Call of Duty Black Ops 4 Blackout tips - Dichterbij je overwinning

  De Blackout modus in Black Ops 4 is duidelijk geïnspireerd door het succes van de Battle Royale modus van Fortnite. In deze special gaan wij dieper in op de Blackout modus van Call of Duty. Lees nu hoe je dichterbij een overwinning komt met deze Call of Duty Black Ops 4 Blackout tips!

  Verken de map

  Een belangrijke stap in het succesvol zijn in de Blackout modus is het verkennen van de map. Dit is het makkelijkst te doen door op veel verschillende plekken van de map te landen, ook al gaat dit soms ten koste van een goed potje. Kijk goed op welke plekken loot ligt, waar je je makkelijk kan verschuilen of verdedigen en waar het handig is om aan te vallen.

  Op veel verschillende plekken is loot te vinden, dus het is belangrijk dat je deze plekken weet. Voordat je op een plek landt is het handig om de omgeving al te bekijken zodat je een beetje weet hoe deze eruit ziet. Hierdoor is het ook makkelijker om voertuigen te zien.

  Landen

  Tijdens het landen moet je op veel dingen letten. Zoals we al eerder hebben gezegd valt hier de omgeving scannen ook onder, maar als je deze al weet is het handig om zo snel mogelijk te kunnen landen. Dit doe je door meteen naar voren te duiken als je uit het vliegtuig springt. Op een gegeven moment zie je dan dat de armen van het personage naast het lichaam liggen en dat de snelheid maximaal is. Dit zie je in de meter rechtsonderaan je scherm.

  Wanneer je eenmaal bent geland is het daarna ook nog mogelijk om de parachute te gebruiken. Dit kan je doen wanneer je van hoge gebouwen of plekken afspringt. Let ook goed op waar je landt, of dit bijvoorbeeld een drukke of rustige plek is en of er veel of weinig loot te vinden is.

  Leer de wapens kennen

  Voor iedereen die meteen in een potje Blackout springt, zonder eerst te oefenen in bijvoorbeeld multiplayer, geldt één regel: je gaat hoogstwaarschijnlijk snel dood. Je weet namelijk nog niet wat voor wapens er allemaal te vinden zijn en hoe deze heten. Wanneer je een wapen pakt kan je hier wel informatie van zien door in je inventaris te kijken, maar het is handig om aan te voelen wat voor jou het beste speelt.

  Natuurlijk is het verschil tussen een sniper en machinegeweer wel duidelijk, maar binnen elke klasse wapens zijn verschillende soorten te gebruiken. Het is daarom handig om deze eerst uit te proberen in bijvoorbeeld multiplayer zodat je weet waar je naar moeten zoeken tussen de loot als je Blackout speelt.

  Voertuigen gebruiken?

  Als je dan eenmaal met je voeten op de grond staat, een wapen vasthebt en klaar bent om vijanden af te maken zal je al snel voertuigen tegenkomen op verschillende plekken van de map. Het gebruik van voertuigen kan heel handig zijn. Je hebt dan namelijk de mogelijkheid om snel naar een andere plek te reizen of te vluchten, maar er zitten ook enkele nadelen aan.

  De voertuigen die spelers kunnen gebruiken maken vaak veel lawaai en kan je ook al van een afstand aan horen komen. Er zijn vier soorten voertuigen die in de map te vinden zijn; een ATV (All Terrain Vehicle), een opblaasbare boot (Zodiac boot), een helikopter (Little Bird Helikopter) en een Cargo Truck. Wanneer je een voertuig aan hoort komen en je hebt geen zin of kan op het moment niet aanvallen, dan kan je het beste gaan liggen in hoog gras of achter een blokkade. Mocht je een van de voertuigen besturen, houdt er dan rekening mee dat je een makkelijk doelwit bent, vooral bij het uitstappen!

  Communiceer met je team

  Vind je vijanden solo verslaan niet zo leuk vinden en zou je liever met vrienden willen spelen? Dat kan natuurlijk! Zorg er wel voor dat iedereen goed communiceert over wat er allemaal gebeurt op het beeldscherm. Soms kunnen je vrienden namelijk dingen zien die jij niet in de gaten had.

  Hieronder valt bijvoorbeeld het zien van vijanden of het ontdekken van loot. Ook kunnen spelers munitie met elkaar uitwisselen. Het is handig om bij elkaar in de buurt te blijven zodat je elkaar te hulp kan schieten, maar het kan ook handig zijn om twee plekjes tegelijkertijd te looten zodat je meer tijd overhoudt. Als je maar met elkaar blijft communiceren!

  Call of Duty Black Ops 4 Blackout tips

  Dit waren enkele Call of Duty Black Ops 4 Blackout tips die je kan gebruiken tijdens het spelen. Mocht je nog meer tips hebben voor je medespelers, laat deze dan vooral achter in de reacties hieronder! Ook zijn we benieuwd wat jij van tot nu toe van Black Ops 4 vindt. Wat wij van de game vinden kan je lezen in onze Call of Duty Black Ops 4 review.

  Call of Duty Black Ops 4 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Call of Duty: Black Ops IIII

  Verkijgbaar vanaf 12 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.