert. Ook is er gebruik te maken van het Tempest wapen die vijanden elektrocuteert.

  Recon

  De Recon is wederom een strategisch personage. Door Sensor Darts af te schieten op plekken in de map kunnen spelers als vijanden zien die in dat gebied lopen. Perfect voor het overnemen van gebieden tijdens bijvoorbeeld Hardpoint. Met Vision Pulse zijn alle vijanden op de map te zien.

  Ruin

  Voor een agressieve aanpak is de Ruin een heel goede keuze. Met de Grapple Gun kan het personage snel door de map heen bewegen en dat zorgt ervoor dat spelers hun vijanden snel kunnen uitschakelen. Mocht je een bepaald gebied over willen nemen dat bomvol is met vijanden, dan kan je de Grav Slam gebruiken om een grote knal te creëren en veel tegenstanders tegelijkertijd uit te schakelen.

  Torque

  Vind je het fijn om je vijanden lekker dwars te zitten terwijl jij erop los knalt? Torque maakt dit allemaal mogelijk. Het doel van het personage is om paden van vijanden te blokkeren zodat zij hierdoor afgeleid raken of juist een andere route kiest. Dit kan met Razor Wire dat op de grond geplaatst kan worden en een Barricade waar geen kogels doorheen kunnen komen.

  Seraph

  De Seraph kan een heel grote rol spelen als het gaat om het verslaan van vijanden. Bij bijvoorbeeld Dominition, waarbij bepaalde punten van een map moeten worden overgenomen, zal dit personage een grote rol spelen. Het is namelijk mogelijk om een Tac-Deploy te plaatsen waar je wilt voor het hele team zodat zij dichterbij een bepaald punt kunnen spawnen. Het speciale wapen van de Seraph is de Annihalator waarbij de meeste vijanden met één schot neervallen.

  Call of Duty Black Ops 4 specialists

  Wat vinden jullie de tofste Specialist om te gebruiken? Laat het ons weten in de reacties! Mocht je meer willen weten over de game, lees dan onze Call of Duty Black Ops 4 review. Black Ops 4 is beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.